124119
  • Xing
  • Xing
    Barcraft?
  • Shiwo
  • Xing
    Hello
  • Bexter
    És hol? :D
  • Bobber
    Hehe ma én álmodtam Tibiával :)

Valami tibiával kapcsolatos dolog volt az álmomba de már nem tudom hogy mi pontosan. Azt viszont tudom hogy valahogy jött egy telefon hogy Catti itt van miskolcon és egyből rittyentettünk is egy tibia talit :) vicces volt :)

Szóval mikor lesz tiibia tali? :)
  • CattiBrie
    :>

Szívesen :)
  • olattila
    Hjaj azt elfejeltettem mondani vagyis írni, hogy köszönöm szépen a sok drukkolást nektek is :) öröm volt látni, hogy itt is vannak akik követnek :)

És külön köszönöm Catti-nak a fáradozását, hogy megszerkesztette a versenyprogramot :* Köszönöm mindenkinek!
  • TZson
    Hűha, biztosan izgalmas volt! Gratula még egyszer! :) Most jöhet a megérdemelt pihenés ;)
  • olattila
    Koszonom a drukkolast jol esett vissza olvasni :)

Nos az tortent ezen a versenyen hogy az elso korben ott voltam vegig a tobbiekkel viszont kb 17 km utan volt egy hatalmas tomeg bukas amit nem tudtam kikerulni le kellett fekezzek teljesen. Igy akik elol voltak elhuztak kegyetlenul es egyedul nem tudtam beerni oket. Egeszen a masodik kor feleig egyedul nyomtam aztan csatlakozoztak hozzam, volt aki egy darabig birta aztan lemaradt volt aki beert hatulrol mert egyedul nem tudtam ugy nyomni. Aztan a vegen az utolso 5 km-en akikkel mentem elengedtem mert ereztem a labam be fog gorcsolni es jobbnak lattam hogy lazan kimaszok a hegyre es hagyom menni oket mint hogy ne fejezzem be a versenyt... De az a 2 hely nem szamit igy is orultem hogy 29 lettem! Koszonom mindenkinek :) A Tibia legyen veletek ;)
  • TZson
    Végül még egy helyet sikerült javítani, így 29. lett - a dél afrikait nem sikerült megelőzni, de ez is nagyon szép, GRATULA!!! :)
  • TZson
    Ez az! 2 helyet jött feljebb, és még mindig van előtte 2 versenyző viszonylag közel, akik közül az egyik az élbolyban volt eddig, ami azt jelenti, hogy fárad, így leelőzhető :) HAJRÁ ATA!!!! :D
  • Bobber
    Reméljük a mezőny eleje jól elfárad az első hajrában és Ata utoléri őket és le is nyomja :) Bármi lehet egy ilyen versenyen :) Én is azt néztem hogy van egy pár srác előtte egy pár mp-vel :)
  • TZson
    Harmad távnál vannak, és Ata valahol a középmezőny hátsó részében lehet az ideje alapján :) Van kb. 3 nagyobb csapat, akik nagyon elhúztak, de van előtte 10 mp-el, meg egy másk 20 mp-el, azokat simán be lehet hozni. Sőt, szerintem még az élmezőnyhöz is fel lehet zárkózni, hiszen még csak a verseny harmadánál vagyunk.
  • TZson
    Már 20 perce megy Ata utolsó versenye, de még nincs eredmény - itt lehet izgulni/szurkolni. :)

• CattiBrie
    Na, ma éjjel már csak 70-es szintű voltam Catti-biával álmomban. :D
    Azért nem értem, hogy miért vagyok állandóan 150+ os helyeken :)
  • TZson
    Bárhogy sikerül, mindenképpen nagyon büszkék vagyunk rád - legalábbis én igen :)
  • olattila
    En megtettem mindent amit csak tudtam, sajnos a 2 het antibiotikum nagyon leszivta az eromet, es kb 2 hete ugy volt hogy meg el sem tudok utazni! De itt vagyok es orulok annak hogy versenyezhetek, bizonyitani nem tudok most, de nekem ez is sokat jelent hogy itt lehetek es be tudom fejezni a versenyeket!
  • TZson
    Ez végül a 14. helyhez volt elég - ez annyit tesz, hogy A VILÁGON 14. LEGGYORSABB 2 KM-EN! :O
  • TZson
    Na beért Ata, 33:20.80-as idővel zárta a 20km-ert, ami szerintem baromi jó :)
  • TZson
    Utólagosan is TÉK! :D
  • TZson
    Itt lehet nyomon követni, de csak szöveges formában :(

Paralimpia hivatalos oldala
  • TZson
    De most nézem, M4-en focimeccs van, M5-ön meg beszélgetősműsor szakértőkkel ahelyett, hogy a versenyt mutatnák :( Pedig a honlap szerint Ata már 4 perce teker.
  • TZson
    Sajnos nincs TV-m, és az az oldal most nem közvetíti, csak valami atlétika lesz majd 2 óra múlva :(
  • Jani Hun
    szerk: nemtulozva rohadt nehéz és fárasztó (számomra) beállitani, még nem látom át :D
    Ami még feltünt: a sötédeés és világosodás a játékban (ugye nappalrol estére estéröl nappalra váltás) átmenetes lett (kb 150-200milisec és nem csak átvillan egy sötétebb árnyalatra)
    Ha találok még valamit ami érdekes megírom:D
    szerk:teljes képernyős verzióbol msotmár alt+tabot nyomva nem vált vissza kis ablakra, másik monitorra való kattintás után sem!
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.09.13. 21:05:38
  • Jani Hun
    Csak hogy legyen egy kis Tibia is a fórumon

Tibians, we are thrilled to announce that Tibia 11, the brand-new version of the stand-alone client, has been officially released today!

uj kliens béta tesztje véget ért. Én a bétát használom kb 1-2 hónapja, stabil. megbizható. nincs lagg/fps probléma kliensből kifolyólag + egy kis "bónusz" ami szerintem jó ötlet és ideje volt meglépniük, MINDEN hotkey állitható. Irányitást lehet wasdra állitani például, a cset ki/be kapcsolását enterre. mostmár nem kötelető az f1-10 kombinációkkal játszani, sőt, mi magunk is állithatunk be gyorsgomb funkciót pl.: ctrl shift alt f kombinációra is. (3 modifier + 1 normal key a maximum). Remélem érthetően magyaráztam ebbe nem vagyok jó:D
    A kliens külseje ugyan az mint régen, semmi csili vili nincs benne, az egér lett ezüstös szinü, és a beállitások menü kapott egy rewörköt, pár bónusz ficsörrel, szerintem nézzetek rá eggyet, lehet durvának tünik a változás, de elkell ismernünk, a billentyükiosztás terén eléggé levolt maradva szegényke. (engem especiel nem befolyásol mivel 11 gombos egérrel játszok, és arrol nyomom a spelleket :D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.09.13. 20:39:23
  • olattila
    Szerintem ugyan azon az oldalon ahol a masik versenyt lehetett vagy az M5-oson!
  • TZson
    A holnapi futamot hol lehet majd nézni? :)
  • Jani Hun
    Figyelj, mindenre gondoltam csak arra nem tegnap este még azt keresgéltem, már azon voltam felrakok egy Tor-t azt megkeresem mélyebben :D
  • TZson
    Ata facebook oldalán megtekinthető ;)
  • Bexter
    Sajnos külföldön voltam net nélkül de szorítottam. Nagyon örülök neked! :)
  • Jani Hun
    Van valami oldal ahol vissza tudnám nézni? épp a magas tátrában voltam :D
  • olattila
    Koszonom mindenkinek aki nezett :) Jol esik vissza olvasni itt ami tortent :) Magyar nem volt ebbe a kategoriaban a Magyarok ok Tandem biciklivel versenyeznek es az egy masik kategoria. Itt a C1-2-3 kategoria egybe volt dijazva. Joe Berenyi nem magyar csak a szulei voltak azok vagy a nagyszulei mar nem tudom :)
  • TZson
    Joe Berenyi? Ő is valamilyen szinten magyar :)
  • CattiBrie
    De jó volt látni! :)
    Ennyire még nem izgultam soha semmilyen tévés versenyen. :)
  • TZson
    Vajon a C2 és C3 együtt van értékelve, vagy külön?
  • TZson
    Itt van!!! :)
  • TZson
    Amindenit, 52 évesen ilyen időt menni - nem semmi ez a spanyol!
  • TZson
    Most számoltam ki, 48-al ment az előző átlagban, kemény :D Én meg örülök a 20-as átlagomnak, bár azt hegyes-völgyes utakon szokott kijönni, és nem ilyen bringával :)
  • TZson
    Hűha, 26 versenyző van.