Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.


Thou art a very pleasant little rabbit.


és nálad Arcor?

Arcorral megpróbálunk bemenni, gyere te is


RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
teszt-szerver
jelentés: házam elé érkeztem..mindenhol hullák, így be is menekültem a depoba 😊
amint a képen is láccik, a depo teli volt karival és szeméttel...
újdonság: egyedüli újdonság, amit találtam, csak annyi, hogy a trade chanelre most úgy lehet csak írni, hogy megnyomod a bal alsó sarokban a gombot..gondolom van valami beépített védelme is, hogy linket ne nyomhass be vagy ilyesmi, inkább nem teszteltem.. a szöveg amit kiír: "Here can you place offers and request related to Tibia. You can sell and buy items, look for a guild or search for player to go on quest together. Do not use this chanel for conversations, rule violation reports or question about the game."
kb. 3-4 perce voltam bent és a játék már kivágott valami errorral..game-chatin írta egy csávó, hogy õt ötször vágta ki 2 perc alatt..szval stabil a dolog 😊
<nem hagyja hogy lebeszéljék Cattit>
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Tikeresitek az ilyen hülyeségeket vagy csak jönnek maguktól?
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Te adtál cserébe royal helmetet.
De most se royal helmetem, se MPA-m nincs rajtam!
tom h ezt a kérdést nem spec nekem szegezted.. nem is tok rá válaszolni 😊
[/spam]™
amugy szerintetek ha be lépek a testserverre meg a rendes tibiába ugyan azzal a karival akkor bannolnak vagy mti csinálnak?
DFTBA ಠ_ಠ
monnyuk Bp-rõl Esztergomba. Sõt, ha már ott vagyunk, átmehetünk Szlovákiába. Szóval egy külföldi út. 😊😊
[/spam]™
[/spam]™