Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt több web-fejlesztõ is csinálhatná 😄
Szerintem így nagyon cool Catti!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Thou art a very pleasant little rabbit.
FF=5 (Taj, Huma, Shiwo, Darel, Ram)
IE=3 (Catti, kisErik, Sonic)
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Szerintem: fel kéne mérni, hogy hány IE-s, hány FF-es, és hány ..-os, meg ..-os felhasználó kukkolná az oldalt és e szerint lehetne eldönteni, hogy érdemes-e megcsinálni több támogatásban.
(Én IE-t használok.)
max meghackelnek...leszarom..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
de a link fent van a http://www.tibia.de/en oldalon
szal, szerintetek?
itt jelentsük ezeket a priviket??
[/spam]™
Na ide is irok végre.
Elöször is üdvözlök mindenkit, másodszor meg eloszlatnám azt a hitet, h én mindig meghalok. Nos nem mindig. 😄 Igaz Rookon 8 szor haltam meg de az még nem olyan rosz. Na mind1
Catti-bia. Egyhamar nem fogsz tudni olyat csinálni ami IE meg FF alatt is müxeni fog. Azért mert a két program nem ugyanugy olvassa a kodnyelvet másréészt az egyik valamit jobban tud másik valamit szarabbul. Olyat nehézz összehozni ami mindkettõnél müködne. jobb ha ketté van válszatva,h ha neked IE van erre katt ha FF akko eg ide.
Asszem egyenlõre elég lecc az irásból. További jókat.
Aloha
http://bexter.hu Szép Fényeket!
De viccet félretéve, tényleg nem ajánlott a "mai világban" mindenféle oldalt kukkolni, fõleg, ha hack szó van benne. 😄
Catti: JS? Mit kellene csinálni?
Auszug aus dem Meldungslog:
00:00 Start.
00:03 You advanced in sword fighting.
00:04 You advanced in shielding.
00:05 You advanced from Level 1 to Level 2.
00:08 You advanced in shielding.
00:08 You advanced in sword fighting.
00:10 You advanced from Level 2 to Level 3.
00:19 You advanced in shielding.
00:21 You advanced in sword fighting.
00:23 You advanced from Level 3 to Level 4.
00:29 You advanced in shielding.
00:38 You advanced from Level 4 to Level 5.
00:42 You advanced in sword fighting.
00:50 You advanced in shielding.
01:03 You advanced from Level 5 to Level 6.
01:17 You advanced in shielding.
01:22 You advanced in sword fighting.
02:01 You advanced from Level 6 to Level 7.
02:08 You advanced in shielding.
03:03 You advanced from Level 7 to Level 8."
Nem értem, honnan lett az elsõ percben kardja meg pajzsa...
[/spam]™
[/spam]™
- pl.: emlékszel a csajra, aki lev 80 killed by thalas? õ köszönt vmi npc-nek --> köv pillanatban halott volt
-banshee questen is van ilyen, hogy melyik mezõkre kell lépni, és úgy elmenni a teleportig, ha azt is változtatták...
de ti vagytok/voltatok a bevállalósok
de miért? egyébként van más ilyen hasonló lootban megszívós kveszt?
[/spam]™
Szóval képzelj el nálam is valami hasonlót...
Úgy vagyok vele, hogy én már nem szívesen ölök energiát questbe, ha majd arra járunk lev 100-on, és valaki tudja a megoldást, akkor egye-fene, de hogy én mégegyszer szervezzek meg kutassak, az ki van zárva. Esetleg ha önös érdekek vezérelnek, és tuti biztosra tudom a megoldást, mert csak gyakni kell vagy megvan a leírás, vagy tényleg más visz el rá, de én nem erõltetek questelni senkit, jó példa rá a djinn quest, hogy miért nem :p
[/spam]™
Ez érdekes, mert én is saját RPG-t akarok készíteni. Lehet, hogy már a szponzort meg is találtam hozzá. De, ha van más is, akit érdekel, akkor az mégjobb. 😄DD Majd megkérdezem Catti-t...
...Catti: Ki Teir???
de egyébként szvsz te nem csak engem flémeltél,
hanem bele is szóltál Tajjal folytatott vitámba,
amivel flémelted a kettõnk közötti "privát fájt"-ot
[/spam]™
és igazat adok neki; és nem tudok mit tenni
[/spam]™
egyébként meg az is milyen dolgo már hogy azon a nyomoronc post kveszten, amikor barkóbázni vagy mi a fenét kell csinálni a faszival, akkor az mindenkinek megvolt 2-3 körbõl, ellenben nekem majdnem 3 platinálmba került - és szerintem ez sem igazságos, de ez megint egy olyan dolog, hogy kit mást érdekel
[/spam]™