124119
-
#117068 ezt jó h betetted:P -
#117067 0:06 Darion The Knight [123]: Sell Brutus Bloodbeard's hat.
sainak -
#117066 Rávaló :) -
#117065 Bele való vagy :D -
#117064 Víz alatt van, kell sisak igen. -
#117063 quarák nekem nem gond, ott szoktam volt huntolni(költőiesen fogalmazva). -
Noodlee #117062 Elnézve ezt a Quest részt, kéne még oda pár ember, mert nem hiszem, hogy nekem menne a blokkolás. -
#117061 azt hiszem, ez egy world quest lesz Venore-tól nem messze.. -
#117060 kell a sisak oda mert vizalatt quara hent lesz és mivel a gonosz oldalt akarod tolni igy az hosszú séta lesz:)
de megoldjuk valahogy csak ne szaladgáljunk el egymástól:) -
#117059 már megint mit főztél ki ? -
-
Noodlee #117057 Csak tovább kellett olvasnom a leírást :P
Akkor azért majd el kell ugranom Kazba. -
#117056 Két tipp a Rottin Wood-os taskokhoz:
1. vigyél nyulat..
2. vedd fel egyszerre mind a két taskot
Biztos noob vagyok, mert csak most jöttem rá ezekre. De ha valaki eddig is tudta, akkor.. mondhatta volna. :P -
Noodlee #117055 Tygep!
Mission 07: A Fishy Mission (Sunken Quarterben) oda kéne nekem Helmet of the Deep, vagy az nincs víz alatt? -
#117054 Vihal :o -
#117053 Jól gondolod :)
Sok a kérdőjel... -
#117052 Gondolom, nem végleges..
-
Noodlee #117051 Moszuke The Predator
on 25. Oct 2009.
Zak Dourden
Yalahar
"Én már szétnéztem a házam környékén, és te? Nem baj ha beézek? :P Persze csak a tudtodon kívül...Oopsz most lőttem le a poént...várjál nem, nem lőttem le...leágyúztam egy ágyú golyóval. :)
Enemies of the Ori show no mercy in their attempts to draw believers away from the path. (bocs túl fáradt vagyok ahhoz hogy most fordítgassak :P)
Egy az fix, nem vagyok annyira béna mint utoljára, gyorsan tanulok. :D"
Ez tuti szellemi fogyatékos :) -
#117050 tényleg 24 órás, mert most én se tudom felvenni... lehet, hogy múltkor missiont csináltam este és taskot reggel... -
#117049 :) -
#117048 nem, most vizsgázó leszek 5 perc múlva :P -
#117047 akkor ezentúl te leszel az iPhone szenvedő?:)
-
#117046 igy van nem előfeltétel a yalahari de szeritnem ha valaki Yalán bármit akar csinálni akkor azt érdemes letolni mert igy tud a kapuko neresztül közlekedni. Nem létszükség de azért célravezető föleg mikor ki be kell szaladgálni bb közben -
#117045 priviben nem érdekel, de ha nyilvánosan alàznak, azt nagyon utálom. Typist az legalább vicces :P Nekem ez most se vicces, se jópofa nem volt, akkor meg nemtom mi más, mint egyszerű genyósàg. De mind1, legalább erre jó vagyok, hogy lehet rajtam röhögni, ha valamit elírok miközben iPhone billentyűzeten szenvedek :) -
#117044 Yalaharosnak csak annyi az előfeltétele, hogy yalaharra tudj utazni. ehhez explorer's society első mission kell, meg edronon beszélni egy npc-vel. Blood brothersnek meg asszem csak level korlátja van(40). Palámnak nem volt meg yalahar q, de blood brotherst meg tudtam csinálni vele. (amúgy ez adja az addont a yalahar outfithez) -
#117043 Sai ezt még mindig nem szoktad meg Cattitól?:)
Bextől csokit követelt:)
Rám meg rámragasztották Zakkal a typist nevet:)
de én már csak nevet nevet:)
-
#117042 Ha valamelyik questben segíteni kell akkor csak szóljatok nyugotdan elméletileg holnap vagy holnapután már lessz megint prémim. -
#117041 quest előfeltétel amit már előbb irtam ill a cuccok egy részét ugyis csak Vihar vagy valaki olyan tudja beszerezni aki már lenyomta inq-t ugyhogy ne kenődj el te se ki vagyunk szolgáltatva a nagyoknak:) -
#117040 emlékeim szerint az alap hogy az In Service of Yalahar Quest-et le kell tolni mert a nélkül nem tudsz a kapukon át közlekedni és e közben a quest közben nincs más amit érintene az ember. Utána nekem is csak a thives guild ill a bloodbrothers van meg a többi nekem is hiányzik
de ha pythus the rottenbe is bele akarsz vágni mehetünk de lehet hogy én őt még nem fogom erőltetni:) nem tudom le tudnám e nyomni:) de semmi jónak nem vagyok az elrontója:)
a lényeg hogy túléljünk:)
de szerintem ha Vihar jön akkor a tisztogatás nagyját simán lenyomja egyedül is úgy meg hogy te is blokkolsz egy kicsit meg én is tisztogatok nagy baj nem kéne hogy legyen:)
de azért Gyudpapa is jöhet úgyis kellenek neki is a questek tudom én:) -
Noodlee #117039 Ne kenődj el, inkább írd meg ide, hogy melyik questekre tudunk elmenni, hogy összeszedjem a cuccokat, amik kellenek hozzá. :)
Illetve elég sok questnek van másik quest előfeltétele. namost nekem tuti egyik sincs meg :( -
#117038 nekem az tűnt fel, hogy ez ebben a formában genyó volt :P
rávilágítasz 2 kommentben 1 hibámra, amiről nagyon jól tudod h nem szándékos. Aztán meg mért nincs kedvem sg-zni... -
#117037 erre nem emlékeztem :D -
#117036 tudtam h tudod, piszkállak, csak tűnne fel :P -
Noodlee #117035 Valaki vágja a yalaharos questeket annyira, hogy tudja melyiket lehet úgy tolni, hogy ne kelljen másiknál is elmenni ugyan arra a helyre? -
#117034 a yalahari questet az utolsó küldiig tudjuk megcsinálni Yalaharit majd egy csapathoz csapódva tudod kinyírni mert azt szerintem nem nagyon vállalja be senki:)
blood brothers nekem megvan bár az erkélyen nem mentünk ki ahol fel lehet venni valami könyvet vagy nem tudom mit, szóval az a rész nekem is kell. amúgy ha ahhoz kell 4 ember aki még nem csinálta meg akkor az elég necces mert nem tudom honnan tudunk összeszedni még embereket rá. ha az jó akkor köszönhetek megint ott is a bossnak de azért oda vigyünk szerintem blokkert meg tűzerőt még egy kicsit mert most hogy nincs UE nem tudom viharral ketten mit fogunk tudni elérni a kastélyban, bár szerintem annyira nem lesz vészes, de azért jó lenne Cipi:)
-
#117033 a muszáj oldalt is mutattad már... -
Noodlee #117032 Ty.
Akkor te leszel az egyik emberünk :) -
#117031 én ezt pedig tudtam... és tudod hogy tudtam, mert eddig mindig úgy írtam :p
de köszönöm szépen, mindenkinek jól esik a nyilvános kioktatás :) -
#117030 én ma este vagyok. yala questen blokkolást, lövést, mindent vállalok :) -
#117029 muszáj
van egy ilyen oldal :D