Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
POH-n is van pár PZ "kocka", nem tudom mikor tették be, már tavaly is megvolt pár.
tevedsz 😊
nem tudnak pk-zni... mert ahogy bemesz az ajton meg pz van es hiaba zarja rad az ajtot ugy sem tamadnak meg a guardok 😊
nem tudnak pk-zni... mert ahogy bemesz az ajton meg pz van es hiaba zarja rad az ajtot ugy sem tamadnak meg a guardok 😊
Az egyetlen hely, ahol eddig pk-ztak(securán) az kaz prision volt. Bejárathoz lehet lurolni 3-4 guardot, utána behív és rámzárja az ajtót. Na ezt még mindig meg lehet csinálni -.-
szerintem az mindegy 😊 ha lurolnak 10 piros dl-t poin a lyuk alá, az is kinyírhatja azt, aki nem szàmít rá 😊 szerintem nem rossz ez így, legalàbbis nekem logikus 😊
14:40 Andre the Paladino <236>236>: cattia
14:40 Catti-bia <173>173>: ?
14:40 Andre the Paladino <236>236>: where pfather noel?
14:40 Catti-bia <173>173>: Santa?
14:40 Andre the Paladino <236>236>: yes
Meg még én találjam ki, hogy õ mire gondol. .)
14:40 Catti-bia <173>173>: ?
14:40 Andre the Paladino <236>236>: where pfather noel?
14:40 Catti-bia <173>173>: Santa?
14:40 Andre the Paladino <236>236>: yes
Meg még én találjam ki, hogy õ mire gondol. .)
[/spam]™
Jól néz ki a medve is, nekem az a mechanikus izé nem tetszik csak, a többi az jól néz ki. De az említett kettõ tetszik a legjobban 😊
Nekem a maci is nagyon teszik.
Egyik gyrek is most írta local chatre, hogy neki nem tetszik a maci.
12:46 One hunter <104>104>: i dont like bears
12:46 One hunter <104>104>: ugly
Egyik gyrek is most írta local chatre, hogy neki nem tetszik a maci.
12:46 One hunter <104>104>: i dont like bears
12:46 One hunter <104>104>: ugly
[/spam]™
úgy tudom Lucius yalaharon vol, tehát freesen elég nehéz felvenni 😊 Achik is megvannak.szóval én tisztán a tavalyi alapján kaptam mindegyiket.
Freesen is lehetett csinálni. Meg gondolom felvenni a torcsot.
De akkor tényleg a tavalyi alapján kaptad. Ez viszont érdekes. 😊
Hm.. és öcsid is van? Lájtbíros.
De akkor tényleg a tavalyi alapján kaptad. Ez viszont érdekes. 😊
Hm.. és öcsid is van? Lájtbíros.
[/spam]™
Ez a Holy gyökerebb mint az elõzõ.
12:42 Holy Pharaoh <81>81>: SANTA CLAUS DOES NOT EXIST!
Amúgy ez ugyanaz vagy ez már valaki más?
12:42 Holy Pharaoh <81>81>: SANTA CLAUS DOES NOT EXIST!
Amúgy ez ugyanaz vagy ez már valaki más?
[/spam]™
100%-osan hagytad ki idén?
Mert ahogy írtam, elég volt csak felvenni, sõt lehet, hogy csak köszönni az npc-nek és arra is megadja.. -.-
Mert ahogy írtam, elég volt csak felvenni, sõt lehet, hogy csak köszönni az npc-nek és arra is megadja.. -.-
[/spam]™
Nekem is megadta a mountot a tavalyi alapján is. Idén kihagytam, akkor épp free voltam, meg nem nagyon értem rá. De tavaly megcsináltam és az is elég volt.
09:54 Santa Claus: Merry Christmas, little Catti-bia!
09:54 Catti-bia <173>173>: present
09:54 Santa Claus: Oh! I can see you've been a really good girl this year and helped to keep all basins burning. That deed of ownership you acquired... here, let me activate it! ...
09:55 Santa Claus: It now enables you to call a special friend to your side - as long as you have a premium account. He will protect you from all darkness and allow you to ride him.
09:56 Catti-bia <173>173>: present
09:56 Santa Claus: Here is your present! Enjoy!
09:54 Catti-bia <173>173>: present
09:54 Santa Claus: Oh! I can see you've been a really good girl this year and helped to keep all basins burning. That deed of ownership you acquired... here, let me activate it! ...
09:55 Santa Claus: It now enables you to call a special friend to your side - as long as you have a premium account. He will protect you from all darkness and allow you to ride him.
09:56 Catti-bia <173>173>: present
09:56 Santa Claus: Here is your present! Enjoy!
[/spam]™
baze, ezt nem hiszem el GYÖKÉRSGÉ!!!!!
09:57 Ymar <41>41>: i lit only ~2 basins
09:57 Ymar <41>41>: o.O
09:57 Ymar <41>41>: with this char
-.-
09:57 Ymar <41>41>: i lit only ~2 basins
09:57 Ymar <41>41>: o.O
09:57 Ymar <41>41>: with this char
-.-
[/spam]™
[/spam]™
Nekem gyanús volt, aztán kipróbáltam úgy hogy csak "hunting"-ot mondok, és ugyanaz lett a reakció. Aztán próbáltam azt, hogy "huntinghorn" egybe, "horn", "boar", "mount"... Semmi. Szóval szerintem beszélni nem nagyon lehet vele ilyesmirõl.
Ja, nem esett le. De amúgy már kezdtem utánanézni, hogy milyen item az a "fir cone". 😊) És nem jó-e neki az ancorn. .)
[/spam]™
Arra válaszolt, mint ha csak azt mondtad volna, hogy "hunting". A "hunting horn"-ról nem nagyon lehet vele beszélni.
passzolom a kérdést az árakkal kapcsolatban
de asszem Rashidot kell megkérdezni 😊
de asszem Rashidot kell megkérdezni 😊
[/spam]™
12:38 Catti-bia <173>173>: Hunting Horn
12:38 Rottin Wood: Aaaaah the thrill of the hunt. The wind in the forest making the trees talk to you. The glistening water of the rivers and lakes... you cannot get enough of it, can you? OUCH! Fir cone... again... I hate this... ah, nevermind.
Megcsináltam még egyszer a két daily taskokat és nem adott semmit.. xp meg gp a reaward.
12:38 Rottin Wood: Aaaaah the thrill of the hunt. The wind in the forest making the trees talk to you. The glistening water of the rivers and lakes... you cannot get enough of it, can you? OUCH! Fir cone... again... I hate this... ah, nevermind.
Megcsináltam még egyszer a két daily taskokat és nem adott semmit.. xp meg gp a reaward.
[/spam]™
Hát ja vágjunk bele de ketten inkább csak az elejét toljuk utána majd Sait ill tygepet megkérjük hogy kicsit segítsen😊
Az ismeretség pedig valóban a diótol indult hogy bneten összefutottunk😊 és ott ajánlottad hogy jöjjünk Shamannal tibiázni. Ill ha jók az emlékeim Shamannal beszéltétek😊
Az ismeretség pedig valóban a diótol indult hogy bneten összefutottunk😊 és ott ajánlottad hogy jöjjünk Shamannal tibiázni. Ill ha jók az emlékeim Shamannal beszéltétek😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Bobber!
Akkor nekivágunk ketten Yalaharnak vasárnap, vagy mi legyen?
(Amúgy tegnap gondolkoztam, hogy mi honnan is ismerjük egymást? Dio fórumról nem?)
Akkor nekivágunk ketten Yalaharnak vasárnap, vagy mi legyen?
(Amúgy tegnap gondolkoztam, hogy mi honnan is ismerjük egymást? Dio fórumról nem?)
csak ha Catti is benne fexik <#idiota>#idiota>
amúgy gondolom van valami asívment, amihez LB-s házban kell aludni x alkalommal (PH-sban tuti van ilyen)
amúgy gondolom van valami asívment, amihez LB-s házban kell aludni x alkalommal (PH-sban tuti van ilyen)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../