Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tán a magic levelem nem veszélyezteti még 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
utána meg bekaka a modem azt volt vagy 10 perc mire újra net
szerenécsre a depoba álltam
de nem sokan vették észre - pedig együtt készültünk elfele..
de az egész azért volt, hogy ne mennyek, mert inkább a "kötelességeimet" kellett volna cisnálni, meg kell is, mert méf mignig nincs kész. 😊
de ez a Bobber utol fog érni :/
[/spam]™
19:57 You see Satyr Do'urden (Level 52). He is an elite knight. He is Cosma of the Nonstop.
[/spam]™
amúgy ûdv midenkinek, én inkább nem mászom fel, me az utóbbi 3 napban nagyon "megbízható" a chelló nálunk..olyan fél óra - 2 óra közötti intervallum után rendszeresen lehal 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
Tudom,hogy ti már használtátok régebben is,nem kell menõzni.
Csak az "újoncoknak" írtam,hogy lássák van ilyen.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szal majd szolhatnal😊 ha lesz nagyobb szoba mert nem ferek el
Vigyázz promó, jövök!!
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Thou art a very pleasant little rabbit.
Thou art a very pleasant little rabbit.
08:59 You see Sable Bomb (Level 55). She is a master sorcerer. She is New Member of the Everlasting Legacy.
08:59 You see Warrior Rami (Level 88). He is an elder druid. He is Dragon Slayer of the Demensions Realm (Husband of Aibita).
08:59 You see Death Druid of Secura (Level 53). She is an elder druid. She is Slave of Silence of the Silence Army (Death Bringer).
08:59 Warrior Rami: hi
Taj? Ön merre?
[/spam]™
Noodlee - VIP 2004. 04. 19. óta regisztrált VIP fórumozó2004. 04. 19. óta regisztrált VIP fórumozó
2004. jún. 08. 13:28 | Privát | Galéria | Válasz | #364
Rengeteg magyar nyomja Securán. Nekem a VIP-mben szinte csak magyarok vannak,és már nem is tudok újat berakni 😊 Már a külföldi arcokat kell kidobnom belõle. Szóval lesz helyed neked is a VIP-mben.
Egy két magyar arc:
Zeldor
Gyudron
Zak Dourden (ez lennék én)
Bebbye
Teccikérteni
Mallendorf
Wizard Szaby
Godem Krakhmen
Jedi Master Hun
Wigord
Xillannianthalassa
Válasz 'Noodlee' üzenetére (#360)
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

22:29 You see a dead human (Vol:10).You recognize Waleczna rybka. He was killed by a lion.
22:31 You see a dead giant spider (Vol:10).
22:31 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xavi the dragon sorcerer. He was killed by a giant spider.
22:31 You see a dead human (Vol:10).You recognize Colombo de'vede. He was killed by a giant spider.
vissza..
23:08 You see a dead human (Vol:10).You recognize Rayzegain. He was killed by a giant spider.
...út dark catedralba 😄DDDDDD