Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thou art a very pleasant little rabbit.
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
mi 1 után kicsivel érünk fel BPre, aztán valami lesz...
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Holnap hun lesz a tali, mert csak annyit tok, hogy Batyi, 5 óra 😊
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Tibia (153 új üzenet)
Ráfanyalodik néha a vámpír húsra.
Néha-néha dolgozik
De általában játszik,
Vámpírokra GFB-vel vadászik.
Ha segít neki valaki gyakni
Elmegy dragizni,
Ha egyedülvan elmegy tombozni.
Nem fél õ a haláltól,
Csak a Crypt Shambler haragjától.
<Én is unatkozom>Én is unatkozom>
ha nyelvtanihelyesírásilag jogot adsz, hogy javítsam a verseid - persze csak ami kikerül, akkor majd teszem azt, mielõtt...
[/spam]™
Nem is tudom mondjam-e
Edron a halálnak szigete
Békés vándor ki arra jár
A mélyben csak halált talál
Hogy miért mondom ezt éppen
Zord kalandom volt a héten
Ahogy egyre mélyebbre hatoltam
Lám tûzfolyamba botlottam
Üvöltés és halálhörgés,rémek
Lábam reszketni kezdett...félek
Mi lehet ott elõttem a teremben?
Vagy ott lentebb a veremben?
Amint a terembe léptem épp
Szívem megdermedt,mint a jég
Hatalmas bestia,szeme villan sárgán
Képembe üvölti: Véged van Shámán!
Lávatenger,elementál,energy...támadott
Hirtelen megjelent a társam ott!
Ez volt a szerencse,megjött az alkalom
Azóta démon bór lõg otthon a falamon.
:-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"Christmas update 2005! (updated by TibiaNews)
Woohoo! The wait is over!
Finally the Christmas Update 2005 is here for all of you to enjoy! Today, December 12th, the Christmas update 2005 will be launched! Because of the update all world servers are currently down. The game service will be unavailable for approximately three hours. Stack some christmas candies and beverages for a long long gaming session ahead! 😊
Client now available to download! You can wait to patch your game when the update is completed, or you can download it fully starting your engines by downloading it here!
"
[/spam]™