124119
  • rroolli
    Gondolom azért, mert rajtunk éled ki az összes fogyatékosságodat, mert már "tökmind1"...
  • Moszuke
    hurr
  • silbor
    ne bántsátok Muszuke-t... ő az egyetlen aki képes egységgé és egységes véleménnyé kovácsolni a magyar közösséget securán és talán az egész világon...maga ellen!
  • Moszuke
    Látjátok, ezért nem szeretem a magyarokat securán, mert valahányan mind
  • Moszuke
    lol te baboon
  • Noodlee
    Ezt akartam én is írni!
    Idősebb lett csak, nem értelmesebb :P
  • Moszuke
    <3
  • olattila
    erre mondanek valamit de inkabb halgatok... nincs idom gyerekekkel foglalkozni...
  • Moszuke
    Miért írjam le, hogy tökfej ha a kép sokkal kifejezőbb? :D
  • olattila
    latom agyilag zokni is vagy hogy csak kepekel tudsz kommunikalni...
  • Moszuke
    ok te
  • olattila
    hasonlit is rad ez a kep nagyon...
    amugy ami nem a te dolgod miert kell beleszolj inkabb huzodj meg a hatterbe es kusolj az a legjobb dolog... ugyse irsz semmi ertelmes dolgot... meg hogy oszoljon fel a guild pff micsoda beszolas... ha enyire akarod a guild feloszlasat csinalj egy PG1-es guildot szerezz embereket aztan oszlasd fel, nezd meg jo idotoltes lessz.
  • Moszuke
    Sosem jöttem ki jól a magyarokkal securán, szal mindegy
  • Moszuke
  • Shiwo
    gratulálok, ismét sikerült megmutatnod, hogy kutyából nem lesz szalonna, ugyan olyan gyökér vagy, mint voltál..
  • rroolli
    ne nekem gratulálj...
  • Moszuke
    GZ!

• rroolli
    Ezzel meg is válaszoltad az előző hozzászólásod miértjét.

• Moszuke
    Miért nem oszlatjátok fel a pg-t és startoltok egy új magyar guild-ot ami szebb, persze a magyarok összetartása ottan már fontosabb volna, nem az, hogykizsbeljük a másikat, meg, hogy jaj pistike bottolt, szóljunk neki és aztán talán leál, ez nem olyan mint a kokó vagy a pia, itt lelehet állni.

Legalább az új emberekre kellen gondolnunk, már pedigré egyszer mér megtettétek, a "Followers of the Mystic Deer" shizzzel, ami persze Shiwo agypattant ötlete volt anno, nem, aztán azzal is milett? Feloszlott oszt meg guild listen foglalta a helyet évekig, ja és, hogy még cikibb legyen mindenki visszakerült a PG-be.

Ti meg itt harrdebelehujjázzátok azt, hogy, JAAAAJ HUNGARIA TARTSUNK ÖSSZE GAIZ!

No comment.
  • Moszuke
    Ohh emmm ghee!

Az én tettem ehhez képest csak pitiáner, bezzeg senki nem barátkozott meg vele.
  • rroolli
    Akkor félreértettem, nekem azt mondta Catti, hogy beszélni akartak veled az online időkről és akkor látta, hogy már nem vagy pg-s. Pedig nekem valami olyasmit mondott, hogy még akkor nem akart kirúgni, csak lebeszélni, vagy nemtom...
  • silbor
    bocsánat itt egy kis félreértés.. nem CSAK azért léptem ki mert a skill-t választottam. Fagyi rám szólt hogy "valami nem stimmel" velem. és hogy ő nem akar beleszólni de óvatosan mert ez így nem jó és bannolhatnak. azt mondta az hogy kitámasztom a gombot az nem gond csak az ha bot programot használok. az is csak azért mert lenyúlják az accom. Catti mondta hogy (nem tudom pontosan idézni) "ez is az ő guildjében történik meg de neki már úgyis mindegy". ekkor mondtam nekik hogy akkor inkább kilépek mert rájöttem hogy tényleg marhaságot csináltam mikor nem gondoltam a jó hírére a guildnek aminek tagja vagyok. ezt most nem azért írtam hogy Cattira vagy Fagyira fogjam a kilépésemet. :) mivel látszik hogy valami rosszat csináltam az online időkből ezért gondoltam úgy hogy már "visszacsinálhatatlan" és léptem inkább. szóval én ezért gondoltam úgy hogy megbeszéltem a guilddel :)
  • rroolli
    Már bocs a kifejezésért, de inkább legyen most kidobva a sorcom én meg húzok vissza retiredbe, mint hogy még 5 év múlva is kapjam a csendes támadásokat, hogy semmivel se vagyok jobb, mint aki botol, meg akkorra már annál se leszek jobb, aki accountokat lop, vagy a guildhall-t fosztja ki.
  • rroolli
    "Akkor más tettével is tessék megbarátkozni"

Azzal fejeztem be a véleményemet, hogy mindenféle neheztelés vagy megvetés nélkül viszont látnám Silbort a guildben. És nem is azzal volt bajom, hogy a múltban cheatelt valamikor, hanem hogy kilépett a guildből mielőtt kérdőre vonták volna. Tehát még lebeszélni se lehetett róla(akkor) és inkább a skillt választotta, mint a pg-t.
    De ettől függetlenül azt mondtam, hogy "tartson össze a guild, megbocsájtás, megértés, blabla..."
    Szóval nem hiszem, hogy ilyen tekintetben fafejű lennék.
  • rroolli
    Akkor javaslok egy guildszavazást:
    vagy rakjatok ki a guildből, vagy soha többet ne cseszegessetek ezzel, hogy így meg úgy nem tetszik.
  • CattiBrie
    Szerintem semmivel nem jobb. Nekem ugyanúgy nem tetszik. Persze azért más kategória. Bár így elég sokféle kategória létezik. :)
  • Doa
    Senki sem az mondta, hogy utál, Catti commentére írtam. Tudod mit ha Catti azt mondja ha valamit ki akarsz próbálni csinálj új accot akkor neked is ezt kellett volna csinálni!!!! Olyan nincs hogy az egyik embert elítéljük egyetlen ballépése miatt. Nagyon sok emberről tudok olyat aki tett nem szép dolgokat a guildban mégis jóban vagyok s nem ítélek el ezért senkit.
    Nem höbörögni kell hanem rávenni ne tegyen ilyet többet s aki gerinctelenül nyers a másikkal az ugyan úgy megérdemli, hogy visszakapja.
    Olyan gyorsan fel tudjátok kapni a vizet. NEM TI VAGYTOK A GUILD!!! HANEM MINDENKI AKI BENNE VAN. Szóval fogadjátok el a másikat is hibáival együtt úgy gondolom más is el lett fogadva. S a dolgot csak azért említettem mert Sai senki nem szált rád mert sorcod lett, el lettél fogadva azzal s már egy éve kb azzal vagy. Akkor más tettével is tessék megbarátkozni s a kettő valahol akkor is hasonló
  • rroolli
    Én beszéltem az emberekkel és elmondtam mindenkinek, hogy nem szeretek már palával játszani és van rá lehetőség, hogy sorcra váltsak. Úgy tűnt, hogy senkinek nincs kifogása.
    Ja, persze, biztos semmivel se vagyok jobb, mint aki botol napestig, de nekem akkor is számított a közösség. Sorcot is azért akartam, mert akkor a sorcok voltak a guild gyengepontjai, még poit se tudtuk volna kinyitni. Azóta se bántam meg, hogy ezzel az accounttal játszok, mert nem érzem, hogy jobban utálnának az emberek, vagy kevesebb barátom lenne, viszont annál többet tudtam segíteni másoknak.
    Szóval akármilyen hihetetlen is, nem a gonoszság, vagy a haszonvágy vezérelt, amikor "accot vettem" és nem igazán örülök, ha egy év elteltével is engem kell felhozni, mint rossz példát. Vagy ha ennyire elviselhetetlen a dolog, akkor ki lehet dobni a sorcomat a guildből és majd nem hosszabbítom a prémijét, hanem a palával köszönök be időnként, de azzal nincs kedvem játszani.
  • Doa
    Tény hogy a botolás nem szép dolog s "elitélendő", de ezzel a kijelentéssel olyan dolog van hangoztatva mintha nem ő lenne az egyetlen.
    De más is vett accot s az mennyivel jobb? honnan tudjátok hogy az az acc nem botolt annó.
    S a pg akkor sincs tele ilyen alakokkal ez nagyon lenéző megközelítés.
  • silbor
    jogos. de már nem akarok semmit kipróbálni....max egy demont agyonverni :)
  • CattiBrie
    Ha valamit ki szeretnék próbálni, akkor indítanék egy külön accountot...

Vagy ha csak azt, hogy hogyan lehet, mit tudok rátenni az egyik hotkey-re, úgy hogy tényleg nem dob ki, az kábé 20 perc erőfeszítés.
  • silbor
    én szívesen visszalépnék. azt csak remélni tudom hogy a PG tagok maximum a helló SilBOT :) erejéig csapnak vissza de azt nem szeretném ha az lenne mint Serby-vel volt hogy a guild azt hallgathatta hogy egy tag miatt minősítenek esetleg általánosítanak (pedig ha úgy vesszük akkor jogos)
    nem fontosabb nekem a cheat mint a guild...ez abból is látszik hogy titkoltam mert csak ki akartam próbálni. de mikor kiderült akkor léptem ki. nem akartam hosszú távon csinálni. Gyudron is írta és igzaz van.. "nem mindegy hogy most 5 nappal később lesz annyi a skilled?" hát de! :)
  • rroolli
    Gondolom azért léptél ki PG-ből, mert láttad, hogy a cheat és a guildtagság nem fér meg egymás mellett. Úgyhogy a cheatet választottad és kiléptél a guildből. Engem leginkább ez lepett meg, mert nem értem hogy lehet fontosabb egy kis cheat, mint az emberekkel való viszony, akikkel olyan sok idő köt össze.
    És ahogy Catti is írta, szerintem sokan másokban is felmerültek morális kérdések, mert eddig nem igazán volt arra példa, hogy egy PG-s bejelenti, hogy tetszik-nem tetszik ő cheatelni fog. Valahogy ezek az eszközök mindig tabuk voltak a pg-sek szemében. Egy másik guildben az ilyesmi lehet, hogy természetes, de a PG nem ilyen volt és remélem nem is lesz.

Ha úgy gondolod, hogy "tanultál" a dologból és már inkább többre értékeled a magyar tibiás közösség véleményét, akkor felőlem visszajöhetnél PG-be, úgy, hogy a legkisebb jelét se mutatnám neheztelésnek, vagy megvetésnek.

Szerintem most nagyobb szükség van tibiában a magyarok összetartására, mint eddig bármikor...
  • silbor
    abszolút egyet értek veled. előtte és azután is osztom a véleményed. de akkor egyszerűen "kipróbáltam". egyszerűen nem érdekeltek a következmények mert azt hittem mindennel számoltam...de nem így volt. a guild véleményével (a guldel szembeni becsületemmel) nem számoltam. ezért is léptem ki. mentségemre (bár ebben nem nagyon van) legyen mondva "csak" annyit csináltam hogy nem hagytam kilépni a karimat a target dummy mellett. hentelésnél nem csaltam és ott nem is tenném.
    az én elvem az hogy ha valaki megtesz valamit akkor nincs bocsánat mert akkor máskor is meg fogja tenni. nekem sem kell megbocsájtani ezért is írtam hogy ha "nem hoz szégyent rátok". látni pontosan azt a kb. 9 napot amikor félreléptem... megmarad a nyoma örökre. ellenben bennem a guild élménye emléke is megvan és az is megmarad örökre :)
  • CattiBrie
    Tudtad előre, hogy mi a guild véleménye a botterekről, mégis beálltál a sorba. Engem ez igen meglepett.. nem is meglepett, hanem elszomorított. :(

Mondjuk felőlem oszoljon fel a guild, mintsem olyan emberekkel legyen tele, akik nem a fair play eszmét vallják*. Amikor kiderült, hogy botolsz (és még nem léptél ki), akkor erősödött bennem, hogy kilépek a guildből és abba hagyom a játékot. Mert ez így nem játék. Nem ugyanaz, ahogy én kezdtem és az én "apáim" :)) tanították. :)

* Mint ahogy a régi High Guard sem a régi Teian nélkül. Mármint csak volt, mert már nincs is High Guard guild.
  • silbor
    mondjuk én szívesen lennék guild tag (ha a múltam nem hoz szégyent rátok)
  • CattiBrie
    Badogember szülinapja van ma.. vigyük el huntolni és pékázzuk le
  • CattiBrie
    08:53 A wyvern loses 133 hitpoints due to your attack.
    08:53 You lose 22 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    08:53 You are poisoned.
    08:53 A wyvern loses 102 hitpoints due to your attack.
    08:53 You lose 23 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    08:53 A wyvern loses 128 hitpoints due to your attack.
    08:53 You lose 22 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    08:53 A wyvern loses 117 hitpoints due to your attack.
    08:53 You are poisoned.
    08:53 A wyvern loses 124 hitpoints due to your attack.
    08:53 You lose 21 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    08:53 A wyvern loses 94 hitpoints due to your attack.
    08:53 A wyvern loses 123 hitpoints due to your attack.
    08:53 You lose 20 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    08:53 A wyvern loses 38 hitpoints due to your attack.
    08:53 You gained 772 experience points.
    08:53 Loot of a wyvern: nothing

Itt azt kell nézni, hogy hányszor van egymás után két támadásom.. a többi esetben nem találtam el és csak az exori san sebezte. :p
  • CattiBrie
    Mondjuk én sokkal jobban örülnék, ha gulid tag lennél.
  • A Joco
    jocokűval tudok menni le is Magicel nem sajnos de jó lenne megcsinálni a q et :)