Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hacsak nem meccselnek az új spell rendszerrel. Bár a játékosok véleményét általában figyelmen kívül hagyják. Kicsit túlbonyolítottnak érzem most ezt a spell cooldown rendszert.
Mivel már van testserver, ezért a 16-a sem tûnik már túl valószínûnek 😊 A legesélyesebb a jövõ hét szerda-csüt.
én 10-ére tippeltem...bár lehet benne valami, hogy nem teszik péntekre, mert ha elbacarintották, akkor nem kell bemenniük hétvégén dolgozni..így belegondolva nem sok esélyt látok már a 10-ére
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én 16-t tippeltem a pollon 😊
De érdekes módon a 13-a hétfõ kapta a legtöbb szavazatot. hétvégén és hétfõn, pénteken még sosem láttam updatet 😊
De érdekes módon a 13-a hétfõ kapta a legtöbb szavazatot. hétvégén és hétfõn, pénteken még sosem láttam updatet 😊
We would like to invite premium players to join the test server for the next couple of days. If you were a premium player on November 19, 10:00 CET, you will be able to join the test server and try out the new features and content that will be implemented with the forthcoming winter update.
Before you hop on, please carefully read the announcements and the welcome thread on the test board. You can also find the link to the test website and the download links to the test server clients there. Please note that you need to log into your account on the website to view the test board.
Have fun!
Your Community Managers
Before you hop on, please carefully read the announcements and the welcome thread on the test board. You can also find the link to the test website and the download links to the test server clients there. Please note that you need to log into your account on the website to view the test board.
Have fun!
Your Community Managers
na akkor ez már nem csak egy kis problem hanem nagy problem😊
követeljük a plussz premi napokat amiket azért nem tudtunk elgyakni mert nem ment a szerver😊
követeljük a plussz premi napokat amiket azért nem tudtunk elgyakni mert nem ment a szerver😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nem is tölt semmit, csak kidobja az ablakot, hogy "cannot connect to the login server". Mint ha nem lenne netem.
Szerintetek létezik olyan, hogy ha egy reportot egy tutor/senior tutor küld be akkor annak nagyobb a súlya? Vagy ha nem is az, de elõbb megnézik, vagy jobban megnézik, vagy hihetõbbnek gondolják, hogy nem azért nyomott fel valakit, mert utálja?
Mert szerintem biztos van egy csomó olyan report, hogy reportolja mert belelõtt a lényébe.
Mert szerintem biztos van egy csomó olyan report, hogy reportolja mert belelõtt a lényébe.
[/spam]™
ezt a képet Securán készítettem, olyan helyen, ami meg fog változni (korábban már volt róla kép) 😊
[/spam]™
nézegettem.. végigzongoráztam ami van.. csak ugye jött új meg van a régi, az újak copy a régiek hotkey.. aztán nem tudom melyiket hogyan lehet mivel lövöldözni.. így az egészbõl egyelõre összevisszaság lett 😊)
[/spam]™
akkor próbáld ki, hogy mit tudsz mellette küldeni.. szerintem sebéz-kiegészítõ spell-nek szánták, nem arra, hogy azzal spórold meg a hunton az arrowokat/speareket...
speciel az exura az 170 gp, nem hinném, hogy olyan érvágás lenne bárkinek is a megszüntetése..de az is lehet, hogy helyette megkapják a wound cleansing-et, nem ?
vicces az lenne, ha megölnéd vele, sorc nem nyírja ki szerintem egy lövésbõl a wyvernt...és gondolom te mellette küldöd a nyilat, nem ?
arra igazán kíváncsi lennék hogy pl én nemrég vettem meg egy csomo spelt a knightnak azt megtéritik nekem?
mert ugye msot megszünik az exura és akkor azt minek vettem meg?
szóval nem tudom mit tesznek tudom semmi pénzekbe kerül de akkor is elvi kérdés. ilyen alapon holnap megszüntetnhetnek egy csomo minden mást is
bár ilyet már tettek, igaz itemekkel de az meg sejthetõ volt és tudott az ember rá készülni, és vagy eladott vagy vett. de spelt nem lehet igy cserélgetni
mert ugye msot megszünik az exura és akkor azt minek vettem meg?
szóval nem tudom mit tesznek tudom semmi pénzekbe kerül de akkor is elvi kérdés. ilyen alapon holnap megszüntetnhetnek egy csomo minden mást is
bár ilyet már tettek, igaz itemekkel de az meg sejthetõ volt és tudott az ember rá készülni, és vagy eladott vagy vett. de spelt nem lehet igy cserélgetni
ez az utori san tényleg elég vicces..
még egy wyvern-t nem sikerült megölni vele 😄
még egy wyvern-t nem sikerült megölni vele 😄
[/spam]™
nem mind, de jó részük igen.. h melyik mire jó azt lejjebb megkérdeztem attól az npc-tõl
szóval elvileg össze van gyûjtve h melyikkel melyik állatot - bár ez biztos fent lesz wikin is
szóval elvileg össze van gyûjtve h melyikkel melyik állatot - bár ez biztos fent lesz wikin is
[/spam]™
milyen árak - lol
20:21 Catti-bia <172>172>: Cure Curse
20:21 Ursula: Do you want to buy the spell 'Cure Curse' for 6000 gold?
20:21 Catti-bia <172>172>: Recovery
20:21 Ursula: Do you want to buy the spell 'Recovery' for 4000 gold?
20:21 Catti-bia <172>172>: Intense Recovery
20:21 Ursula: Do you want to buy the spell 'Intense Recovery' for 10000 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Salvation
20:22 Ursula: Do you want to buy the spell 'Salvation' for 8000 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Holy Flash
20:22 Ursula: Do you want to learn the spell 'Holy Flash' for 7500 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Strong Ethereal Spear
20:22 Ursula: Do you want to learn the spell 'Strong Ethereal Spear' for 10000 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Cancel Invisibility
20:22 Ursula: Do you want to buy the spell 'Cancel Invisibility' for 1600 gold?
20:21 Catti-bia <172>172>: Cure Curse
20:21 Ursula: Do you want to buy the spell 'Cure Curse' for 6000 gold?
20:21 Catti-bia <172>172>: Recovery
20:21 Ursula: Do you want to buy the spell 'Recovery' for 4000 gold?
20:21 Catti-bia <172>172>: Intense Recovery
20:21 Ursula: Do you want to buy the spell 'Intense Recovery' for 10000 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Salvation
20:22 Ursula: Do you want to buy the spell 'Salvation' for 8000 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Holy Flash
20:22 Ursula: Do you want to learn the spell 'Holy Flash' for 7500 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Strong Ethereal Spear
20:22 Ursula: Do you want to learn the spell 'Strong Ethereal Spear' for 10000 gold?
20:22 Catti-bia <172>172>: Cancel Invisibility
20:22 Ursula: Do you want to buy the spell 'Cancel Invisibility' for 1600 gold?
[/spam]™
elvileg ezeket lények fogják dobni, és szerintem eleinte iszonyat drága lesz, mert mindenki ki akarja próbálni a mountot!
így sorba
20:17 You see a maxilla maximus.
20:17 You see reins.
20:17 You see a slingshot.
20:17 You see a hunting horn.
20:17 You see a giant shrimp.
20:17 You see a carrot on a stick.
20:17 You see a harness.
20:17 You see a tin key.
20:17 You see a sweet smelling bait.
20:17 You see a leather whip.
20:17 You see a scum bag.
It weighs 9.00 oz.
20:17 You see a maxilla maximus.
20:17 You see reins.
20:17 You see a slingshot.
20:17 You see a hunting horn.
20:17 You see a giant shrimp.
20:17 You see a carrot on a stick.
20:17 You see a harness.
20:17 You see a tin key.
20:17 You see a sweet smelling bait.
20:17 You see a leather whip.
20:17 You see a scum bag.
It weighs 9.00 oz.
[/spam]™
Nem jár prémhosszabbítás, mert csak kb napi 0,5-1 órán át vannak kickek, tehát elvileg a többiben lehet játszani.
De a halálért se vállal senki felelõséget, mert ha pont gyakás közben kapom a kicket, akkor én vagyok a hülye hogy mért megyen gyakni kickes idõszakban.
Ezért éri meg cipnek csendbemaradni és nem tájékoztatni az embereket 😄
De a halálért se vállal senki felelõséget, mert ha pont gyakás közben kapom a kicket, akkor én vagyok a hülye hogy mért megyen gyakni kickes idõszakban.
Ezért éri meg cipnek csendbemaradni és nem tájékoztatni az embereket 😄
én meg nem birok kijönni labibol de szerintem hagyom is
nem rizikózom
nem rizikózom
van egy olyan érzésem hogy ma már nem lehet csinálni semmit
nem is a trénterembe kellett volna mennem hanem az ágyba
nem is a trénterembe kellett volna mennem hanem az ágyba
[/spam]™
na akkor ma se lesz meg az 50 pontom <#falbav>#falbav>
A lehurrogás nem az hogy lájkolod a cipfost 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????