Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[/spam]™
- Hu vazze'! Majdnem lebuktam...
[/spam]™
Vanna valami, ami megy IE-n, de nem megy FF-n
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
htx 😊
a következõért szarnak rá..van a TIBIA RULES, ami alapszabályokat tartalmaz, aki azt sérti, arra rászálnak a GM-mek..meg van a COMMUNITY LAWS amit sztem játékosok állítottak fel, mondván a többség ereje majd rendreutasítja a köcsögöket (csak kár hogy nem müxik ez a dolog..)..amiket felsoroltál, ez csak az utóbbit sérti, így a GM-ek persze hogy szarnak rá (mert õk a tibia rules betartatásáért felelõsek), így maximum blacklistelheted õket..amúgy a bl sem lenne 1 rakat szar, ha nem lenne 3 hónapos késésben, és ésszerübben lenne a kivzsgálás és bl-ezés..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de ha a csipsz, ebbõl lenne milliomos, akor lehet, h foglalkozna is vele...
[/spam]™
te sem tucc hasonlítani, mint ahogy én sem...
[/spam]™
[/spam]™
Köszi, ez jól esett 😛
"bemutatom a múmiákat 😊"
Ha egybõl meg akarod kapni a cuccaimat, hát legyen. 😄
Elõre le szeretném szögezni, hogy csak a véleményemet írom le és ezzel senkit nem akarok a Tibia ellen hangolni!
Szóval, én amennyit tudok errõl az egészrõl, egyálalán nem vagyok vele megelégedve. Kb. 3 hete ismerem a játékot, és sokan fizetnek is érte. Na mármost: én úgy gondolom, hogy ez egy szolgáltatás, amiért fizetek, vagyis cserébe várok valamit (jó, még nem fizetek). Ha baj van a karim nevével, akkor írják azt, hogy: bocs, ezt a nevet ezért meg ezért nem használhatod, és adjanak automatikusan egy újat, amit meg tudsz változtatni a következõ belépéskor, mivel ameddig ezzel szivatnak, addig (ha jól értem) nem is tudsz belépni azzal a karival. Vagyis amiért fizettél, azt a szolgáltatást nem tudod igénybevenni.
Más: ugyebár, ha én gyakom az ellenséget, akkor a szabályzat kimondja, hogy ami benne van, az is az enyém. A legtöbb probléma ebbõl adódik: jön a kis genyó és lenyúlja ami az enyém. A GM-ek meg tesznek rá nagyívben. Ezt a problémát kb. 30 perces programozással ki lehetne küszöbölni (most a részletekkel nem untatok senkit).
És még van egy pár idegesítõ dolog, amit szintén egy kicsi fejlesztéssel meg lehetne oldani (pl. nem engednek ki a depotból, lökdösnek, elállják az utat a cycbarlang kijáratánál és még sorolhatnám). Ez mind-mind olyan dolog, amit el lehetne kerülni.
A probléma gyökerét én ott látom, hogy nincs egyetlen konkurencia sem, amelyik hasonló szolgáltatást nyújtana, ezért azt mondják: nem fejlesztünk, mert minek? Nincs versenytárs, akkor csak dühöngjenek nyogodtan.
Pl én nem látok egyetlen patch-t sem, hanem amit hibának vélnek, azt egyszerûen tiltják, vagyis a nem szabad ejnye-bejnye kategóriába sorolják.
A többi már nem ebbe a topic-ba való.