124119
-
#118108 Elsőre nem tűnt fel, hogy Joco van a képen és nem Ata... :) -
#118107 Ha tegnapi hunt, akkor igen... :P -
#118106 Nehéz lenne. :D -
A Joco #118105 általában nekem a pg s a kötelezök vannak nyitva, a party chanelt el szoktam felejteni, akkor nyítom meg mikor szolnak :dd -
#118104 Nehogy olyat rakj, amin én is rajta vagyok :) -
#118103 Nektek hunt közben melyik channel van nyitva? Pontosabban melyik az aktív?
Nekem többnyire a default. A server loggal kábé semmire nem megyek. Meg néha a hunt csenöl, ami ugye múltkor a PG csenöl volt. -
#118102 Volt egy ilyen pillanat is..
Csak úgy. Mert képeket nézegetni jó. :) -
#118101 április 26. -
#118100 Persze, hogy nem okozott nagy problémát, mikor alig volt valaki online és szinte mindig egyedül lehetett gyakni, mászkálni -.-
Oké, hogy kell a zártkörű ts, mert ne legyen sok gyökér és lehessen békében tesztelni az új questeket, funkciókat, stb. De ha már le van tesztelve a nagyja, akkor kéne megnyitni public-ra, hogy látszódjon, hogy valójában hogy néznek ki a dolgok és akkor még kerülhet elő pár bug.
Ugyanez vonatkozik arra is, amikor cipék ötletelnek, meg tesztelgetnek az irodában.. Egy álomvilágban élnek, egy olyan tibiában, ahol talán 2-nél több product manager sosincs online és a saját szájuk íze szerint "játszanak"(ha tudnak egyáltalán). Plusz bizonyos statisztikák alapján számolgatják a dolgokat. De tudjuk, hogy ami a kockás füzetükben van, az csak egy modell, és a modell definíciójában benne van, hogy az egy olyan dolog, aminek nincs köze a valósághoz. Azért, mert lehetetlen minden egyes tényezőt számításba venni, amikkel egy játékos nap mint nap szembesül.
Hogy szokták tehát csinálni normáliséknál? Úgy,hogy vannak teszterek, akik inkognitóban játszanak... Úgy, mint egy rendes függő. Nos, cipnél ez saját elmondásuk szerint úgy néz ki, hogy "néha belépnek egy kicsit játszani". A néhát azt én úgy saccolom, hogy szökőévente... Viszont ezt az űrt azzal próbálják kitölteni, hogy van néhány "fókuszcsoportjuk", aki játszik helyettük(ha nem csak fórumbetyárkodnak). Csak hogy van ez a jó kis mentalitás, hogy "a player az nem ember, nem érdekel a véleménye amíg nem tüntetnek az ajtó előtt"(néhány téglafalat azért kiraknak, aminek el lehet mondani a véleményünket). És szerintem a fókuszcsoporttal se bánhatnak másképp. Na meg oda is 99%, hogy olyanokat vesznek be, akik évek óta hűséges kiskutyaként viselkednek, mindenre helyeselnek, segget nyalnak és azt mondják, amit cipék hallani akarnak, hogy jó sokáig lehessenek még ilyen kiváltságos helyzetben.
Én úgy gondolom, hogy ezek a dolgok okozzák azt, hogy időről időre gyökér updatek vannak. Na meg persze az, hogy egy-két embernek bükkfa feje van és nem hiszi el, hogy valami gáz van mostanában. -
#118099 Mikori bejegyzés? -
#118098 Fórumról(számból vette ki a szót, aki kérdezte):
> What puzzles me is how could the developers not have
> anticipated that such spam in the server log would
> frustrate players? It would have been the first thing
> i thought of.
The new server log messages in the c++ client were not a big issues during the closed beta test so we did not expect them too cause so much frustration. Rest assured, though, that I've forwarded the feedback to the devs.
Magyarul:
> Elgondolkodtat, hogy a fejlesztők miért nem látták előre, hogy
> ennyi spam a server logban idegesíteni fogja a játékosokat?
> Nekem ez lett volna az első dolog, ami az eszembe jut.
Az új server log üzenetek a c++ kliensben nem jelentettek nagy problémát a zártkörű bétateszten, így nem számítottunk rá, hogy ennyi frusztrációt fognak okozni. De nyugalom, továbbítottam a visszajelzésedet a fejlesztőknek. -
A Joco #118097 11:07 Channel participants: Catti-bia, Firilio.
11:10 Husosfagyi has entered the channel.
11:12 Catti-bia has left the channel.
11:27 Husosfagyi has left the channel.
11:28 Vihar has left the channel.
Érdekes Sai be se lépett csak ki :P, jól müködik a rendszer -
A Joco #118096 lol nem elég h server log spammel most meg az is :)) -
#118095 Hát nem is tudom...
-.- -
#118094 Hát, ahogy a képen látom, inkább a druid blokkolt helyette és abban a pillanatban nem is sietett nagyon az exeta res-el :) -
A Joco #118093 én is szeretném ha felhúznának most 191-300+ba vagy a adruidot 200 fölé pár hónap alatt :D, jah érdekes módon 140 es en túl élte de elötte sokan 200+ osak haltak le :P -
#118092 Nekem mindegyik név ismerős. De pl Mystic Dragoner tősgyökeres Hades tag volt, a DI nagy ellensége. Utána persze 1-2 tulajváltás és már DI oldalán harcol...
Rivsidowy-t soha az életben nem láttam, de nem csoda, mert tavaly nyár óta húzták fel 216-ra. Valószínűleg több ember húzta az accot botolt/hackelt/vásárolt pénzből.
Pehifo meg egy 142-es lovag, ki tudja mit keres ott. Le kellett volna feküdnie a francba Ferumbrasnál, mert semmi keresnivalója ott. De könnyű nézni a többieket ahogy blokkolnak, aztán meg rajta lenni a screenshoton, mint "killing team".
Ja és azt se árt tudni, hogy mióta Ziober feloszlatta a guildet és venorban szétszórta a DI vagyonát a tempest shielddel együtt, azóta a DI már rég nem az, ami régen volt. Sokkal hígabb a guild, még több bunkó jöttmentet bevesznek, csak hogy nagyobb legyen az "átlag level". -
#118091 Jó, hát aki elmegy DIsekkel.. :D
Az is megérdemli. :D -
A Joco #118090 nem csak abbol a guildból voltak :P -
#118089 Mondjuk nekem a képen levő nevek nem igen ismerősek.. először nem is gondoltam, hogy Secura.. Vajon, hogy lett ennyi DIs gyökér, 200 felett (gondolom) ismeretlen névvel abban a guildben? -
#118088 DI mit vár?
Ha jól értem ez olyan mintha PGn belül vitatkoznánk..
A DI guild DIsekből áll.. van egy olyan mondás, hogy egye meg, amit magának főzött. Ha olyan pléjerekkel játszik, akikben annyira meg lehet bízni... Csak gratulálni a és a szemükbe nevetni tudok. -.- -
#118087 Igazából az nem igen segít rajtam, vagy inkább Cipin, ha mondjuk éppen pirosban fetreng... :) -
kiscipi #118086 el vitatkozik a DI hogy ki is tette el :) -
#118085 nah és most is ellopták a satyit ? -
olattila #118084 Amugy hiaba keszulnek semmim sincs :P
Se ruha se penz se premi szal ne szamitsatok ream :P
esetleg ha valaki megmondja hogy mikor lessz pontosan a flash kliens akkor valamikor junius juliusban lehet szo errol de nem mondok semmi biztosat :P -
olattila #118083 hat neked jo lessz ugy ha oda kepzelem magam? en is huntolok veletek de csak kepzeletben :P -
kiscipi #118082 Akkor én is ki Írom: ma 3 körül hent inq,poi minden játszik csak legyünk elegen most van még 4 órátok felkészülni szóval hajrá hajrá :) -
#118081 Neked vagy nekem? :) -
#118080 Secura Ferumbras
-
olattila #118079 en oda kepzelem magam ugy jo lessz? :P -
#118078 ok, ma délután 3kor hent.. aki ott van, ott van, aki nincs, az lemarad :) -
#118077 De az nem játék, csak afk vagyok. :) -
olattila #118076 hat nem :)) -
#118075 Nem jött be. :D -
-
olattila #118073 Hat ez a baj az ilyen guild huntokal azelott 1 honapal meg kell tervezni :P de volt olyan alkalom is mikor Cipivel tamadt egy otletunk s szoltunk neked Cattinak hogy menyunk inqura huntolni s mindenki fel oran belul kesz volt :P -
olattila #118072 Meg hogy nem jatszol mindig online vagy csak nem vagy aktiv meg koszonni is ritkan szoktal :P
Hat az nem eleg hogy csak iden nem lessz flesh :P en hosszu tavra tervezek :P minimum 2 ev :))
-
#118071 A poi-s hent az nagyon jó volt, eddigi legemlékezetesebb tibiás élményem. Ott se volt egyszerű összehozni mindenkit, legalább 2-3 hétig szerveztük... :) -
#118070 szerintem biztos, hogy idén nem lesz fless
illetve szerintem elég akkor abbahagyni, ha kijött a fless, nem? -
#118069 Firi alapból nem guild fej, mert valahol máshol fejeskedik, szóval felőle megszűnhet a guild. :P