Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
hát sztem értéket az elsõ 1-2 napban még ne tegyél bele..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
monnyuk én szívesen utaznék..

fõleg ha meglesz az új autó

bár asszem én kicsit elõnyösebb helyzetben vagyok, mert ugye lányként elõbb befogad valaki éjszakára egy idegen nagyvárosban 😊😊

[/spam]™

Doa
Én azt remélem hogy kerokkal nem lesz gáz

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

Shiwo
hehe..tibianews megint nem bírja a gyûródést 😛 nyáron is ez volt..legalábbis nálam nem gyün be...

CattiBrie
naugye .)

[/spam]™

CattiBrie
egyetemen

[/spam]™

Shiwo
milyen tûzbe ? 😊

egyébként nem nagy ügy..1re nagyonn lesz az izgalom és a türelmetlenség, mire végre beenged...nekem ez most kimarad, me fél 6tó 7ig ZH-zom 😊

Shaman
gonosz!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shiwo
anyú szól ?

(a new soul...)

Crewin Tiaren
sztem úgy megy majd mint a spellcastereknél csak az lesz a kérdés hogy mi mnnyi lesz

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Eddig egyszer éltem át updatet, az elsõ, akivel taliztam utána, Teir volt kaz depó elõtt, és Darellal belementünk a tûzbe, egészen pirosig legyakattuk magunkat majd odafutottunk Teirhez, hogy demon van kaz bejáratánál 😄

Thou art a very pleasant little rabbit.

nem tudom, de a soul is kérdéses lesz...

Shiwo
Dear Tibia players,

the waiting is finally over. Today, December 12th, the Christmas update 2005 will be launched!
Because of the update all world servers are currently down. The game service will be unavailable for approximately three hours. In the meantime, why don't you take a look at our supported fansites?

Please excuse any inconvenience that may result from the downtime.

See you in Tibia!
Your CipSoft Team

..aszindják 3 órás az update..bár nyáron is vagy 6 óra lett belõle 😊

CattiBrie
most?

[/spam]™

Doa
Burst arrowhoz mennyi lvl kel majd meg mennyi mana?

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

én is Ramét burst arrowra :p

Doa
Gyorsan még mielött kidobott a game elöttem gyors az összes manám UH-ra 😄

Crewin Tiaren
Lol

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

ekkroa <#nemtudom>

&#63743;

Doa
De ha dob a patkány akkor reggel elmegyek anjban patkányozni 😊

Crewin Tiaren
és minden héten Tibiatali 😛

Doa
Én egybõl nem veszek, mert én ma már tuti nem tudok belépni

Shaman
mekkors?

Mekkora sorbanállás a wandokért 😄

&#63743;

bár lehet lev 100-asok, semmit nem tudok róluk, csak amit a tutoroknak írtak :p

Gus92
UPDATE !!!!<#guluszem1><#wow2><#wow1><#vigyor><#rolleyes><#nyes>

port hope questek hétvégén!!!!!!!!!!! 😄

igen

&#63743;

nf1
15:49 Server is going down in 5 minutes.Please log out.

most lesz az update??

Shiwo
elvileg life ringgel megtod csinálni, hogy tényleg "ne" fogyjon L a manád 😊

Shaman
akkor hétvége sztem..

Huma
elvileg a tesztszervert lelõtték, most már nemsokára bevezetik az újításokat, ahogy hírlik 😊

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Shaman
most elképzeltem,hogy elmegyek a wand-al (legtáposabb energys) ds-ezni daarashiába,s ugyan a wand fogyasztja a manámat,no de most már gyorsabban is fog nõni,és csak gyakok,és gyakok,és gyakok,és.... és nem fogyok ki a rúnából :-p

Huma
folyamatosan váltani kéne..BP, Miskolc, Szhely 😊
😛

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Huma
a bolti árak fel nem mehet...mert ki a fene venné meg akkor?
a szintkövetelmény megy csak fel, de idõben elvileg ugyanannyi lesz, nem?
4xes mana, de 4x gyorsabban jön a dolog 😊

szia :-)

Doa
Szia Mindenki😊

Crewin Tiaren
ha így állunk hozzá akkor inkább Pest 😛

Crewin Tiaren
ez azért van mert lootolok... 😛 de tegnap nem tudtam játszani épp mert havernál voltam... 😛

maerlyn
Jó kérdés. Talán vmikor 8 és 9 közt reggel, délután meg ahogy idõm van rá. De most benézek 😉

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Shiwo
szval pl sd sztem 6k lesz átlagban..

Update után biztos felmegy kicsit az ára, mert magasabb követelmény kell majd mindegyik gyártásához, de az NPC árak alatt maradnak az tuti.

Bexter
Érdemes a runákat felvásárolni update elött hogy utána drágábban adjam el?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
holnap mikor vagy bent? 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ilyen elven mondhatnák a Miskolciak, hogy legyen ott....

szóval akkor Bp vagy Miskolc? 😛PP

[/spam]&#8482;

maerlyn
Tali tényleg jó lenne, találkozni azokkal, akiket csak nickrõl ismerek 😊 De Szombathelyre akkor se megyek el 😛

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Gus92
<#action>

Shiwo
fúú Crew 😊 1 hónapban nem írtál eddig ennyit a fórumra 😛

Crewin Tiaren
scak a következõ up-ig 😄

Crewin Tiaren
nekem palám is van de az utat nem tom pontosan... 😞