Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Újabb infók az új fórumon. Lehet további ötletekkel bombázni. Most mekk dolgozni, aztán majd jól elolvasom a hozzászólásokat (ha egyáltalán lesznek).
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Shiwo mint láttom nem vagyok battlelord , illteve nem kelek a guild gondolom, mert brach át vette lovagi helyem.
De ha senkit nem zavar át menék pg be és meg köszöném lovagi idöm amitt FoDban töltötem
20:41 Pathfinder of Brancs: alakulok
20:41 Pathfinder of Brancs: :]
20:43 Pathfinder of Brancs: ah
20:43 Pathfinder of Brancs: shiwo
20:43 Pathfinder of Brancs: hiányoztál
20:43 Pathfinder of Brancs: :]
20:43 Shiwo: ??
20:43 Pathfinder of Brancs: shiwo csati nélkül nem tibia a tibia
20:43 Pathfinder of Brancs: 😄
20:43 Shiwo: 😄
<#buck>#buck>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../


az a kérdés, hogy kit takar az account..ennyi erõvel moszuke is lehetne..
pl megnézhetem hogy ha lvl 80 leszek és ilyen meg ilyen cuccaim lesznek meg ilyen skilljeim, akkor fogom e tudni solozni a hydrát... (persze akkor hol van az édes várakozás)
vagy belövöm a mostani önmagam és megnzéem, hogy sikerül e lefutnom egy gs-t ... (najó, de akkor inkább miért nincs örökké elérhetõ teszt szerver)
[/spam]™

Amúgy meg nem tuttam hogy illegális😛 Aszittem lehet ien nem tibia.com-os servereken is jáccani😛
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
a tronterem mellet lévõ guardos szobában de szerencsére mindenkit lenyirtam már ott de akkor is érdekes lessz belépnem
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ez ugye jot jelent?
<#idiota>#idiota>...
DFTBA ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
1. belépsz a sima tibiába
2. megnyomod: ctrl + r
3. beirod "I play open-tibia" majd enter
4. ezt addig teszed amig vki nem válaszol
<#idiota>#idiota>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Most sajna elég szar a forint,szal drágább a 3 hónap. Egyébként megírtam priviben.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fél év kellett egy szinthez
talán karácsonyra meglesz a 22? 😊
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő