Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Son Ice
Télleg, és akkor jövõ héttõl már nem is lesz hova menni 😄DD

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
😄DD

[/spam]™

Son Ice
Weboldal? Azzal kapcsolatban is van néhány ötletem, de idõm annál kevesebb. 😞

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
aff 😞(

holnap?

nem megyünk Kaz?

[/spam]™

Huma
Rosszul csináljátok..amennyivel késõbb mész be, annyival korábban menj haza 😉

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Son Ice
Nem, ma nem játszom. 😞

CattiBrie
én mind a kettõ..

jössz játszani???

[/spam]™

CattiBrie
nem hagyjátok a weboldalt csinálni.. 😞

[/spam]™

Son Ice
Catti: van, aki korán megy be, van aki késõn megy haza 😄

Son Ice
Télleg Shiwo, ezzel még lógok Neked. Amint lesz egy szösszenetnyi idõm, megcsinálom.

Shiwo
kapáni majd kell mennem nyári gyak miatt..szoba takarításért állandóan nyaggatnak itthon..kutyasétáltatásból meg most értem haza...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Son Ice
Örülök neki, hogy mûködött. De aztán nem visszaélni vele 😄DD

Huma
Gratta! Ha hazaérek, lehet róla szó..de az is lehet, hogy megkeresem azt a kalapácsot, és elküldöm 😄

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

nf1
19:56 You advanced from Level 7 to Level 8.
lenne egy kérésém: thais közelében van egy torony és ott van 2 küklopsz amik 1 battle hammer-t öriznek és lenne olyan szives valaki hogy megöli nekem a küklopszokat? természetes kapna egypár aranyat érte a jelentkezõ!

Huma
Programot akarsz? Hétvégére? Kapálás a kertben, aztán szoba takarítás, kutyasétáltatás, kell még? 😛

Huma
Wehhehehe! 😄

Huma
Nem én voltam! 😄

CattiBrie
afene még csak most? 😞

[/spam]™

Son Ice
Nah, nyomás haza 😄

CattiBrie
má megin valaki mekhekkelte a frímél adatbázisát?

[/spam]™

Shiwo
Inner Circle - Bad Boys

(Bad boys! bad boys! Whatcha gonna do? whatcha gonna do When they come for you??)

Shiwo
18:26 Uwel: br! br! what you gonna do? What you gonna do when i got no fri itan to you???

LOOOOOÁÁLLLLL

ha vkinek nem esne le, ez egy szám refrénjének az átirata..a szám címét nem tom, de a badboys-ban ezt nyomatta a 2 fõszereplõ a kocsiban..tán pont Bad Boys a címe..😄

Shiwo
Sonic...plz nekem is csinálj vmi progit, ami gombnyomásra kimásolja a winampban aktuálisan lejáccot dalcímet a vágólapra

kiserik
Sonic: a tegnapi progi amit adtál tökéletesen mûködik. Mégegyszer köszönöm szépen 😊

kiserik
Ez kegyetlen 😄DDD

Shiwo
nem, de majd ha bent leszel..

CattiBrie
úgy látom, nem .. de remélem, hogy nem ..

[/spam]™

CattiBrie
miért??? bent vagyok???

o.O

[/spam]™

Shiwo
Catti..gyártod a hmm-eket ? 😛

CattiBrie
😊))

[/spam]™

Huma
detto..a sortörést eléggé speciálisan értelmezték 😄

CattiBrie
de én még szépítettem, mert én ilyen tök csúnyán kaptam meg...

[/spam]™

Huma
Azaz, ha elsõre sikerül a ctrl+c és ctrl+v hadmûvelet, akkor elõtted írom be 😉

Aquir
^_^

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shiwo
😄D

Shiwo
😄D

Shiwo
hihumais

Son Ice
Most nézem, Shaman már 1000 éve nem beszélt bele a fórumba. 😄
Most biztos vizsgázik. Majd utánanézek, hogy lehet befizetni, hátha meg tudom oldani. Ha nem, akkor majd megy Neki a privi.

CattiBrie
ez jó és még nem is hallottam 😊))

[/spam]™

CattiBrie
háhá

ezmekkora lol 😄DD

én most kaptam mailben, amikor benyomtam 😊

[/spam]™

Huma
3 a Magyar igazság:

Fickó a borbélynál ülve átszól a manikûröslánynak:
- Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk zene, a
többi meg majd kialakul....
- Nem lehet, férjnél vagyok.
- Hát mondd azt neki, hogy egy barátnõddel mész moziba!
- Mondd meg neki te! Épp téged borotvál!

CattiBrie
Szija! 😊

[/spam]™

Huma
De van másik! :

Egy asszony együtt van a szeretojével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan, menj a sarokba! - kapkodva befújja a szeretot babaolajjal, és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Ó kedvesem - szól a férj, mikor belép a hálószobába
- Mi ez itt?
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. - Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet.
A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
- Tessék - mondja a szobornak, - egyél valamit. - Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.

Huma
LoL..megelõztél 😄

Huma
Poenus Brutalikus:

Cigány bemegy a könyvtárba.
Megkérdi:
- Puskin van?
- Nincs. - feleli a könyvtáros
- Lenin? - kérdez ismét
- Nincs. - feleli ismét a könyvtáros.
- Akkor mi van?
- Kalasnyikov.
- És az mit írt?
- Titeket bazzeg! :-))

CattiBrie
Cigány bemegy a könyvtárba. Megkérdi:
- Puskin van?
- Nincs. - feleli a könyvtáros
- Lenin? - kérdez ismét
- Nincs. - feleli ismét a könyvtáros.
- Akkor mi van?
- Kalasnyikov.
- És az mit írt?
- Titeket bazzeg!

[/spam]™

Huma
Hiho all!

CattiBrie
ha meg nem találja ki, akkor pont nem rá tartozik.. 😊

[/spam]™

CattiBrie
de lehet következtetni, ahogyan te .)

[/spam]™

Son Ice
Jó, de valaki úgyis megkérdezte volna, hogy mit csináltál Te hajnali 6:30-kor a Keletiben? Mert ugye az ember nem jár csak úgy hajnalban vonatokat nézni. Vagy igen? 😄DD