Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
meg 1iken csaj a másikon pasi ha jól látom..prémisek válthatnak nemet... -5 nap prémi asszem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bobber
jaja😊
van aki megengedheti magának😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

nf1
festi a haját<#idiota>

CattiBrie
Miaz? 😄

[/spam]&#8482;

nf1

WTF? <#wow1>

<#gonosz1>

&#63743;

CattiBrie
<#eljen> <#taps> <#eljen> <#taps>

Igazán nagyon jóóó dolgot tettél!
Hasznosat az emberi.. tibioidságnak!

[/spam]&#8482;

Sejtettem hogy ez lesz azért is mentettem le... Amúgy ezen kivül nem volt más info, vagy volt?

&#63743;

a topikot eltávolította a cipsoft, amit Arcor lementett, azt már csak itt olvashatod

Thou art a very pleasant little rabbit.

de mondom, Huma brazil barátnõi megölték a dragikat, és tuti spike sword questnél! szal õk elmondanák Humának, hogy lehet bejutni

Bah.
Nem sok derül ki belõle...

Hmmm érdekes nem találom, de még tegnap ennyit lementettem belõle:

"Some people on Libera are trying to investigate the Pits of Inferno any1 on this world with info of any kind including this or the excalibug quest please msg me in game or send a letter to my thais/ank depot.

Also..

Here goes the story:

The entrance to the PoI is the FD Spike Sword Quest Area. I won't ever reveal how to get there, Yeah, almost all know these days it's the three switches, but I won't tell how to pull 'em. But yeah, when you get in. You have to get past the big "Dream Challenge"

It consists for 3 "Puzzles"

The First is the largest maze ever, from the river above PoH untill Dark Cathedral, it's up to 5 floors big. With alot of dead ends, locked doors, switches, tarped holes which for example leads u in the slime hole under the rot hole above PoH Temple. Anyways, When we passed the First Puzzle, we get to the second. As I can't tell how it is like without giving people the solution. I won't. Skip to the third Puzzle, It's another BIG Area, With alot of rooms with 5-8 DS in Every room. (Demon Skels) It's another kind of puzzle, where u need to either have

A) Alot of Unlogical thinkwising thoughts to get past it straight. (Solved it by just doing something I always thought of "This won't be working anyways"
😎 Alot of free time to solve it logical thinking.

Anyways, then we get to the next floor. We drop down a hole, and Ta-Da

This is where Arieswar took his Screenshot on Tibianews.net.. Anyways, we continue into the PoI Hole.

Down there, is either a 4, or 5 DL Spawned. (Might've lured himself when I got there.)

You go on, Here's the fun part. Remember the Movie Monty Python, Remember the Book about it in DQ? Here's another puzzle. Have the book with you, since you need this to solve it ^^

Good luck, if u ever get so far.

Then some undescribable moments of hapiness appear once u see the Almighty Warlord Sword accessible in the corner of your screen..

Then.. You realise, The Quest is unsolvable, since they made the PoI hole a Trapped hole.. With no Return.. This is.. The end of your carreer... WITH.. A Warlord Sword.

-End of Story-

I DID NOT say this I found it on tibia.de"

&#63743;

Badogember
ilyen nyalánkságogkra én is vevõ vagyok😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Oda is el kell látogatnunk!!4

Hol az a topic?
Linket plx!

Mikor és hol??
Én vagyok a te embered!!
Vagy te az enyém?? <#fejvakaras>
A lényeg, hogy benne vagyok minden új, és felderítésre váró dologban!!

Badogember
teszteltem ezt a dolgot

09:55 You see a warrior helmet (Arm:8).It weighs 68.00 oz.

5ödszörre mentem visszafelé ( többször is mentem csak nem volt resp) és megen dobott. (4.)

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Shiwo
<#taps><#worship>

Badogember
Taj nem tudom te hogy vagy orcsokkal, de nekem mind a 3 w helmetet az ugyan ott respelõ orcs dobta. A tetõn , ahol a legcsücskében van 2 sámán, elötte meg 2 líder meg besrerkek, és ha onnan jöttem visszafelé és gyors volt a respidõ akkor a visszeafelé lévõ líder dota mindig. Odafelé sosem csak ha visszafelé dobtam, de elég ritka volt mikor visszafelé volt.

Badogember
14 Firilio 90 (axe)
72 Firilio 90 (shield)

taj: 82 Tajpan 90 (shield) 😊P

maerlyn
Ahhoz megfelelõ netelõfizetés kell, pl én nem tudom használni, mert csak sima GPRS-em van, az meg 80-as porton kívül mást nem enged.

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Bobber
dehogynem😊
csak kell egy kis segitség néha😊

Bobber
szia
a www.nokiaprogramok.hu oldalon a forumban megtalálsz minden infót szerintem amire szükséged van ano én is nyomtam telón egy kicsit poénbol de sokkal jobb ez ami pc-n van
ugyhogy szerintem ezt probálgasd inkább😊

CattiBrie
haggyámá! el sem merek oda egyedül menni 😄

[/spam]&#8482;

akkor próbálj meg bemenni 😄D
nincs ajtaja! legalábbis én nem találtam még meg 😛

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Kulcs

3702 Knight Watch Tower (PoH)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Utánanéztem.

POH
Bush - Except some scorpions, you can find here also entrance do dungeon. Some rumors says about key to Knight Watch Tower, that was lost there.

[/spam]&#8482;

megyek nemsokára kicsit de rá kell jönnöm a telós tibia titkára mert munka közben akarom játszani és ott nix net.<#nyes>

CattiBrie
hmmmm

és ilyen helyeken hard enemik vannak?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ez olyan... izgi!!!

[/spam]&#8482;

és van vki, aki kétszer járt securáról a knight watch towerben, mióta elvileg nem lehet bemenni, csak a cipsoft kitörölte a hozzászólását quest spoiling miatt...

CattiBrie
Szia!

Gyere rendes Tibiára!!!

Secura szerver! 😊

[/spam]&#8482;

@Zak Dourden: találtam egy neked való topikot, és ha hiszed, ha nem, warlord sword nyomában jártál, amikor az fd-s quest magic walljait akartad kapcsolókkal kinyitni, ott van a régi bejárata a pits of infernonak, iszonyat bonyolult eljutni a kardig, de azt mondják, hogy elvágták a lehetõséget, nem lehet ott megoldani a questet egy ideje, de Arieswart, aki anno megoldotta, beteleportálták oda, hogy tesztelje le a helyet, onnan származik a kép, amit láttunk. A lényeg a lényeg, a magic wallokat még mindig ki lehet nyitni, és sztem Huma ismer olyanokat, akik tudják hogyan, mert saját elmondás szerint a desert questben megölték a 3 sárkányt vagy mit, és talán az fd-s questnél lévõ sárkányok azok.
Meg vki mesélt egy titkos questrõl, amit egy npc ad, lehet érdemes lenne megnézünk egyszer, csak hogy motiváljalak, hogy lépjél be, megvárlak vele 😛

Nekem sem sikerült belépni az oldal alapján de aszittem te okosabb leszel 😛
Ha jól emléxem amit nem tudtam az, hogy kért egy számot game world-nek amit az istennek nem találtam sehol, random számmal meg nem tudtam belépni.

&#63743;

During the weekend, a banner ad for an improper website was displayed on this site by mistake. We would like to apologise for this misleading advertisement and the confusion it has caused in the community. Of course we do not approve of any cheat tools. We explicitely warn every player of cheat tools since you can get easily hacked when using them.

The ads that are placed on our website are selected by our advertisement partner. Needless to say, we have measures to avoid inappropriate ads. Unfortunately, the carrier of this website managed to slip through. We have of course removed the link from our website immediately. We would like to emphasise that we do not support cheat tools. Every Tibia player that is caught using or spreading cheat tools risks the deletion of his account.

lol

&#63743;

hali. Na igen ott vagyok de azzal nem lettem okosabb 😞

Szia,

TibiaME

&#63743;

Sziasztok. Én most találtam rá a tibiára. Rajta van a telomon is nokia 6600 de nem tudok vele játszani. Valaki elárulhatná hogy teloval hogy lehet belépni a játékba.<#nemtudom>

Ha red skullod van akkor nem mûködik.

&#63743;

Shiwo
én is azon filóztam..csak aol müxik pvp-n ?

Bobber
szerintem meg semit mert az aol mûködött ugyanis ha meghal eltünik róla a hátizsák cucc stb és nem is látod a halott képeden
szal semit nem bukott csak az aolt

Shiwo
sztem rúnákat..

Kicsikiraly
hu mitlootolhattak ki belõled ^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shaman
sztem elég szar a képe,de ezen ne vesszünk össze,tény,hogy nagy...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sajnos a jó pk-k közben nem volt idõm képet csinálni <#szomoru1>

&#63743;

Néha sokat kell várni a connectingra.

&#63743;

Jobban laggol 😛

&#63743;

Úgyanúgy látszik és támadni is lehet fegyverrel is és spellel is. Viszont ott ha nyomsz egy cancel invisibilityt akkor láthatóvá válik a player is 😊

&#63743;