Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mindig is igy volt es igy is lessz h van penzem ami nehezen jon ossze es egy pillanat alatt el is megy...
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
csak anyira szerencsetlen lett a karakter hogy pont akkor nyomta a beamet amikor leptem...
Na szoval veszett 1kk xp... 12% mlvl ami nagyon bant... 110k gp...
Kise ez rosszul erintett valaki adjon tanacsot mit tegyek mindig en szivom meg... Ha kick,aramszunet,netszakadas van miondig meghalok... s masok tul elik hogyan tudnek megszabadulni ettol a szerencsetlensegtol mert ez mar az szerintem <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help>
kellemes mazsolázást :]
Holnap, július etedikén<---hetediken nem? 😛
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Látom sokat tanultál 😄
Amúgy jó dolog ez az xp share ^^
esetleg lehetne olyan megoldás is, hogy mondjuk egy hónapban vagy negyed évben az elsõ haláloddal minimálisat veszítesz, 2-kal már normálisan, a többivel meg lényegesen többet...akkor meglenne az az elõny, hogy mondjuk beszívsz 1 nethalált, akkor nem annyira gáz (persze ha többet is, akkor szívás) ha meg bénaságból halsz, akkor elõbb-utóbb rábacol..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Köszönet illeti érte: Andris the druida
Üdv.: Druidusz
Druidusz
http://dl.dropbox.com/u/8882075/Dragon%20with%20Andris%20the%20druida.jpg
Köszönet illeti érte: Andris the druida
Üdv.: Druidusz
Kép
Kicsit hiányosan van wikin, meg egyik helynél rosszul is van kirakva a gp.
Most kb visszamegy palámnak 60% a szintbõl és 100k a blessing. Ha 30-40% menne vissza és 50k lenne a blessing, akkor se hiszem, hogy hirtelen mindenki felbátorodna és berohanna poi közepére mappolni.
Végülis a tibia põont azért tetszik mindanyiunknak mert egyedi és olyan megoldások vannak benne ami a másik játékokban nincs. Csak ilyenkor mikor az ember ugyérzi önhibáján kívül halt meg vagy érte valami veszteség az elég rosszul érinti. Szóval nem tudom megváltoztatnám e a játékot, mert valóban nekemi s volt olyan játék amiben játszottam hogy nem volt szabad benne meghalni mert csak egy életed volt, és ráadásul elég kemény játék is volt. Szóval ezt tényleg tudomásul kell vennünk ezt választottuk😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Persze ilyen csak kitolásból hackelésbõl és egyéb hasonló okokból szokott történi de az is elég csaunya ha valakinek rossz szériája van akkor akár 2-3 szintet is visszahalhat és ez magas szinten már nagyon nem vicces😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ötlet:
Nem lenne muszáj xp-t veszíteni..elég lenne ha halálozáskor a tárgyak sérülnének és veszítenének az értékeikbõl. Megmaradna a játékban a kockázat, de nem járna több heti munka elvesztésével, maximum fizetni kéne hogy elnyerje a "régi formáját". Az árak persze a tárgyak értékével arányosan nõnének.
Az ötlet tudom wow koppintás, de ott akkor is sérül a páncél ha simán csak ütnek..itt csak akkor sérülne ha meghalna az illetõ.
Abban igazat adok a Cipnek, ha náluk 99%-ban jó a net, akkor széttárt karokkal vállat vonogatnak. Persze azért õk is belátják, hogy mindenki életében legalább 1x bekövetkezik a netszakadás miatti halál és ezen lehetõleg változtatni kell.
100k visszaszerzése egy délután alatt? Hümm... ha valakinek van ideje, akkor persze. De azért gondoljunk bele, hogy nekem néha van 1-1 órám gémelni. Ha ilyenkor meghalok, mennyi idõ visszahozni a büntetést? Több hét, hónap.
Azt is megoldás lehet (persze kérdés mennyire tisztességes), hogy letárolná a Cip, hogy az elmúlt 30 napban mennyi XP-t szereztünk, és ennek megfelelõen arányosan történne az XP vesztés halálozáskor. Persze lenne egy minimum és egy maximum érték...
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
nekem most kb 5mp volt a lag és bele is haltam pedig csak workergolemeknél voltam
mi lenne ha mondjuk behe vagy valami hasonló finomságot ölök. Ugyanugy meghalok mert kevés a hp-m
szóval a spellcasternek ha fejlõdni akar akor szinte teljesen mindegy hogy 3 vagy 13mp a lag igyis ugyis belehal. Azt én se akarom hogy drasztikusan változtassanak a halálok büntetésén mert azzal elvesztené a játék a komolyságát, viszont elvleg neem az utóbbi idõben betonstabil volt a netem szóval kicsi az esélye hogy nálam volt a hiba. Nem kizárt de nem valószinü. Szóval bosszant nagyon hogy igy halok ki. Mondjuk annyiból nincs jelentõsége hogy ugyis lejár a premim és a nyárra való tekintettel amugy se akarok a gép elõtt ülni, de akkro is nagyon elveszi az ember kedvét az egésztõl. de szerintem fölösleges ezen rágódni mert ugyse tudunk semmit tenni ebben a dologban, én meg ugyse fogok többet játszani mint eddig sõt inkább csak kevesebbet. Amugy valóban nem nagy tragédia mert 100k ill egy délután alatt vissza lehet szedni a bukott szintet de ha gyakran elõfordul az ilyen dolog akkor azért elég macerás lehet, fõleg mert elfogy az ember pénze.
na szólottam uff itta vége😊
a forum, amit linkeltel, jo, valahol a vege fele linkel egy nem hivatalos postot, az nagyon tanulsagos. de ahol az otleteket gyujti, az is jo, kedvencem: ne dobjon ki a jatek, de a szornyek hagyjanak beken. innentol csak az a kerdes, hogy erzekelik pontosan, hogy szakadt a neted. instant mod (tudtommal) nincs ra, par masodperc esetleg.
20:27 Adik Ziom <13>13>: Sell : buy, sell
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A legnépszerûbb mmorpg játékokban tizedannyi veszteség sincs a halállal mint itt. Így belefér egyszer egy-egy kick, nem fog senki bereccsenni tõle és esetleg othagyni a játékot mert besokallt, vagy mert "sz.r a net hozzá".
Tibiában azért veszít az ember 100k pénzt és fél szintet, hogy legyen adrenalin a veszélyes helyeken. Ezzel nincs is baj addig amíg az embernek fullos nete van, ami soha nem szakad, vagy ha igen akkor van "felesleges" 100k-ja blessingre meg egy délutánja hogy visszahozza a szintet(és persze garanciája, hogy nem fog megint szakadni a net).
Eddig cip is megpróbálta lerázni a problémát annyival, hogy õk mindent megtesznek hogy a saját rendszerük jó legyen, a többiért meg nem vállalnak felelõsséget(kb errõl szólt a legutóbbi cikk is). Viszont most már belátták õk is, hogy ennyivel nem lehet megúszni a dolgot. Ha végigkérdeznénk a magyarokat, hogy ki mitõl halt utoljára, majdnem mindenki azt mondaná, hogy lag, kick, áramszünet stb. És ez kb mindenkire igaz. Egyre jobban lázonganak az emberek valami értelmes megoldásért. Elvileg cip már gyûjti az ötleteket. Vslószínûleg az 1 perces kidobást le fogják csökkenteni pár másodpercesre, vagy ilyesmi...
Amúgy meg free-s player is tud boldogulni ha akar =D