Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Ja, meg cave rats, vagy 15 😛

CattiBrie
nem vót ekszura? 😊

[/spam]™

CattiBrie
rats

[/spam]™

Aquir
próbálj támadni mainen és lvl 7es leszel 😉)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kiserik
Gecc. Maghaltam Infernán 😛

CattiBrie
mainen

[/spam]™

CattiBrie
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[/spam]™

kiserik
Mikor lehet megtámadni a másikat? Mert próbáltam lvl 1-en egy lvl 1 est legyakni, de enm engedte :p

kiserik
Kakamatyi 😛P

CattiBrie
mi a neved? 😊

[/spam]™

kiserik
Csak még nem tudom, hogy mien kaszt leszek 😞

CattiBrie
és jöjjön mindenki Infernára! 😄

[/spam]™

CattiBrie
yessssz! 😄

[/spam]™

kiserik
13:42 You advanced from Level 1 to Level 2.

Megvan a lvl 2 infernán 😊

CattiBrie
A férj életében elõször veszi a bátorságot, hogy a munkaidõ vége elõtt félórával lelépjen a munkahelyérõl. Boldogan megy haza, hogy meglepje a feleségét, azonban a bejárati ajtón belépve drága szivar füstje üti meg az orrát. A hálószobába belesve aztán meg is látja a fõnökét, amint meztelenül hancúrozik a feleségével. Visszarohan az irodájába, gyorsan ledobja a kabátját a fogasra, beül a székébe, és még mindig hevesen zakatoló szívvel megtörli a homlokát:
- Hu vazze'! Majdnem lebuktam...

[/spam]™

CattiBrie
Firefoxos megvalósításos izékhez ért-e valaki?

Vanna valami, ami megy IE-n, de nem megy FF-n

[/spam]™

CattiBrie
egyébként neked is cuki a bigyusz a logódban 😊))

[/spam]™

CattiBrie
már megin' délben keltél?

[/spam]™

Son Ice
Most el melóba (azt is kell néha 😄)

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Én csak azt akartam mondani, hogyha lenne hasonló játék hasonló összegért, ami talán jobban is mûködne és a felsorolt problémák orvosolva lennének, akkor az jót tenne a CipSoftnak is. A konkurencia nem feltétlenül jelent rosszat, mivel rá lennének kényszerítve, hogy egy kis energiabefektetést tegyenek végre. És ez mindkét félre vonatkozik, vagyis egymással versenyeznének és ez hosszútávon jó lenne Nekünk, felhasználóknak (is).

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Aquir
voltam lovagolni Bábolnán múlt héten 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
pacíííí 😊

[/spam]™

CattiBrie
mert ott nincs koponya - nincs bünzi, ha kinyírsz valakit

semmilyen bünti

[/spam]™

Aquir

htx 😊

kiserik
De mé Inferna?

CattiBrie
Kiralogóóóóóóó 😊)

[/spam]™

CattiBrie
errõl van szó!!!

irány Inferna!!!

[/spam]™

Shiwo
jó az új lógód..😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
mert .)

[/spam]™

CattiBrie
hacsak nem laghegyeket akarsz...

[/spam]™

CattiBrie
német!!!!

európa

[/spam]™

Aquir
hát jah :/

kiserik
Szarnak ezek mindenre. Kezdik elvenni a kedvem az egésztõl. Ezért akarok egy karit PvP-ben és legyakni minden kis pöcst, akik kissebb nálam, hogy én is faszkalap lehessek.

Shiwo
RE..
a következõért szarnak rá..van a TIBIA RULES, ami alapszabályokat tartalmaz, aki azt sérti, arra rászálnak a GM-mek..meg van a COMMUNITY LAWS amit sztem játékosok állítottak fel, mondván a többség ereje majd rendreutasítja a köcsögöket (csak kár hogy nem müxik ez a dolog..)..amiket felsoroltál, ez csak az utóbbit sérti, így a GM-ek persze hogy szarnak rá (mert õk a tibia rules betartatásáért felelõsek), így maximum blacklistelheted õket..amúgy a bl sem lenne 1 rakat szar, ha nem lenne 3 hónapos késésben, és ésszerübben lenne a kivzsgálás és bl-ezés..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kiserik
mé ott?

CattiBrie
infernán!!!

[/spam]™

kiserik
Az amcsi vagy a német server a jobb?

kiserik
Egyébiránt van új PvP szerver 😛

Lehet indítok egy karit ott

kiserik
Akkor csak mert funfun 😛

kiserik
12:10 You advanced from Level 6 to Level 7.

He-he-he 😄DD

Rúki karitápolás 😛

CattiBrie
hát ez nem új ötlet..

de ha a csipsz, ebbõl lenne milliomos, akor lehet, h foglalkozna is vele...

[/spam]™

kiserik
hasonló 😛

kiserik
Csináljunk akkor egy hanló játékot, és legyünk belõle milliomosok 😛

CattiBrie
ha jól tom a konkurencia hatalmas.. sokkal több sokkal jobb grafival megáldott online szerepgame van...

te sem tucc hasonlítani, mint ahogy én sem...

[/spam]™

CattiBrie
sírjál jót is 😊

[/spam]™

CattiBrie
nem meg, csak vissza 😄D

[/spam]™

CattiBrie
szvsz azért még nem látod át egészen a gémet.. annyira nem enne jó pl a lootolást megoldani (többen gyakva enemit.. ha pl elmegyek egy nájttal játszni, amikor egy nagynagy enemit gyakunk.. én veszem bele az utolsó lövész, vagyis nekem lehet csak lootolni - odadobni nem tudja, metr nehéz - menekülni kell- lehet, hogy otthagytam egy g-armort... de ez az ötlet így most így hirtelen..)

[/spam]™

Son Ice
Amúgy elég jó kis játék ez (hogy valami jót is írjak 😄)

Son Ice
"és szõke is"
Köszi, ez jól esett 😛

"bemutatom a múmiákat 😊"
Ha egybõl meg akarod kapni a cuccaimat, hát legyen. 😄

Son Ice
Igen, az volt a kérdés, hogy premis vagy-e.
Elõre le szeretném szögezni, hogy csak a véleményemet írom le és ezzel senkit nem akarok a Tibia ellen hangolni!
Szóval, én amennyit tudok errõl az egészrõl, egyálalán nem vagyok vele megelégedve. Kb. 3 hete ismerem a játékot, és sokan fizetnek is érte. Na mármost: én úgy gondolom, hogy ez egy szolgáltatás, amiért fizetek, vagyis cserébe várok valamit (jó, még nem fizetek). Ha baj van a karim nevével, akkor írják azt, hogy: bocs, ezt a nevet ezért meg ezért nem használhatod, és adjanak automatikusan egy újat, amit meg tudsz változtatni a következõ belépéskor, mivel ameddig ezzel szivatnak, addig (ha jól értem) nem is tudsz belépni azzal a karival. Vagyis amiért fizettél, azt a szolgáltatást nem tudod igénybevenni.
Más: ugyebár, ha én gyakom az ellenséget, akkor a szabályzat kimondja, hogy ami benne van, az is az enyém. A legtöbb probléma ebbõl adódik: jön a kis genyó és lenyúlja ami az enyém. A GM-ek meg tesznek rá nagyívben. Ezt a problémát kb. 30 perces programozással ki lehetne küszöbölni (most a részletekkel nem untatok senkit).
És még van egy pár idegesítõ dolog, amit szintén egy kicsi fejlesztéssel meg lehetne oldani (pl. nem engednek ki a depotból, lökdösnek, elállják az utat a cycbarlang kijáratánál és még sorolhatnám). Ez mind-mind olyan dolog, amit el lehetne kerülni.
A probléma gyökerét én ott látom, hogy nincs egyetlen konkurencia sem, amelyik hasonló szolgáltatást nyújtana, ezért azt mondják: nem fejlesztünk, mert minek? Nincs versenytárs, akkor csak dühöngjenek nyogodtan.
Pl én nem látok egyetlen patch-t sem, hanem amit hibának vélnek, azt egyszerûen tiltják, vagyis a nem szabad ejnye-bejnye kategóriába sorolják.
A többi már nem ebbe a topic-ba való.