Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor jó mélyen aludhattam, mert észre sem vettem...
Anico, ha olvasod lépj be tibiába lassan plz... 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Shiwo!! lett 3k-m egybe vagy mar mist is kuldhetem a lemaradasomat (csak az egyiket😊) )
Vigyázz promó, jövök!!
napi egy szint jah igen bob tudom h azt hiszed h enyemek ezek a kommentek es az enyemekxD
Vigyázz promó, jövök!!
önnek megvan a zöld hölgyem 😛 kék már nem megy
Bobber, nem tudom mikor érsz haza, de ha gondolod, letolhtjuk majd a blue djinn questet, végülis te már mindent megölsz ue-val, és a te manafluidod
álmos voltam, na 😛
majd máskor 😛
meg a fenébe is, én csak lovag vagyok, nem tudom szabadjára engedni a kardom, mert amit full attackban kell ütni, az leköp tûzzel, és már nem éri meg, a többi lény meg elkeni a szám akkor
majd máskor 😛
meg a fenébe is, én csak lovag vagyok, nem tudom szabadjára engedni a kardom, mert amit full attackban kell ütni, az leköp tûzzel, és már nem éri meg, a többi lény meg elkeni a szám akkor
jéé, egy újabb lelkes hívõ <#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Zak, neked csak az a házad van? vagy van vhol máshol is? ok tudom a GH de saját van-e másik?
DFTBA ಠ_ಠ
nem szar elõször nézd meg mielõtt véleményt mondasz
www.tibia.com-ról letöltöd megnézed vagy nézhetsz screenshotokat tibianewsról ijesmi. de ne mond rögtön azt hogy szar.ha csak nem te vagy moszuke ujjab reinkarnácioja 😊
www.tibia.com-ról letöltöd megnézed vagy nézhetsz screenshotokat tibianewsról ijesmi. de ne mond rögtön azt hogy szar.ha csak nem te vagy moszuke ujjab reinkarnácioja 😊
DFTBA ಠ_ಠ
ja amugy meg kell nézni minden kasztnál, hány mp alatt hány manát/hpt tölt. a mp számot elosztod a refennel, és a mana/hp számmal pedig megszorzod a kapott eredménnyel 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Kész az egész lista, remélem jó hogy megcsináltam, azt számolom ki ezzel tulajdonképpen, hogy druid mejik kajábol menyivel tölt fel 8000 manát (azaz egy BP UH-nyit)itt a lista:
D-ham:17
ham:34
meat:67
pumpkin:59
bread:100
Brown bread:125
melon:50
cheese:112
fish:84
corncob:112
salmon:100
carrot:200
pear:200
grape:112
coconut:sajna nincs megadva hány mp-t tölt 😞
apple:167
Candy cane:500
Banana:125
cherry:1000
Blueberry:1000
tomato:167
roll:167
Red mushroom:250
Strawberry:500
Orange:77
cookie:500
white mushroom:100
egg:125
wood mushroom:100
green mushroom:200
dark mushroom:45
fire mushroom:28
na ez lenne 😊 remélem hasznotokra válik amugy azt hogy hogyan tudjátok kiszámolni: tibia.erig.neten a foodsnál ott van hogy regen. azt a számot druidánál 3al el kell osztani, 2vel szorozni, és megkapod hány manát tölt 1 darab az ételbõl, utána elosztod azzal a man mennyiséggel amennyire szükséged van 😊 nem kell megköszönni 😊
D-ham:17
pumpkin:59
bread:100
Brown bread:125
melon:50
cheese:112
fish:84
corncob:112
salmon:100
carrot:200
pear:200
grape:112
coconut:sajna nincs megadva hány mp-t tölt 😞
apple:167
Candy cane:500
Banana:125
cherry:1000
Blueberry:1000
tomato:167
roll:167
Red mushroom:250
Strawberry:500
Orange:77
cookie:500
white mushroom:100
egg:125
wood mushroom:100
green mushroom:200
dark mushroom:45
fire mushroom:28
na ez lenne 😊 remélem hasznotokra válik amugy azt hogy hogyan tudjátok kiszámolni: tibia.erig.neten a foodsnál ott van hogy regen. azt a számot druidánál 3al el kell osztani, 2vel szorozni, és megkapod hány manát tölt 1 darab az ételbõl, utána elosztod azzal a man mennyiséggel amennyire szükséged van 😊 nem kell megköszönni 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Majd megnézem a videót, mert az is bevan kamerázva 😊
Ácsi!!
Vendégeket nem vihecc fel, kivéve, ha nõnemû! <#buck>#buck>
Vendégeket nem vihecc fel, kivéve, ha nõnemû! <#buck>#buck>
na csak egy kis segiccség catti ted majd fel tibia.hu-ra 😊
Druidának BP UH hoz az alábbi kajákbol (eddig csak ezekkel számoltam ki) a következö mennyiség kell:
d-ham:17
😊 unatkozok UH gyár közbe
Druidának BP UH hoz az alábbi kajákbol (eddig csak ezekkel számoltam ki) a következö mennyiség kell:
d-ham:17
😊 unatkozok UH gyár közbe
DFTBA ಠ_ಠ
Ja, Zak!
Catti alszik az ágyadban, remélem nem baj.
<poen>
Majd kimossa az ágynemût.
És csak néha visz fel vendéget. 😄
Múltkor volt egy házibuli. De nem is ittunk sokat. És nem is tört össze semmi.
Csak egy váza, de pótoltam.
Kupit nem csináltunk, mert mindent kitettünk addig a ház elé.
Visszapakoltam.
De elõtte felmostam az urine-t.
</poen>
😊
Catti alszik az ágyadban, remélem nem baj.
<poen>
Majd kimossa az ágynemût.
És csak néha visz fel vendéget. 😄
Múltkor volt egy házibuli. De nem is ittunk sokat. És nem is tört össze semmi.
Csak egy váza, de pótoltam.
Kupit nem csináltunk, mert mindent kitettünk addig a ház elé.
Visszapakoltam.
De elõtte felmostam az urine-t.
</poen>
😊
[/spam]™
kijavíottták a bugot, most már nem tom módosítani a fejlécet
sry
de a hibás linkeket kiszedtem
sry
de a hibás linkeket kiszedtem
[/spam]™
na mostmá ma má komojan: Foci, lehetöleg ma este, labdát nem viszem én (de kifizetem) ugye a multkori eset miatt eléggé felidegeltek, na de mind1 szal emberek kellenének 😊
DFTBA ಠ_ಠ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
loool
emlékszem, hogy nem mertem kérdezni a noobságaim, de ezt már nem bírtam megállni 😄
emlékszem, hogy nem mertem kérdezni a noobságaim, de ezt már nem bírtam megállni 😄