Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Farkaslovasok, szerk. David Pringle, Beneficium, 2000
Novella gyüjtemény
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
DFTBA ಠ_ಠ
Thou art a very pleasant little rabbit.
R. A. Salvatore - Sötét Elf sorozat
Drizzt Do'Urden gyakótársa Catti-brie.
[/spam]™
Áttanulmányoztam rengetek Kyr (a Kyreknek sok közük van a mágiahasználathoz) nevet a magus-ból és összepárositottam egy család és egy utónevet.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
elég friss
ezt nem írtam volna bele, így a hackerek tudják, mikor próbálkozzanak...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

(látom Catti csak kikönyörögte,hogy general legyen :-pppppppp)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 43
World: Secura
Residence: Ankrahmun
Last login: Mar 26 2006, 22:33:15 CET
Comment:
First Hungarian who get bannished.
First Hungarian on bl
Account Status: Premium Account
<#duhos2>#duhos2>
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Secura
Residence: Rookgaard
Last login: Mar 06 2006, 14:08:52 CET
Comment: Created: Apr 21 2004
Retired for every summer.
From september playing for 1 week then Dahanex stole my desert quest money > retired for 3 months again.
First Premmy: Dec 7 2004
First Hungarian to own an MPA.
First Hungarian to own a DH.
First Hungarian to own a HOTA.
First Hungarian to own an Annihilator item (magic sword bought on lev 80 - February 2006) with the help of Beedo Darloud and Krog Rotsblok.
Highest skilled Hungarian knight.
Highest leveled active Hungarian player.
Account Status: Premium Account
Account Information
Real name: tajpan
Created: Apr 21 2004, 13:47:19 CET
Ez nagyon ütõs, bár aszem nekem volt elöbb mpam, de nem emlékszem erre speciel😛PPP tulképp tökmind1😄
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

DFTBA ಠ_ಠ
mivel a knightommal megyek ezert majd blokkolok neked ww-t banditot sza majd eggyut mehetunk dc be most is ott leptem ki szal...😊))
holnap mikor leszel?
Vigyázz promó, jövök!!