124119
-
#123519 nahjó, de vannak helyek, ahol az ember mikor odaért szép lassan kiirtott mindent, utána meg ment körbe, és pont jól jött ki a resp.. (pl sorccal Yalaharon a worker golemeknél... )
ha most az ember úgy lép vissza, hogy full resp minden fele, hát, az elég "izgalmas".. jó, persze régen instant death volt ..
mondjuk sorcnak mindegy, elég a lag, nem kell kick, 2 kör alatt lezúzzák manapajzs nélkül.. (vagy ha nem ,akkor olyan szotyi lényeket gyakalt, amivel 4 hétbe telt egy szintlépés... )
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.12.24. 23:47:28 -
#123518 Ha kicket kapsz akkor kb 1 max 2 kör alatt kidcztet a rendszer, azután visszaléphetsz, és ugyanugy 1 v agy 2 körig nem ütnek, szóval van idő healelni. Ha mégis belehalsz akkor teplomba kelsz, penalty nélkül. de ezekszerint catti ráérzett valahogy, mert kb 2-3 hete van benn ez a funkcio:D -
TZson #123517 Már van pár napja :) -
#123516 Mikortól van Sánta? -
#123515 ^^ -
Noodlee #123514 Én egyből levettem, hogy MEGINT álmodtál
Utoljára szerkesztette: Noodlee, 2016.12.22. 11:24:14 -
#123513 A félreértések felkerülése végett, ezt (#123509) álmodtam. Nem tudom szerkeszteni.
De végre megindult a topik. [trollface] :D -
#123512 és ha jól értem, ugyanott lépsz be, csak már lehet full reps vesz körbe.. -
#123511 Igen, kick miatti halálkor nem veszitesz se blesst se xpt se lootot, végre megcsinálták :) -
#123510 Nahát, két vonal is van a fejem fölött. :O -
#123509 Megint meghaltam, de most a változatosság kedvéért ugyanott léptem vissza (nem vesztettem semmit), de még így sem tudtam megölni ezt a 4 kezet, ami egyszerre jött. Sőt, így pirosban, néhány HP-bal a sima witch is problémát okozott. :)
Hmm.. micsoda Guild üzenet:
"19:54 Guild message: Between the server saves of December 23 and December 27, all monsters will yield twice the usual amount of experience points. És ismét Dupla XP :D :D :D srácok huntra fel :D"
:) -
#123508 -
#123507 valamiből meg kell élniük -
TZson #123506 A vicc az, hogy drágább, mint 3 havi prémi ára. -
#123505 A Santa Claus-ról még nincs hír. -
#123504 New outfit available
-
#123503 de csúnya lag van o0 -
#123502 próbálta valaki a tesztszervert? -
#123501 13:45: Your last visit in Tibia: 10. Dec 2015 09:00:15 CET.
13:45: Due to your long-term loyalty to Tibia, you currently benefit from a 35 % bonus on all of your skills. -
#123500 hogy neked milyen levelek érkeznek :)
Én már azt se tudom milyen email címen volt a regem :)
Na jó azért sejtem :)
-
#123499 Már mióta nézegetem, hogy fake-e.
De mégsem tűnik annak. -
#123498 "Invitation for the Tibia Winter Update 2016 Testserver"
email érkezett ilyen tárggyal -
TZson #123497 Üdvözlet! :)
Humát is meghívtam, mert azt hittem, aktív a facebook kommentje alapján, de aztán kiderült, hogy mégsem. -
#123496 You have joined the guild. -
#123495 Igen, már nem a Warlock a legerősebb. ;) -
Noodlee #123494 Mennyi új lény van, amiről nem tudok :)
-
#123493 De igenis van hangja a játéknak. :)
Ezen az oldalon van összegyűjtve, hogy melyik lény milyen hangot ad. :)
http://tibia.wikia.com/wiki/Sounds
Hail Durin!
Hú, most azért kinyírnék néhány dwarf guardot :) -
#123492 Ottvanaz, csak nincs elég fantáziád:D Amugy Secura szerveren játszunk, játszogatunk páran magyarok néha néha, Szóval ott várunk szeretettel:D Ha megadod majd karaktered nevéd kontaktolunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincshang. -
#123491 Köszi szépen. Kicsit fura ennyi év után ismét egy ilyen játékot látni. :)
Noodlee: Valóban nincs, de chilles fantasy zenével megoldottam. Esetleg, ha az eredeti hangot szeretném hallani, hogy tudom elővarázsolni? :) -
Noodlee #123490 Ha netán nincs hangja a játéknak, akkor "A hiba nem az ön készülékében van." ;) -
#123489 Üdv, jó szórakozást :) -
#123488 Hmm milyen kis old-school game. Meglesem. :)
Bár én C64-en a Bard's tale-el voltam el sokat. No meg a nagyon jó Newcomer remekkel! -
#123487 -
#123486 Van amikor aludni sincs időm :D
-
#123485 Retro grafikához retro zene. De jól mixelte a modern fantasy zenével is. Az idősebb, gameboy-on, nintendon felnövő embereknek talán érdekesebb. Már 10 éve is retro volt ez a látvány, de a mostani fiatalok agya már nehezen értelmezi, hogy miért van szögletes tűz ikonokból kirakva egy korong (=gfb), meg hogy miért van levágva a házak teteje. Kell hozzá néhány óra, hogy az ember megszokja a látványt. Ha egyszer bele tudjuk magunkat élni, akkor szinte olyan, mint ha ott lennénk egy "valóságos" fantasy világban, a maga izgalmával és szépségével. De aki nem élte bele magát, akinek a szeme nem szokta meg, az hiába néz egy nagyon ütős videót egy szupermenő boss fight-ról, csak villogó szögletes ikonokat lát, ami valljuk be, egy idegen szemnek "gagyi" benyomást kelt. Pl. az én szemem azt látja, hogy mélyen lent vagyok egy szuperizgi bányában, ha más nézi, akkor fennakad azon, hogy miért van kitapétazva a járat "alvó" vikingekkel (=törp hullák). Azt meg ne is kérdezze senki, hogy miért dobálom a kijárat fele az egyik tetemet, mert egyértelmű, hogy kinyitottam és belerejtettem annyi cuccot, amit 5 fordulóval fogok felhordani.
Ezért nehéz becsalni új játékosokat. A 10-18 évesek iszonyú tömeget képviselnek az interneten (lásd youtube kommentek), de őket pont nem fogja meggyőzni a Tibia, mert megnézik a gameplay videót és nevetnek egy jót. Az idősebbek közül talán lesz, aki tesz egy próbát, pláne ha még tetszik is ez az nagyon retro (lassan 30 éves) izometrikus rpg stílus.
Aki viszont tesz egy próbát és ráérez a tibiára, az nehezen fogja abbahagyni. Nem sok játékot tudok mondani, amivel 1-1 ember ilyen sok évig játszana, mint ahogy a tibiában szinte átlagos, hogy valaki több évig kirart és nagyon komolyan veszi.
Nekem még most is tetszik a játék, úgy, ahogy van, szerintem még az updetek se lehetnek olyan rosszak, hogy elvegyék a kedvem. Ha nyugdíjas lennék, biztos folytatnám is. -
Hammerlex1 #123484 Hát az ok pontosan ezek a szomorú számok nagyjábol nincs kivel :D -
TZson #123483 Kamu, nem is játszik... :D -
#123482 mesélj, milyen most az élet a játékban :) -
Hammerlex1 #123481 Jó lenne ha jönnétek Tibiázni :) -
#123480 vao, nem rossz
csak az a gagyi zene az elején meg a végén..