Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
"és sztem egyikõtöknek sem jutott volna eszébe meghálálni valahogy"

ja igen, ez a jövõre vonatkozik...

de most akkor mit kérsz a tálalt megoldásért cserébe?

[/spam]™

CattiBrie
Mit flémesz, Shiwo?

[/spam]™

CattiBrie
de ez még messze a jövõ és még nem is biztos, hogy jó loot lesz - de hát nem tudom

és valóban ez egy a legszarabb dolog, de azt azért nem mondthatod, hogy én kértem, hogy kockáztad magad.. ellenben a segítséget megtagadhatod

de most télleg.. ok én a helyedbe gondoltam magam, de most akkor te is az enyémbe..

(mondjuk én általában csak a monszták miatt nem merek valamerre menni és nekem csak azért kell a díszkíséret -- hasonló esetben én sem segítsek a kövi emberkének és röhögjek rajta, hogy õ meg csak egy gp-t kapott -- így kinek éri meg a kveszt? -- mi van ha megvan a tuti "kombináció", odamegy Catti és kap egy almát; mi bizonyíja, hogy mit szed ki? -- de mi legyen a megoldás ilyen esetekben - kié legyen a loot? -- az érdemli meg, aki rájött a titkok nyitjára -- de akkor azután, ha a kövinek oda kell úgy is adni a lootot, akkor ki fogja megcsinálni? ilyen esetben pont snkinek nem éri meg a kveszt megcsinállása -- legyen azé, aki kiveszi: node miért az övé, amikor segítséget kapott hozzá és ha nem segít neki senki, hogy mit nyisson, akkor - ugyan van még esélye, hogy jó sorrendben nyitja ki a ládákat - hát lássuk, másnak hogyan sikerül)

most akkor segítsünk egymásnak?
most akkor ne segítsünk egymásnak?
most akkor fizessünk a segítõnek?
most akkor ne fizessünk a segítõnek?
most akkor felezzünk a segítõvel?
most akkor ne felezzünk a segítõvel?

megcsinálja 5 elõttem és tudom a frankót tõlem, kapok x lootot, ami utána osszak el 6 felé?

[/spam]™

Shiwo
"..mit flémelsz Taj???.."

"..Felejtsd el Catti, mind1...
Meg se szólaltam :p..."

Catti magyarázkodik..

"..mondom meg se szólaltam :p.."

Catti továbbmagyarázkodik..

szval most itt ki flémel ??

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

NEEEMMM, mondom a poh-hoz semmi köze a dolognak
de hogy tisztázzam: mi iszonyúan kiszoptunk a questtel, ha megvan a leírás neked a questprogiból, akkor azért, mert hozzá lett toldva, ki lett javítva stb.
elõször is a toronyban folyton elakadtunk, mi kockáztattuk a bõrünket, mert átmentünk a hellgatebe, amikor fignunk nem volt, mi az, és merre kell menni, és az egész végén 1 darab fõnix tojást kaptam, Darel egy wooden wandet, amit ki akart dobni, olyan dühös volt stb. Szóval ha bárki utánunk jó lootot kap, az csak azért van, mert felírtuk a mezõket, hogy mi melyiken mit vesztettünk el a jó lootok közül, és nektek hova szabad lépni, és amikor téma volt a paradox quest, akkor még mi kellett, hogy könyörögjünk, hogy mindenki jöjjön el legalább elsõ körre valamelyik turnussal, mert kurvára semmi kedvünk nem lesz azon a szar questen végigmenni mégegyszer, szóval tanuljátok a megoldást, és amíg voltak turnusok, nem jöttetek el a pohra, szóval az utolsó Arcor és Krog volt, aki megcsinálta, aztán titeket 3 hónap késéssel vittünk el pohra, és lefogadom, nem emlékeztek semmire a toronyból,, Huma anno nem is akart jönni, szóval nekem szar lesz, ha el kell mennem veletek, és a szemem elõtt kiveszitek az álomlootot a ládákból, amiért én heteket szenvedtem, kérdezgettem minden high levelt, elakadtunk, visszamentünkm, megkérdeztem azt is, és a végén szar lootot kaptunk :/
Nem flame-elésnek szántam Catti, csak tök szar lesz látni, hogy a babért ti aratjátok le, Darel meg eladta a hülye botját 2k-ért, mert ocsmányul nézett ki, és a kutyának se kellett :p

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
Taj

😛PPPPPPPPP

Ezt neked 😄

[/spam]™

CattiBrie
mondjuk, ha ilyen van, akkor - mert pesrze miért ne érezze valaki úgy, hogy õ pént kér egy kísértésért - legyen szíves elõre szólni és akkor nicnsen semmi félreértés

legyen egy árfolyam is az új oldalon? 😛

Taj bérelhetõ: 20k / óra (de veszélytõl függõen az ár változhat) - idõpontegyeztetés szükséges

[/spam]™

CattiBrie
de akkor ezek szerint neked nem elég az, hogy "köszi szépen" 😞

[/spam]™

CattiBrie
monnyuk ez is olyan dolog, h 1. egyátalán - még mindig - nem is merem pohot 2. minenki azt mondta még most is Halálnak, hogy ne menjen oda, majd csak olyan 10-20 szint múlva..

[/spam]™

CattiBrie
felbérelt*

[/spam]™

CattiBrie
valóban mehettünk volna

de ez olyan dolgo, hogy én most is mehenték akárhovaá, csak éppen van egy csomó más dolgom is, metr ugye nem játszottam soksok órát egyhuzamban már naon régen 😞
szóval úgy érted, hogy te akkor ott egy "felvérelt" kísértõ voltál és szeretnél kani némi pénzt azért, mert lekísért-tél minket?

[/spam]™

A pohra hónapokkal korábban mehetettek volna, csak nem mertetek, még Zak sem, és nem azt kell meghálálni, mind1, felejtsd tényleg, mondom meg se szólaltam :p

CattiBrie
de most így télleg nem értem

egyszer voltunk négyen POHon, ahol volt egy két dolog, aztán a PT még folytatódik valamikor.. Zak azt mondta, h várjuk meg mert õ is jön (eprsze jó régen volt) és most itt "áll a dolog"

akkor meg szépen megköszöntük, h lejötetek velünk és elváltak úttyaink

[/spam]™

Felejtsd el Catti, mind1...
Meg se szólaltam :p

Shiwo
Taj, csak szólj, ha szintem belefér ,menek..max megpatkolok..

CattiBrie
mit flémelsz Taj???

[/spam]™

CattiBrie
???

de hát voltunk POHon...

de mit kellene most meghálálni?

[/spam]™

Shiwo
Sonic...Teir saját RPG-t készít, és kéne neki programozó..esetleg segíthetnél neki 😛 ..ha nem tod még, hogy ki õ, kérdezd meg Catti-t 😉

hát nem tudom, ti kit vártok, egyikõtöket se lehetett pohra elrángatni anno, én meg nem erõltettem, hiszen mi úgyis kiszoptunk a questtel, nektek meg majd ingyen befigyel a tálalt megoldás, és sztem egyikõtöknek sem jutott volna eszébe meghálálni valahogy, már bocsi 😞

CattiBrie

Boots of haste pliiiix

[/spam]™

CattiBrie

I haaaate gs, but if im alone and i can take my time, i can solo them with some help from heavy magic missiles.

[/spam]™

CattiBrie
ez a Proudless sem semmi 😄

nézzétek meg a weboldalán a szkínsátokat 😊

[/spam]™

CattiBrie
most jut egyszembe, mi nem Zakot várjuk a paradox kveszttel???

[/spam]™

Shiwo
😄DD

Nyáron kimennék Angliába dolgozni, de már kezd elmenni tõle a kedvem, mert aki felajánlotta a lehetõséget, annak csak a szája járt, azóta is csak húzza az idõt 😞(

CattiBrie
???

[/spam]™

CattiBrie
használati útmutató: fontos!

[/spam]™

És közben tréningezek geonál, mert még a harmada se jött vissza annak, amit a halálommal buktam, pedig egész tegnapi nap is tréning volt :p

Nem, néha alszom is :p
Önéletrajzokat írok, meg applying for a job levelet :p

CattiBrie
te állandóan játszol???

[/spam]™

CattiBrie
hehe 😊

[/spam]™

Son Ice
😄DDDDDDDDDD
"helyzet"
Semmi különös.

"gyerekek?"
Még nincsenek 😄D

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

You see yourself. You are a powergamer. You are Praetorian of the Pannon Guardians (El Commandante).
<#idiota>

CattiBrie
helyzet, gyerekek?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
jaaa

[/spam]&#8482;

Bobber
részét a sok melonak
csak hát megint nem tudok írni😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shiwo
az hát, nézd meg a jobb alsó sarkot..

CattiBrie
aha.. JSben segítesz nekem? 😄D

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nem figyeltem

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"treszet"

he? 😊

[/spam]&#8482;

kiserik
ezt sztem megrendezett, mert amikor lõ, látni, hogy lefelé tartja a pisztolyt 😛

Son Ice
Szép napot a frissen ébredõknek is 😄
Na most megint fejestugrom a melóba. 😞

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Bobber
hat en most fejeztem be egy treszet a sok melonak ami van benn az irodaban😞😞
de sajna meg sok vanhatra😞
utalom a koltozkodest😞

Bobber
jonapokat mindenkinek

Shiwo
re...szar ügy..bár várható volt 😛

mi van ma ?? nagy a csend a fórumon..

CattiBrie
Soha ne szervezz rendõrnek meglepetés partit!

police_surprise_party.mpe

[/spam]&#8482;

Aquir
ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CattiBrie
ò_ï <- ez az ilyen izé, tök izé

[/spam]&#8482;

CattiBrie
szia

[/spam]&#8482;

Aquir
reggelt 😊 gyakjatok sokat ò_ï

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n