Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
púúúúúúúszííííííí 😄

[/spam]™

Bobber
jonagyokat mindenkinek😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Son Ice
Köszönöm, ez elég fontos adat (szerintem), a kari választásnál.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Shaman
nem vagyok ezekben az adatokban 100%-ig biztos,a tibialibrary oldalon utána tudnék nézni,de pillanatnyilag nem megy az oldal.Ezért artam,hogy "illetve megpróbálom"
Csak nagyjából rémlenek ezek,szal majd utánanézek,de valami ilyesmi körülbelül a szintlépésnél az arány..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CattiBrie
nem is kell fel is nyomtam...

[/spam]™

CattiBrie
ezt jelöljük meg 😊)

[/spam]™

CattiBrie
lol

[/spam]™

CattiBrie
pala:

hátrány - kevesebb HP, közelharcban gyenge, kisebb teherbírás, sok tréning

[/spam]™

CattiBrie
én másodkarakterrõl beszéltem...

elsõ karakternek kiváló a nájt is

egyébként én most nem lenni ráér..

[/spam]™

Shaman
shiwo általánosságokat mondott,akkor én hadd mondjak konkrétumokat,illetve megpróbálok:

Szintlépésenként:

Lovag: 20 hp,5 mana
Pala: 15 hp,15 mana
Spellcaster (mind1,hogy sorc,vagy druid): 5 hp, 30 mana

A súlyok növcekedését nem tudom biztosan,de spellcasternél szintenként +10 Oz.
Pla,knight sokkal több cuccot bír,sztem náluk,olyan +20-30 Oz szintenként.

Ferro
Szemétláda... 😞

Shiwo
11:59 Valli: SELL * GOLDEN SICKLE 500 * SILVER DAGGER 500 * WAND OF MIGHT 10K * WOODEN WAND 2K * GOLDEN WAND 5K * RED GEM 1K *GOLDEN MUGS 500 * 10 BLUE ROSES 2K * PURPLE TOMB 2K * CRYSTAL BALL 1K * <azanyád...úgy tûnik ez nyúlja le mindig a kék-rózsát

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Sztem:

lovag:
elõny - szívos mint az állat, odaállsz kötekedni és bedarálsz mindent, helyi teherszállító
hátrány - qrva sokat kell tréningelni, odakell állni a kemény dögök elé is, a varázslás iszonyat lassan fejlõdik
pala:
elõny - lõdöz, jobban fejlõdik a varázslás, úgy blokkol, mint a nájt
hátrány - kevés HP, közelharcban gyenge, kicsi teherbírás, sok tréning
druida:
elõny - jól varázsol, gyógyító rúna jól fizet, nem kell tréning
hátrány - kevés HP, közelharcban halálékony, eleinte lassan fejlõdik (rutinos és prémis kivétel 😊 gyorsabb manához nem árt a promo (prémis), nincs erõs támadó varija
sorc:
elõny - jól varázsol, van bika támadó varija, nem kell tréning
hátrány - kevés HP, közelharcban halálékony, eleinte lassan fejlõdik (rutinos és prémis kivétel 😊 gyorsabb manához nem árt a promo (prémis)

Son Ice
Ok, csak nem tudom, hogy hol olvassak utána. A tibia.hu-n elég kevés az infó, legalábbis számomra nem elegendõ. Lehet, hogy csak vak vagyok, de:
engem az érdekelne, hogy melyiknek mennyire fejlõdik a mana/hp/cap
ki milyen téren fejlõdik jobban, melyik skill hogy fejlõdik meg ilyenek.
Ha van errõl link, akkor plíz.
Catti: nem mondtam, hogy Anico feltétlenül Guild-tag akar lenni, csak azt, hogy Thaisba jön 😊 Amúgy nemtom, nem beszélek a nevében. Majd jön asszem fórumra és nyilatkozik.
Mindenkitõl azt hallom, hogy ne lovag legyen, meg ne druida, meg ne magic, meg ne pala. De miért? Melyik miben jobb? Én megértem, hogy azt írjátok, hogy ne ez meg ne az. De indokod még nem igazán hallottam. Ez nem fikázás akar lenni.
Kérlek, indokoljátok meg, hogy melyik miért jobb. Tnx.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Shiwo

Furcsa mendemondák terjedtek el, Horsefucker József fogathajtó világbajnok lovaihoz fûzõdõ viszonyáról. Horsefucker úr (egy vemhes kanca ellése közben) munkatársunknak elmondta, kisstílû pletykáknál fontosabb neki, hogy épen és egészségesen jöjjenek világra a kis kentaurok...

A Csatorna Tisztító Vállalat új szennyvíz ülepítõ telepének udvarán, leleplezték a cég totemállatának, az ismeretlen galacsin hajtó bogárnak a szobrát. Az ízléses mûmárvány alkotás talapzatára (utalva a szkarabeusz bogarak áldozatos életére), könnyekkel küszködve azt vésték: „Amíg tüdõm bírja szusszal, szart görgetek kiló hússzal!”

CattiBrie
(...)

[/spam]&#8482;

Shiwo
nekem speciel nájt 😛

"..valamire való.." jah, piciket kisérgetni cychillbe és sok-sok halat fogni a sorcomnak 😊

CattiBrie
igazad van, de

néha érdemes másokra hallgatni

(minden valamire való másodkarater Tibiában szpellkaszter)

[/spam]&#8482;

Shiwo
jah, csak akkor még nem láccott a tied se, mikor leírtam 😛

Shiwo
Sonic..ugyanazt mondom, amit a barátnõdnek..nézd meg jól a kasztokat, gondold át, melyik mire képes, mik a hátrányai és melyik lenne a legpasszolóbb számodra, majd dönts és ne ránk hallgass, hogy mi legyél...

CattiBrie
némá, pont ezt írtam 😄

[/spam]&#8482;

Shiwo
ez amit írtak, hogy észlelhetõ..a többi gondolom apró-cseprõ...meg ha van eszük, beraktak valamit, amivel lekapcsolják a hacker-reklámgépet..

CattiBrie
mert varázslót akart eredetileg

vagy sorc, vagy druida legyél

[/spam]&#8482;

CattiBrie
azért remélem olyant javítottak, hogy nem tudnak meghekkleni, mert plö nem lehet olyan bradmessge-t küldeni

[/spam]&#8482;

Shiwo
valszeg, mert nekem se jöt le még, bár én sztem 2-3 fele márt bent voltam..

CattiBrie
mekkora változás...

[/spam]&#8482;

Shiwo
mé ne legyen nájt ? 😛

CattiBrie
én nem töltöttem le peccset, bár én már 18h kor beléptem

és semmi változást nem láttam

talán, ma töltöm le

[/spam]&#8482;

Shiwo
nem, de fogalmam sincs mennyi volt, gondolom 1-2 perc...

Son Ice
"az inkább pech, mint patch"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
a guildhoz tudod szabályokat kell olvasni...

és ne nájt legyél

[/spam]&#8482;

CattiBrie
írtam, h lépek

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

CattiBrie
de az eddig sem volt örök, nem?

[/spam]&#8482;

Son Ice
Asszem pont ezt írtam én is (Patch). Én tudok róla.

CattiBrie
hm?

[/spam]&#8482;

Son Ice
Széééép, kellemes reggelt mindenkinek!
Tegnap legyaktam életem elsõ sárkányát (igaz, hatalmas segítséggel!).
Ha nincs a védelmezõm, már purc lennék 😄
Tegnap mindenkinek lejött egy patch-file? Ha nem, akkor megint hackelve lettem. Ha igen, akkor meg mindenki. 😄DDDD
LVL 22! Ma, ha minden igaz, akkor átjövök Rook-ból Son-Ice karival és csatlakozik Thaishoz Anico kari is. 😊 Valószínû Son Ice Knight lesz, Anico pedig Paladin. De még nem 100%.
Catti: tegnap még írogattam Neked 1000-rel, közben meg kiléptél. 😛 Nah, 11111.

Shiwo
nem hiszem, nem tartom valószínünek, az inkább pech, mint patch...

Ferro
Akkor az nem a patch miatt van, hogy az orkok nem dobnak rohadt bõrdarabokon és 1 aranyon kívül semmit? ;DDD

Shiwo
Tehát sok apró bug-ot javítottak és pár apró módosítás, ebbõl 1et veszünk észre..amikor feljön a karakterlista, hogy mellik karival akarunk jáccani, fél percünk van rá..

Shiwo
Several minor bugfixes for the client have been made, so it will run now even more reliable. There is just one change in the user interface you should notice: The character list will now close after 30 seconds without any activity.

When you log into the game a patch for your client will be downloaded automatically. If you should encounter any problems, you can alternatively download the new client 7.41 from this website.

Ferro
Tud valaki valamit a tegnapi javításról?

Shiwo
Reggeltet
serpent sword, ice rapier, stone skin amulet, energy ring, dragon fetis (?) amulet

Ferro
Jóreggelt! 😊

-Gyors jáccom egy kicsit mielõtt belekezdek az alap fegyverek gyártásaba...

CattiBrie
<#wave>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mert többek között lédi gríndéj feljelentette olyan miatt amit elvileg nem is csinált

[/spam]&#8482;

CattiBrie
volt egy nyaklánc, egy serpent sword, egy energy? gyûrû meg még valami nyaklánc talán
meg egy kék másik medál a dl-tõl egy mushroom-ért cserébe

[/spam]&#8482;

CattiBrie
reggelt

[/spam]&#8482;

CattiBrie
dl | süsü | 3-4 ds + ghouls | skeletons + skorps |

[/spam]&#8482;

Shaman
reggeltet

mi a loot a Hellgate questben?És mi a legkeményebb ellenfél?