Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána bezártam klienst és ujraindítottam és már be is engedett. Nem tudom miért van ez de rendszeresen igy lépek be mostanában😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Exori max vis(ultimate) kb 3,5-szeresét sebzi a sima exori vis-nek, lõtáv 3 sqm.
Exori amp vis(lightning) valamivel gyengébb a strong-nál, nemtom a pontos lõtávot, de valamivel nagyobb mint a normál, talán 4 sqm.
Strong és az ultimate strike van fire-ben is, lightning-nek viszont nincs tüzes párja.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tibia név: Nagy Mokush
Néhány szót rólam:
Lassan 22 éves vagyok, ismét tibiázom, abbahagytam kb 3-4 éve. Nagy sikereket nem értem el, és azóta már rengeteg minden változott. Kolozsváron tanulok Turizmusföldrajz szakon, egyébként Székelyudvarhelyen élek, vagy fogok élni ha végeztem a tanulmányaimmal. Telefonszámom nem adom meg 😄 Van egy barátnõm akivel jelenleg albérletben lakunk itt Kolozsváron, azonos szakon tanulunk és õt is beszerveztem eme nemes játékba neve: Kicsi Mokush
Kb ennyi, ha egyéb érdekel kérdezz rá.
Sziasztok 😄
LOOOL!! Ez nagyon kemény! 😄
Szórakoztam pár órát teszt szerveren, megpróbáltam ölni mindenféle energy weak lényt instant spellekkel, a lehetõ leg durvább módon.
Pár alap infó a spellekrõl, hogy miért is lesz nehéz ezentúl durvulni:
Rage of The Skyes: 650 mana, 60 másodperc
Energy Wave: 170 mana, 8 másodperc
Energy Beam: 110 mana, 6 másodperc
Energy Strike: 20 mana, 2 másodperc
Strong Energy Strike: 60 mana, 8 másodperc, sebzés: kb 1,5-szer exori vis
Ultimate Energy Strike: 60 mana, 30 másodperc, sebzés: kb 2,5-szer exori vis
Elõször Worker Golemen, aztán Grimen kezdtem el tesztelgetni, hogy vajon milyen harci technikát lehet használni. Hamar kiderült, hogy jobb ha inkább nem törõdök azzal, hogy melyik spell mennyi mana, meg menynire éri meg használni, csak nyomom amit tudok, aminek lejárt a cooldown-ja...
Hotkeyre raktam az összes fentebb írt spellt, meg a thunderstorm rúnát. A harc így nézett ki:
-Régen nem céloztam be a lényeket, de most muszáj
-Indítok egy energy beam-el(4sec cooldown)
-Lövök egy energy wave-et(8sec)
-Lövök egy strong energy strike-ot(8 sec)
-Most megint lehet energy beam-et(4 sec)
-Megnt lehet energy wave-et(8 sec)
-Energy beam(4sec)
és így tovább......
Az ikonok kb semmit nem érnek, csak látok 6 energy spell kinézetû kockát, sorrend is mindig másképp van... Inkább gyakorolni kell egy csomót, meg jöhet az emberi bio-stopper, meg a megérzés, hogy na vajon most lehet-e már energy wave-et.
1vs1 huntnál nem lesz gond, viszont tömeget oszlatni sokkal nehezebb.
Rage of the Skies-nél az a 60 másodperc annyira sok, hogy ezzel kb kiesik a szerepe a huntból. Rendes hotkeyre nem érte meg nekem beállítani, régen F12-n volt, most Shift+F12.
Ha megjelenik 2-3-4 sok lény, akkor lehet nyomni egy ue-t, aztán jön a szenvedés a cooldown-al. Megpróbálok elfutni valamelyik irányba, hátralõni wave-et(vagy eltalálja vagy nem, de utána mindenképp 8 sec cooldown), aztán thunderstorm/gfb/avalanche rúna, amíg töltõdik a wave, vagy lehet egyesével szedni õket: beam, strong strike, sima strike felváltva.
Van még ugye az ultimate energy strike, ami nagyon jó, csak a 30 sec cooldown miatt nem lehet számítani rá. Ha szokásos solo hunt van, akkor megéri néha elsütni a strong energy strike helyett egy ultimate energy strike-ot. De ezt csak néha-néha lehet, kb 2-3 lényenként, a marha sok cooldown miatt. Durvább helyeken meg szerintem inkább megéri tartogatni az ue-t, meg az ultimate strike-ot a veszélyesebb helyzetekre, mintsem feleslegesen ellõni, aztán meg a cooldown miatt nem lehet használni amikor szükség lenne rá.
[/spam]™
15:28 You lose 81 hitpoints due to an attack by Shakhbat Shakhabeet.
15:28 You lose 149 hitpoints due to an attack by Shakhbat Shakhabeet.
15:28 You lose 86 hitpoints due to an attack by Shakhbat Shakhabeet.
15:28 You lose 33 hitpoints due to an attack by Shakhbat Shakhabeet.
15:28 You see Shakhbat Shakhabeet (Level 110). He is an elite knight.
Megtámadom:
15:32 Shakhbat Shakhabeet <110>110>: u cant
15:32 Shakhbat Shakhabeet <110>110>: am ek
15:32 Shakhbat Shakhabeet <110>110>: am ek
15:32 Shakhbat Shakhabeet <110>110>: u cant
15:33 Shakhbat Shakhabeet <110>110>: noob
Kicsit késõbb:
15:35 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Shakhbat Shakhabeet. He was killed by Vihar.
Dec 05 2010, 15:18:55 CET Annihilated at Level 495 by Ablaran Fenix, Amyo Shoocker, Aufdie Fresse geber, Avapro, Belin Akus, Cruvox, Hakus Daron, Iron Atlian, Irozek Wolfblood, Juninho of Rullez, Katroz The Mage, Master Ducky, Odil Neturan, Pogo Zonk, Royal of Drax, Saint Hiyori, Uchiha Danix, Vae Mortius, Vihar and Wynez Druid.
Assisted by Gevehi Outcry, Imp Act, Qiik, Tekoreawyn Acanakamurara, Telesvor and Xuvalan.
😄 😄
15:17 You deal 359 damage to Tomurka.
Stampors (valami új zao lény)
Midnight Panthers (párduc cica, talán PH raideken lesz elérhetõ)
Titanicas (ez valami nagy crab)
Rapid Boars (boar)
Undead Cavebears (passz, de valami hellspawn)
Tin Lizzards (egyik factory lyuk alján kell usolni egy szekeret a kulccsal)
Blazebringers (valami cica, de nem tiger és nem lion)
Racing Birds (terror bird)
Black Sheep (black sheep)
War Bears (bear)
Widow Queens (wailing widow)
Innen szedtem:
portaltibia.com.br
[/spam]™
Draptors
Stampors
Midnight Panthers
Titanicas
Rapid Boars
Undead Cavebears
Tin Lizzards
Blazebringers
Racing Birds
Black Sheep
War Bears
Widow Queens
[/spam]™
Egy kliens újraindítás orvosolja (nálam).
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
mikor már nem értem rá
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
amiböl 2 vagy több van abbol pls egyet küldj már el majd nekem😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Olyan, mint amikor ss van, és nincs szerver. 😞
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????