Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belépek tegnap mondom szórakozok kicsit. erre belagolok 2 golem között és kihalok
hát aszem amikor lejár 10 nap mulva a premiem nem fogom meghosszabítani. Nem mintha sokat lettem volna mostanában de ez nagyon felcseszte az agyamat. A francért nem inkább a lagok ellen csinálnak valamit hogy ne legyen.😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

szóval nagyon laza igy gyártani a runákat
a botoknak ez nagy könyebségget fog jelenteni
csak a bp-ben kell hogy legyen és amit gyártottál azt vagy az elsõ szabad helyre teszi ha nincs még olyan vagy ha van akkor automatikusan stackeli
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
sokat segítettek a runagyáraknak mert csak telirakod a bp-det blankruna 100 as kupacokkal utána a kezedbe se veszed csak nyomod a varázsszót és nõ a másik 100as kupac a bp-ben
szóval kellemes dolog😊
de nekem elment rá 2 óra mig az összes runám egybepakoltam😊
viszont igy teljes mértékben elférek egy depoban is rúnaügyileg és csak vagy 7-800 hely foglalt😊
Npcnél viszont 1 chargeos rúnákat lehet venni részarányosan olcsóbban mint régen.
Valszeg azért mert nem játszom,de én ezt a rúnás dolgot nem értem.
Eddig ugye (legyen mondjuk HMM) csináltál egy blank rúnából HMM-et,s lett benne 10 töltet.
Most hogy van? vagy ugyanúgy tudsz 1 rúnát csinálni 10 töltettel,aztán csinálsz mégegyet szintén 10-el,de egyberakhatod? S akkor olyan mintha egy 20-as töltésû rúnád lenne,picit nagyobb súllyal?
Vgy eleve töltheted több töltéssel?
Vagy hogy van ez?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Online megkereslek majd titeket.
mert az van 5 csak nem akar viragozni... mar 1 hete
Pótolgatom a házamból elveszett cuccokat.
Azért köszi, legközelebb kérdezek elõbb itt 😊
Btw rögtön az elsõ, eladó virágotok nincse?
Adok el en is dryad setet olcsoban ne vedd meg a forumon 😛
\"There is no worse death than the end of hope.\"
2. Még szánalmasabb az anyja hogy fizeti neki ezt a fost (elnézést), és még segít is neki felvenni kamerával a jelenetet.
3. Kiküldeném a szerencsétlen nolifert a Szentendrei kiképzõbázisra 2 napra hogy megjöjjön az esze
http://bexter.hu Szép Fényeket!
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Sajnos (már ha nem tévedek) a children of revolution utolsó küldijében már Fagyival nem tudunk segíteni, mert Zalamont elvileg megöltük az új küldik végén. Minden egyéb esetben csak szóljatok.
-van Achievement toplista
-tök jó móka a secret achievement-ek keresése
-végre van valami, ami a skillek és a szint mellett a játék tartalmának feltárására is ösztönöz.
Nem csak questekért jár achievement point, hanem egy csomó más dologért. Pl Catti kapott teszten olyat, hogy "Map maniac", de olyat is láttam, hogy "Backpack tourist" (gondolom sok féle bp-je van) és biztosra veszem, hogy ha sok outfited van, azért is kapsz, meg egy csomó csomó más dologért, amiben kicsit kiemelkedsz.
de hogy mi értelme van ?😊
az nekem magas😊
legfgeljebb annyi hogy ami questet letoltál ezentúl egy klikkeléssel ki tudod tenni a karakterlapodra hogy hu de menõ vagyok hisz nekem ez meg ez megvan😊
na jó lehet hogy félreértem a dolgokat de ilyen mlegben egy ilyen hosszú napon elég nehéz a felfogásom😊
mire jó?😊
tudom csak kisöcsi lehetek a nagyokhoz képest de akkro se tudom mire jó😊
Ilyen pontokat lehet kapni questekért, meg egy csomó más dologért is. Pl én kaptam pontot azért, mert ittam a fountain of life-ból poi-n és ez ráadásul secret achievement. A pontjaidat és hogy mik vannak meg, mik hiányoznak, meg tudod nézni tibia.com-on, ha belépsz accod-hoz és "Edit"-eled a karidat. Sõt, kiválaszthatsz pár achievementet, ami a karapterlapodon látszódni fog.