124119
  • Shiwo
    pedig ő szokott itt trollkodni..ritkítja a rokonságot ?
  • CattiBrie
    lol :)
  • rroolli
    akkor használjuk angolul :)
  • rroolli
    Amúgy megmondom mi van a békás képeken:
    Legyakott 5 trollt Thaisban. Azért ez már nem akármi
    Moszuke powaaa
  • CattiBrie
    menszünk :)
  • Noodlee
    "jösztök"

LOL
  • rroolli
    Pedig az is jöhet nemsokára :)
  • CattiBrie
    lol

13:03 A wyvern loses 326 hitpoints due to your attack.
    13:03 A wyvern loses 174 hitpoints due to your attack.
    13:03 You gained 772 experience points.
    13:03 Loot of a wyvern: a wand of inferno
    13:03 You lose 28 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    13:03 You are poisoned.
    13:03 You lose 17 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    13:03 A wyvern loses 80 hitpoints due to your attack.
    13:03 You lose 7 hitpoints due to an attack by a wyvern.
    13:03 You are poisoned.
    13:03 A wyvern loses 227 hitpoints due to your attack.
    13:03 You gained 772 experience points.
    13:03 Loot of a wyvern: 41 gold coins, a wand of inferno
    13:03 You healed yourself for 93 hitpoints.
  • CattiBrie
    hát.. kár :/
  • CattiBrie
    nem minden funkció.. mondjuk támadni nem tudsz :D
  • CattiBrie
    magyarul használhatatlan..
  • rroolli
    Még ami fontosnak tűnik a holnapi ts-el kapcsolatban:

"No, the open beta test focuses on the Flash client and it's not a test of the summer update."
  • rroolli
    tibia.com fórumról:

"we also know already that you can use the flash client with other browsers, other operating systems, mac, linux etc, but the point is that right now, we cannot guarantee that it will work there generally with all kinds of different settings. So on those systems, you might need to work on your configuration somehow to make it work and you may have a configuration that might not really work well at all."

Tehát használható a flash kliens mac-en is, linuxon is, csak nem garantálják minden funkció tökéletesen fog működni.
  • CattiBrie
    vagy úgy
  • rroolli
    Vagy úgy érted, hogy valaki nem örül a gyorsabb respnek?
  • rroolli
    Miazhogy nem mindenkinek bless? Akkor lesz növekedett resp vagy nem?
  • CattiBrie
    + :)
  • CattiBrie
    De szerintem ez akkor sem mindenkinek bless.
  • CattiBrie
    11:44 Kurik is pleased by your efforts and blessed the world with increased respawn!
  • Moszuke
    aww, pedig olyan fasza képeket csináltam
  • Moszuke
    Na elmagarázom, hogy, hogyan működik ez, na :

Itt van tibián a kedves moszuke, akit mindenki szeret :

na és itt van az mikor ez a moszuke fel megy SG-re, és aztán jösztök ti és körül izéltek :

na aztán meg elszabadul a pokol :

és mikorra meg végzek ez van :

Háát, nem lehet mit hozzá fűzni.
  • Bobber
    szerintem csak bolondok:(
  • rroolli
    A játszhatatlansággal kapcsolatban az a véleményem, hogy ha már mindenképp áttérnek flashre, akkor legalább a death penalty-t újragondolhatták volna. De mint kiderült ez még csak ötlet szinten se merült fel, úgyhogy nagyon magabiztosak(vagy bolondok).
  • rroolli
    Amúgy az hogy lehet, hogy csak windowst támogatja? Mac-eseknek kiírja majd, hogy hiányzik valami dll? A flash nem platformfüggetlen?
    Egyre többen nyüszögtek, hogy mac os-re mikor lesz kliens és elvileg erre(is) lett volna válasz a flash...
  • maerlyn
    hozzáértők már ezt mondjuk azóta, hogy bejelentették: lesz flashes kliens. egyszerűen alkalmatlan ilyen jellegű felhasználásra, akárhogy csicsázzák, az iszonyat erőgépeket (és nagyon megbízható netkapcsolatokat) kivéve játszhatatlan lesz.
  • rroolli
    Egy kis nosztalgia:

Enjoy!
  • CattiBrie
    Kicsit más:
    Bexter, Tele reklámozzátok már egy kicsit a Tibia játékot valami oldalakon, hogy jöjjenek a játékosok, mert kéne az utánpótlás normális emberekből. :)
  • CattiBrie
    Azért mert a guild el(be)fogad valamit, nem feltétlen jelenti azt, hogy minden egyes tagnak ugyanaz a véleménye és elfogadja, hogy az úgy van/volt.

Ilyen lehet például Serby, akit én soha nem támogattam, hogy legyen guildtag, de mindenki azt mondta, hogy jó, legyen.. stb. És elfogadtam. De ettől még nem örültem jobban. Nem szeretem azt, hogy valaki lop/csal/botol, bármi. Nem szerettem a Stat programot, de mindenki más igen. Elő lehetne kapirgálni bármit, hogy ki mikor mit csinált, amit nem kéne. Kivételek mindig lesznek, ami nem jelenti azt, hogy azokról a viselkedésekről kell példát venni.

Szóval sok minden van, amit én nem szeretek, nem támogatok, de mások elfogadnak, vagy csak nem érdekli őket.. viszont Moszukét még soha senki nem akarta, hogy bevegyük. :) Ő is egy ilyen példa, akit valahol soha nem szeretnék a guildben, de múltkor már tök normális volt és az tök jó volt. Ami persze nem jelentette, hogy azonnal guildtag.. még jó is meg csak előtört belőle a másik oldala. :)
  • CattiBrie
    Ohh, pedig volt egy időszak, amikor normális voltál, Moszuke. :)
  • rroolli
    Nekem van 2.0 GHz Intel Dual Core, 2 Gb memória és a mostani kliensből is csak úgy tudok kihozni 30 fps-t, hogy fullra kilövöm a direct draw effekteket... a flash meg sztem képregény lesz
  • CattiBrie
    34 új üzenet.. csak nem up van? .)
  • maerlyn
    az meg hagyjan, de win-only :D sok ertelme van igy a flashnak
  • CsikiAndriss
  • olattila
    Huu jo nagy csaladod van minden esetre...
    Gondolom te vagy az amelyik eppen ott hatul balra nez s a tobbiek a testvereid? vagy rokonok? amugy koszi hogy bemutatad a csaladfadat es koszi hogy megmutatad hogy hogy nezel ki ezek utan mar nincs amin elgondolkodjunk hogy miert is vagy ilyen
  • CsikiAndriss
    Hát inkább a feltöltő családját látom na de m1 ki ahogy látja
  • Moszuke
    Nini, itt van SG-n egy csorda
  • CsikiAndriss
    Operating System: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
    Browser: Internet Explorer 8.0 (or higher), Mozilla Firefox 3.6 (or higher), Google Chrome
    Flash: Adobe Flash Player 10.2 (or higher)
    Hardware:

2.6 GHz Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 3400+ or 1.6 GHz Intel Core Duo (or higher)
    1 GB of RAM
    42 MB free space on your hard disk (+ approximately 150 MB for the complete map files)

Hát "kicsivel" nagyobb rendszerigény kell mind most
  • A Joco
    me2 Biglike
  • CsikiAndriss
    :D na ezt lájkolom:P
  • olattila
    anyira meghatodtam ettol a szep hasonlattol...
    Adok egy tanacsot neked verd a fejed a falba hatha valami ertelmes dolog kijon beloleaztan lod le magad nem veszed eszre hogy a magyarok kozul senkit sem erdekelsz? Huzzal mar el innen ne zavard a levegot vanak fontosabb dolgok is mint hogy olvassuk a te gyokersegeidet. Idaig is jol megvoltunk nelkuled is ezutan is megleszunk szal a jovoheti soha viszont nemlatasra