Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak tovább kellett olvasnom a leírást 😛
Akkor azért majd el kell ugranom Kazba.
Akkor azért majd el kell ugranom Kazba.
Két tipp a Rottin Wood-os taskokhoz:
1. vigyél nyulat..
2. vedd fel egyszerre mind a két taskot
Biztos noob vagyok, mert csak most jöttem rá ezekre. De ha valaki eddig is tudta, akkor.. mondhatta volna. 😛
1. vigyél nyulat..
2. vedd fel egyszerre mind a két taskot
Biztos noob vagyok, mert csak most jöttem rá ezekre. De ha valaki eddig is tudta, akkor.. mondhatta volna. 😛
[/spam]™
Tygep!
Mission 07: A Fishy Mission (Sunken Quarterben) oda kéne nekem Helmet of the Deep, vagy az nincs víz alatt?
Mission 07: A Fishy Mission (Sunken Quarterben) oda kéne nekem Helmet of the Deep, vagy az nincs víz alatt?
Vihal :o
[/spam]™
Moszuke The Predator
on 25. Oct 2009.
Zak Dourden
Yalahar
"Én már szétnéztem a házam környékén, és te? Nem baj ha beézek? 😛 Persze csak a tudtodon kívül...Oopsz most lõttem le a poént...várjál nem, nem lõttem le...leágyúztam egy ágyú golyóval. 😊
Enemies of the Ori show no mercy in their attempts to draw believers away from the path. (bocs túl fáradt vagyok ahhoz hogy most fordítgassak 😛)
Egy az fix, nem vagyok annyira béna mint utoljára, gyorsan tanulok. 😄"
Ez tuti szellemi fogyatékos 😊
on 25. Oct 2009.
Zak Dourden
Yalahar
"Én már szétnéztem a házam környékén, és te? Nem baj ha beézek? 😛 Persze csak a tudtodon kívül...Oopsz most lõttem le a poént...várjál nem, nem lõttem le...leágyúztam egy ágyú golyóval. 😊
Enemies of the Ori show no mercy in their attempts to draw believers away from the path. (bocs túl fáradt vagyok ahhoz hogy most fordítgassak 😛)
Egy az fix, nem vagyok annyira béna mint utoljára, gyorsan tanulok. 😄"
Ez tuti szellemi fogyatékos 😊
tényleg 24 órás, mert most én se tudom felvenni... lehet, hogy múltkor missiont csináltam este és taskot reggel...
igy van nem elõfeltétel a yalahari de szeritnem ha valaki Yalán bármit akar csinálni akkor azt érdemes letolni mert igy tud a kapuko neresztül közlekedni. Nem létszükség de azért célravezetõ föleg mikor ki be kell szaladgálni bb közben
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
priviben nem érdekel, de ha nyilvánosan alàznak, azt nagyon utálom. Typist az legalább vicces 😛 Nekem ez most se vicces, se jópofa nem volt, akkor meg nemtom mi más, mint egyszerû genyósàg. De mind1, legalább erre jó vagyok, hogy lehet rajtam röhögni, ha valamit elírok miközben iPhone billentyûzeten szenvedek 😊
Yalaharosnak csak annyi az elõfeltétele, hogy yalaharra tudj utazni. ehhez explorer's society elsõ mission kell, meg edronon beszélni egy npc-vel. Blood brothersnek meg asszem csak level korlátja van(40). Palámnak nem volt meg yalahar q, de blood brotherst meg tudtam csinálni vele. (amúgy ez adja az addont a yalahar outfithez)
Sai ezt még mindig nem szoktad meg Cattitól?😊
Bextõl csokit követelt😊
Rám meg rámragasztották Zakkal a typist nevet😊
de én már csak nevet nevet😊
Bextõl csokit követelt😊
Rám meg rámragasztották Zakkal a typist nevet😊
de én már csak nevet nevet😊
Ha valamelyik questben segíteni kell akkor csak szóljatok nyugotdan elméletileg holnap vagy holnapután már lessz megint prémim.
quest elõfeltétel amit már elõbb irtam ill a cuccok egy részét ugyis csak Vihar vagy valaki olyan tudja beszerezni aki már lenyomta inq-t ugyhogy ne kenõdj el te se ki vagyunk szolgáltatva a nagyoknak😊
emlékeim szerint az alap hogy az In Service of Yalahar Quest-et le kell tolni mert a nélkül nem tudsz a kapukon át közlekedni és e közben a quest közben nincs más amit érintene az ember. Utána nekem is csak a thives guild ill a bloodbrothers van meg a többi nekem is hiányzik
de ha pythus the rottenbe is bele akarsz vágni mehetünk de lehet hogy én õt még nem fogom erõltetni😊 nem tudom le tudnám e nyomni😊 de semmi jónak nem vagyok az elrontója😊
a lényeg hogy túléljünk😊
de szerintem ha Vihar jön akkor a tisztogatás nagyját simán lenyomja egyedül is úgy meg hogy te is blokkolsz egy kicsit meg én is tisztogatok nagy baj nem kéne hogy legyen😊
de azért Gyudpapa is jöhet úgyis kellenek neki is a questek tudom én😊
de ha pythus the rottenbe is bele akarsz vágni mehetünk de lehet hogy én õt még nem fogom erõltetni😊 nem tudom le tudnám e nyomni😊 de semmi jónak nem vagyok az elrontója😊
a lényeg hogy túléljünk😊
de szerintem ha Vihar jön akkor a tisztogatás nagyját simán lenyomja egyedül is úgy meg hogy te is blokkolsz egy kicsit meg én is tisztogatok nagy baj nem kéne hogy legyen😊
de azért Gyudpapa is jöhet úgyis kellenek neki is a questek tudom én😊
Ne kenõdj el, inkább írd meg ide, hogy melyik questekre tudunk elmenni, hogy összeszedjem a cuccokat, amik kellenek hozzá. 😊
Illetve elég sok questnek van másik quest elõfeltétele. namost nekem tuti egyik sincs meg 😞
Illetve elég sok questnek van másik quest elõfeltétele. namost nekem tuti egyik sincs meg 😞
nekem az tûnt fel, hogy ez ebben a formában genyó volt 😛
rávilágítasz 2 kommentben 1 hibámra, amirõl nagyon jól tudod h nem szándékos. Aztán meg mért nincs kedvem sg-zni...
rávilágítasz 2 kommentben 1 hibámra, amirõl nagyon jól tudod h nem szándékos. Aztán meg mért nincs kedvem sg-zni...
Valaki vágja a yalaharos questeket annyira, hogy tudja melyiket lehet úgy tolni, hogy ne kelljen másiknál is elmenni ugyan arra a helyre?
a yalahari questet az utolsó küldiig tudjuk megcsinálni Yalaharit majd egy csapathoz csapódva tudod kinyírni mert azt szerintem nem nagyon vállalja be senki😊
blood brothers nekem megvan bár az erkélyen nem mentünk ki ahol fel lehet venni valami könyvet vagy nem tudom mit, szóval az a rész nekem is kell. amúgy ha ahhoz kell 4 ember aki még nem csinálta meg akkor az elég necces mert nem tudom honnan tudunk összeszedni még embereket rá. ha az jó akkor köszönhetek megint ott is a bossnak de azért oda vigyünk szerintem blokkert meg tûzerõt még egy kicsit mert most hogy nincs UE nem tudom viharral ketten mit fogunk tudni elérni a kastélyban, bár szerintem annyira nem lesz vészes, de azért jó lenne Cipi😊
blood brothers nekem megvan bár az erkélyen nem mentünk ki ahol fel lehet venni valami könyvet vagy nem tudom mit, szóval az a rész nekem is kell. amúgy ha ahhoz kell 4 ember aki még nem csinálta meg akkor az elég necces mert nem tudom honnan tudunk összeszedni még embereket rá. ha az jó akkor köszönhetek megint ott is a bossnak de azért oda vigyünk szerintem blokkert meg tûzerõt még egy kicsit mert most hogy nincs UE nem tudom viharral ketten mit fogunk tudni elérni a kastélyban, bár szerintem annyira nem lesz vészes, de azért jó lenne Cipi😊
Ty.
Akkor te leszel az egyik emberünk 😊
Akkor te leszel az egyik emberünk 😊
én ezt pedig tudtam... és tudod hogy tudtam, mert eddig mindig úgy írtam :p
de köszönöm szépen, mindenkinek jól esik a nyilvános kioktatás 😊
de köszönöm szépen, mindenkinek jól esik a nyilvános kioktatás 😊
[/spam]™
Bobber!
Akkor ma este ránézhetnénk a Questekre, kezdve a newbiekkal.
Gyud biztos online lesz, majd elrángatom õt is, hogy ne én legyek a blokker 😛
Esetleg kerítünk még shootert is 😊
Akkor ma este ránézhetnénk a Questekre, kezdve a newbiekkal.
Gyud biztos online lesz, majd elrángatom õt is, hogy ne én legyek a blokker 😛
Esetleg kerítünk még shootert is 😊
Ha annyira nem sietõs az izmosabb quest, akkor örülnék, ha bevárna a csapat engem is <#vigyor3>#vigyor3>
bár elvileg szerdától ráérek.. úgyhogy akkor jön a lag.. vagy valami úgy is.. 😊
[/spam]™
Le lehetne tolni yalahar után blood brotherst is, ha Joco is lesz. Meg oda Catti is kéne, mert eggyik bosst csak csajkarakter idézheti meg.
Én szombaton késõ este csináltam, és másnap DU. 2-3 körül még nem engedte.
Lehetséges, hogy éjféltõl éjfélig számítja a napot outlaw camp daily tasknál? Mert én este csináltam és másnap reggel megint lehetett. Ha nem ss-tõl függ, akkor erre tippelnék.
nekem sajna nem jó péntek mert meló van illetve délután megyek anyóslátogatásra ami egész hétvégén kitart😞
úgyhogy nekem csak a hétköznap esték közül valameik jöhet szóba vagy csúszik az egész
úgyhogy nekem csak a hétköznap esték közül valameik jöhet szóba vagy csúszik az egész
Pénteken elvileg szabin vagyok, ha az jó neked.
én nem leszek most hétvégén, de szerintem esténként is meg tudjuk oldani simán. De majd kialakul.
Következõ hétvége?
Kopaszt csak rávesszük, hogy jöjjön el velünk 😊
Kopaszt csak rávesszük, hogy jöjjön el velünk 😊
Zak nem mentünk hétvégén Yalára. Vasárnap mikor voltál olyan kettõ körül kérdeztem mikor akarsz menni de nem szóltál este meg nem voltál.
Mikor menjünk? Bebbel megyek majd segíteni igy annyira nem lessz necces a dolog Szóval akár ketten is mehetünk, Bár van olyan rész bõven amit én se ismerek rendesen oda lehet hogy Sai jobb lenne vagy Fagyi😊
Mikor menjünk? Bebbel megyek majd segíteni igy annyira nem lessz necces a dolog Szóval akár ketten is mehetünk, Bár van olyan rész bõven amit én se ismerek rendesen oda lehet hogy Sai jobb lenne vagy Fagyi😊
Napi task, ezért gondolom 24 óra.
Nekem sem engedte másnap SS után.
Nekem sem engedte másnap SS után.