Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
utálom a lagot!!!
belépek tegnap mondom szórakozok kicsit. erre belagolok 2 golem között és kihalok
hát aszem amikor lejár 10 nap mulva a premiem nem fogom meghosszabítani. Nem mintha sokat lettem volna mostanában de ez nagyon felcseszte az agyamat. A francért nem inkább a lagok ellen csinálnak valamit hogy ne legyen.😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bexter
Ezért van saját tárhelyem 😄 ott azt garázdálkodok amit akarok 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Shiwo
ezért is van perpill 2 tárhelyem... 1 atw-s fórumnak, meg 1 freeweb-es képfeltöltésre

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

És a sült Monk hol van? 😊

Bexter
atw ujitása miszerint nem lehet rola igy képet linkelni 😄

Czdano
Hszben nem látszik (nekem)..megkell jeleníteni ;///

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
:/ Ha ez se megy...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Szintlépés gyorsan =D

rroolli
A spell a blank runából csinál 10 darab egytöltéses hmm rúnát. Aztán következõ 10 már automatikusan stackelõdik az elõzõekre és lesz egy 20-as kupac hmm. Így végül 100 blank rúnából lesz 10x100-as kupac hmm 😊

Bobber
pedig igy van
szóval nagyon laza igy gyártani a runákat
a botoknak ez nagy könyebségget fog jelenteni
csak a bp-ben kell hogy legyen és amit gyártottál azt vagy az elsõ szabad helyre teszi ha nincs még olyan vagy ha van akkor automatikusan stackeli

Arcor
Nem is tudtam hogy nem kell kézbe venni :o

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bobber
nézd meg és egybõl megérted
sokat segítettek a runagyáraknak mert csak telirakod a bp-det blankruna 100 as kupacokkal utána a kezedbe se veszed csak nyomod a varázsszót és nõ a másik 100as kupac a bp-ben
szóval kellemes dolog😊
de nekem elment rá 2 óra mig az összes runám egybepakoltam😊
viszont igy teljes mértékben elférek egy depoban is rúnaügyileg és csak vagy 7-800 hely foglalt😊

Arcor
A rúnák ugyan annyi manáért készíthetõk, ugyan annyi töltéssel mint update elõtt viszont ami kész azt egybõl stackeli a többihez. Ugyan így a kezedbe vehetsz 100 blankot és nem kell rakosgatni. A súlya pedig nõ a töltéssel, 1 charge fireball rúna például 0.42 oz.

Npcnél viszont 1 chargeos rúnákat lehet venni részarányosan olcsóbban mint régen.

Shaman
Sziasztok

Valszeg azért mert nem játszom,de én ezt a rúnás dolgot nem értem.
Eddig ugye (legyen mondjuk HMM) csináltál egy blank rúnából HMM-et,s lett benne 10 töltet.
Most hogy van? vagy ugyanúgy tudsz 1 rúnát csinálni 10 töltettel,aztán csinálsz mégegyet szintén 10-el,de egyberakhatod? S akkor olyan mintha egy 20-as töltésû rúnád lenne,picit nagyobb súllyal?
Vgy eleve töltheted több töltéssel?

Vagy hogy van ez?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Arcor
Ehh 😄

rroolli
Catti külföldön van.

Arcor
Catti ha olvasod hívj fel legyszi! (vagy kapcsolt be a telod) 😉

Arcor
Jöhet mind a 2!

Online megkereslek majd titeket.

rroolli
nekem csak blood herb van, azt nem kell locsolni 😊

flower pot?
mert az van 5 csak nem akar viragozni... mar 1 hete

Arcor
Már megvettem :|

Pótolgatom a házamból elveszett cuccokat.
Azért köszi, legközelebb kérdezek elõbb itt 😊

Btw rögtön az elsõ, eladó virágotok nincse?

Arcor!!!
Adok el en is dryad setet olcsoban ne vedd meg a forumon 😛

Bobber
ez nagyon beteg!!!!!

Ez tényleg nagyon gáz volt, még így is, hogy összesen láttam belõle kb 4 percet. Azért a végére oda kellett tekernem, hogy lássam a szerencsétlent.

azért.. ez már szánalmas volt azért kicsit.. az már régen rossz amikor én szégyellem magam xÐ az efféle stílusú nyílvános video miatt..

\"There is no worse death than the end of hope.\"

rroolli
de jól érezte magát

Czdano
1. Szánalmas a gyerek.
2. Még szánalmasabb az anyja hogy fizeti neki ezt a fost (elnézést), és még segít is neki felvenni kamerával a jelenetet.
3. Kiküldeném a szerencsétlen nolifert a Szentendrei kiképzõbázisra 2 napra hogy megjöjjön az esze

Arcor
"Feltámaszt minket anya, feltámaszt minket!!" 😄

Arcor
😄

Czdano
Felénél tartok de már sírok 😄DDDDDDD

Bexter

Arcor
És természetesen hiányzik a Comment on this news link a hírbõl 😊

Arcor
Kíváncsi vagyok mikor lesz egy olyan update amikor nem basznak el semmit 😄

4et lootoltunk..1et megkaptam.örültem mint majom a farkának😄 erre most túró a hajamba

lehet jönni

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

lootoltatok cipõket?

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

19:30ig offline lesz -.-

És bazzeg..amiket lootoltunk használhatatlan lesz.... muhahahaha..cip sucks 😄DDD

Bexter
oks akkor nem nálam van a hiba

hát kilogoltunk a mészárszék kellõs közepén bakker x-loggal.... de megáll az eszem xÐ

haha... baromi jól jött hunt kellõs közepén ez a downtime...ezek meg vannak hibbanva cipsoftnál... LOL

Holnap/holnapután akiknek kell help új küldikkel, azok szóljanak, és segítek szívesen, illetve szerintem 8dik missiontõl Serby szívesen segít lenyomni a többit minimal költségen.

Sajnos (már ha nem tévedek) a children of revolution utolsó küldijében már Fagyival nem tudunk segíteni, mert Zalamont elvileg megöltük az új küldik végén. Minden egyéb esetben csak szóljatok.

CattiBrie
És csak teszten. 😞 Nem tudom, hogy lesz meg újra. 😞

[/spam]™

rroolli
-meg tudod mutatni másoknak, hogy milyen achievementjeid vannak
-van Achievement toplista
-tök jó móka a secret achievement-ek keresése
-végre van valami, ami a skillek és a szint mellett a játék tartalmának feltárására is ösztönöz.

Nem csak questekért jár achievement point, hanem egy csomó más dologért. Pl Catti kapott teszten olyat, hogy "Map maniac", de olyat is láttam, hogy "Backpack tourist" (gondolom sok féle bp-je van) és biztosra veszem, hogy ha sok outfited van, azért is kapsz, meg egy csomó csomó más dologért, amiben kicsit kiemelkedsz.

Bobber
na jó megnéztem és mostmár kezdem kapisgálni a dolgot😊
de hogy mi értelme van ?😊
az nekem magas😊
legfgeljebb annyi hogy ami questet letoltál ezentúl egy klikkeléssel ki tudod tenni a karakterlapodra hogy hu de menõ vagyok hisz nekem ez meg ez megvan😊
na jó lehet hogy félreértem a dolgokat de ilyen mlegben egy ilyen hosszú napon elég nehéz a felfogásom😊

Bobber
jó jó de mi a pöcsi kell az öcsi pontokhoz?😊
mire jó?😊
tudom csak kisöcsi lehetek a nagyokhoz képest de akkro se tudom mire jó😊

rroolli
Achievements = Eredmények

Ilyen pontokat lehet kapni questekért, meg egy csomó más dologért is. Pl én kaptam pontot azért, mert ittam a fountain of life-ból poi-n és ez ráadásul secret achievement. A pontjaidat és hogy mik vannak meg, mik hiányoznak, meg tudod nézni tibia.com-on, ha belépsz accod-hoz és "Edit"-eled a karidat. Sõt, kiválaszthatsz pár achievementet, ami a karapterlapodon látszódni fog.

CattiBrie
Magyarul öcsi pontok. 😊

[/spam]™

rroolli
2009 téli(zao) uppal jelent meg. Legalábbis elõtte nem volt mapon. Nem tudom mi az.