Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Lehet hogy töröltetem az összes karimat, és írok nekik egy dícsérõ levelet...
Ahol van/lesz az xp-táblázat, ott mellette lehetne a CAP/életerõ/mana mérete is.
Vagy ez felesleges szerintetek?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én arra gondolok, hogy amikor LVL-t lépek, akkor a CAP-om 20, az életerõm 10-zel nõ, meg persze gyorsulok is.
Akkor ha MLVL-t lépek, akkor a manamennyiség nem lesz több?
Jó-jó, csak akkor, ha azt akarom, hogy több manám lehessen. De amúgy nincs sok értelme.
Mert most ugye 10-nél járok. Ezután már csak 2 varázslat van:
14 Power Bolt (asse tom mi ez)
15 Invisible (ezt véletlenül tudom)
Ezzel kifújt a Palák varázslata. Ezután márcsak manamennyiségben van eltérés az egyes MLVL-ek között ugye?
Mármint tudom, hogy akkor nõ az MLVL, ha varázsolok, de akkor nem kell erre gyúrnom direkt.
Nemtom este mi lesz, tegnap Anico-t fejlesztettük. Már lvl 2 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ukrán tudósok új felfedezést tettek. Rájöttek, hogy a legtöbb vitamin a patikában van.
Cseréld le ezt "Y.m.d." erre "Y.m.d. H:i:s"
Az utolsó elõtti sorban van.
[/spam]™
A felmérések szerint egy ember naponta átlagosan 11-13 alkalommal szellent. Jó tudni, hogy végül valamiben csak átlagon felüli vagyok.
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™