Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja igen, ez a jövõre vonatkozik...
de most akkor mit kérsz a tálalt megoldásért cserébe?
[/spam]™
és valóban ez egy a legszarabb dolog, de azt azért nem mondthatod, hogy én kértem, hogy kockáztad magad.. ellenben a segítséget megtagadhatod
de most télleg.. ok én a helyedbe gondoltam magam, de most akkor te is az enyémbe..
(mondjuk én általában csak a monszták miatt nem merek valamerre menni és nekem csak azért kell a díszkíséret -- hasonló esetben én sem segítsek a kövi emberkének és röhögjek rajta, hogy õ meg csak egy gp-t kapott -- így kinek éri meg a kveszt? -- mi van ha megvan a tuti "kombináció", odamegy Catti és kap egy almát; mi bizonyíja, hogy mit szed ki? -- de mi legyen a megoldás ilyen esetekben - kié legyen a loot? -- az érdemli meg, aki rájött a titkok nyitjára -- de akkor azután, ha a kövinek oda kell úgy is adni a lootot, akkor ki fogja megcsinálni? ilyen esetben pont snkinek nem éri meg a kveszt megcsinállása -- legyen azé, aki kiveszi: node miért az övé, amikor segítséget kapott hozzá és ha nem segít neki senki, hogy mit nyisson, akkor - ugyan van még esélye, hogy jó sorrendben nyitja ki a ládákat - hát lássuk, másnak hogyan sikerül)
most akkor segítsünk egymásnak?
most akkor ne segítsünk egymásnak?
most akkor fizessünk a segítõnek?
most akkor ne fizessünk a segítõnek?
most akkor felezzünk a segítõvel?
most akkor ne felezzünk a segítõvel?
megcsinálja 5 elõttem és tudom a frankót tõlem, kapok x lootot, ami utána osszak el 6 felé?
[/spam]™
"..Felejtsd el Catti, mind1...
Meg se szólaltam :p..."
Catti magyarázkodik..
"..mondom meg se szólaltam :p.."
Catti továbbmagyarázkodik..
szval most itt ki flémel ??
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de hogy tisztázzam: mi iszonyúan kiszoptunk a questtel, ha megvan a leírás neked a questprogiból, akkor azért, mert hozzá lett toldva, ki lett javítva stb.
elõször is a toronyban folyton elakadtunk, mi kockáztattuk a bõrünket, mert átmentünk a hellgatebe, amikor fignunk nem volt, mi az, és merre kell menni, és az egész végén 1 darab fõnix tojást kaptam, Darel egy wooden wandet, amit ki akart dobni, olyan dühös volt stb. Szóval ha bárki utánunk jó lootot kap, az csak azért van, mert felírtuk a mezõket, hogy mi melyiken mit vesztettünk el a jó lootok közül, és nektek hova szabad lépni, és amikor téma volt a paradox quest, akkor még mi kellett, hogy könyörögjünk, hogy mindenki jöjjön el legalább elsõ körre valamelyik turnussal, mert kurvára semmi kedvünk nem lesz azon a szar questen végigmenni mégegyszer, szóval tanuljátok a megoldást, és amíg voltak turnusok, nem jöttetek el a pohra, szóval az utolsó Arcor és Krog volt, aki megcsinálta, aztán titeket 3 hónap késéssel vittünk el pohra, és lefogadom, nem emlékeztek semmire a toronyból,, Huma anno nem is akart jönni, szóval nekem szar lesz, ha el kell mennem veletek, és a szemem elõtt kiveszitek az álomlootot a ládákból, amiért én heteket szenvedtem, kérdezgettem minden high levelt, elakadtunk, visszamentünkm, megkérdeztem azt is, és a végén szar lootot kaptunk :/
Nem flame-elésnek szántam Catti, csak tök szar lesz látni, hogy a babért ti aratjátok le, Darel meg eladta a hülye botját 2k-ért, mert ocsmányul nézett ki, és a kutyának se kellett :p
Thou art a very pleasant little rabbit.
legyen egy árfolyam is az új oldalon? 😛
Taj bérelhetõ: 20k / óra (de veszélytõl függõen az ár változhat) - idõpontegyeztetés szükséges
[/spam]™
[/spam]™
de ez olyan dolgo, hogy én most is mehenték akárhovaá, csak éppen van egy csomó más dolgom is, metr ugye nem játszottam soksok órát egyhuzamban már naon régen 😞
szóval úgy érted, hogy te akkor ott egy "felvérelt" kísértõ voltál és szeretnél kani némi pénzt azért, mert lekísért-tél minket?
[/spam]™
egyszer voltunk négyen POHon, ahol volt egy két dolog, aztán a PT még folytatódik valamikor.. Zak azt mondta, h várjuk meg mert õ is jön (eprsze jó régen volt) és most itt "áll a dolog"
akkor meg szépen megköszöntük, h lejötetek velünk és elváltak úttyaink
[/spam]™
Meg se szólaltam :p
I haaaate gs, but if im alone and i can take my time, i can solo them with some help from heavy magic missiles.
[/spam]™
[/spam]™
Önéletrajzokat írok, meg applying for a job levelet :p
"helyzet"
Semmi különös.
"gyerekek?"
Még nincsenek 😄D
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
<#idiota>#idiota>
csak hát megint nem tudok írni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Na most megint fejestugrom a melóba. 😞
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
de sajna meg sok vanhatra😞
utalom a koltozkodest😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
mi van ma ?? nagy a csend a fórumon..
[/spam]™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n