Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doa
Már van aki le is töltötte 😊De nem én voltam 😊

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

CattiBrie
Client now available to download!

http://download.tibia.com/tibia76.exe

[/spam]™

CattiBrie
nem megy a tibianews? 😊

[/spam]™

CattiBrie
így írta a mester, így lett feltéve....

[/spam]™

CattiBrie
lol

[/spam]™

CattiBrie
kezd el birizgálni Ramékat, hogy meghaljanak 😛P

[/spam]™

Doa
Szerintem van egfy rossz hírem. A serverünk még csak most lett off. A többi már régebb óta az. Vagyis Secura nem az elsõk között lesz ami indulni fog. Jobb lesz ha regeltek karit az összes szerverre 😄

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

CattiBrie
feltéve a tibia.hu-ra 😛

[/spam]™

Shaman
már nemtom :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hát akkor majd holnap, ma még úgyis biztos nagy kavarodás lesz, átjárható falak + miegymás :p

Thou art a very pleasant little rabbit.

Shaman
pedig a múltkor itt fényeztem magam,csak te nem vótál,szal van itt 1-2 topig az sg-n,ahol versek vannak,s rendszeresen írok beléjük :-p

akkor javítsd a hibákat mester <#worship>

Shaman
felõlem,csak van benne pár hiba,monnyuk lott,helyett loot....stb

Doa
Én sajna nemtom megnézni ma mert ha ma sem megyek haza idõben akkor anyám már kiakad😊

LOL

Doa
Kis Karácsony Nagy Karácsony,
Ha jó leszek lesz majd Wandom 😄

tök jó lenne, ha 3 óra alatt kivételesen végeznének 😛
már nem gyõzöm számolni a perceket, a wow nézése se szórakoztat 😄D

Doa
Karácsonykor majd megerõltetem a fantáziám rajz terén 😊

Aquir
YEJ

jóak <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Huma
azon morfóztam, hogy ide bemásolnám az egyes könyvátrak könyveinek tartalmát angolul majd hevenyészett fordítás magyarra, megvitat, és mehetnének egy könyvtár részbe a .hu-ra...bár, nem lesz eccerû...a hellgate könyvtárat nem vállalom 😛

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Doa
Nem ilyedtem meg csak afk voltam😄 Bezártam a boltot

Huma
hmm...nem is tudtam, hogy egy költõ veszett el benned...sajna eléggé eltemetted eddig, de eztán ne tedd 😉

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Huma
nem, most mindenki az elõzõ hozzászólásodon gondolkodik 😊
(#60710)

Huma
Shámán..áss ki egy Scarabot, és meglátod, úgy respelnek 😊
Az AS rideról vannak még emlékek, bár, nem sok idõt hagytak bámészkodni..csak respeltek, aztán szaporodtak, és csak szaporodtak...

CattiBrie
mehet a .hu-ra? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#wow1> <#taps>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Shiwo lelépett, lelépett mindenki?

[/spam]&#8482;

Shaman
A roti

Lennt mélyen a setétben
Eszegetem patkánymat vérben
Nemrég születtem,élvezem
Fogaimat reggelig fényezem

Hopp Egyszercsak zajt hallok..
Kopognak léptek,létra kattog
Ki lehet ki zavarja nyugalmam
Nem tudok enni e zajban

Ott jõ a vándor,ki merész,de buta
Finom lesz a bõre ,húsa jó puha
Valami bajvan..haldoklok,félek...
Lassan sötétülnek a fények

Azt hittem jobb vagyok,legyõzött a beste
Húsmaradványok,pénzek belõlem esnek...
Szedjed csak a lottom,te gonosz vándor
1-2 percen belül rádrespelek máshol:-p

CattiBrie
na, ennyi?

mindenki megijedt?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
s e x

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ha olyan szép és megéri meg minden 😊

[/spam]&#8482;

Doa
Igazából nemtom megmondani csak meglepetta mit írtál 😊

Shiwo
np

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
mentem zh-zni...bye all, majd re

CattiBrie
bocsi!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mikulást?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mit vártál?

[/spam]&#8482;

Shaman
lál

Doa
Ha nektek ugy jó akkor skennelhetjük 😊 de csak ha jó lesz

CattiBrie
szken?

[/spam]&#8482;

Crewin Tiaren
lol

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
nem, csak hirtelen a semmibõl ott a lény

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Doa
Nem szerintem elöször kis picike Demon jön a világra majd másodpercek töredék alatt felnõ 😄

Crewin Tiaren
jah, rájöttem hogy Shiwo-t miért nem lehet befogni fishingben...mert itt SG-n egybõl a smájlik mellõl leszedte a progit a fishinghez... 😛

Shiwo
pontosan

Shaman
De egyébként nem úgy respelnek a lények,mint monnyuk a teleport? hogy kis kék gömböcske, oszt mán ott a lény?

Crewin Tiaren
elõferdül...

Crewin Tiaren
sztem azért nem úgy van ahogy Tibiában...pl azért sem mert ha megöljük nem respel ( vagy dcsak én remélem ezt?) 😄

Doa
Kösz Catti! Mindent vártam csak ezt nem 😄

Shiwo
lettem és most létezem..