Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Születésnapot Firi! 
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
és ha így keres vki 60ezret az már azért nem is olyan rossz (jó ebböl azért nem lehetne megélni, de 1kis plusz pénznek nem rossz)
#69975: hát nem tom ki lehet az a hülye aki ennyiért megveszi
monnyuk sztem egy nagyjából normális játékos (nem aki napi 20 órát játszik,de nem is aki hónapokat kihagy) kábé 1 év alatt megcsinálhatja a lev 80-at.
1 évi melóért kábé 60.000 forint nem egy nagy valami....
mondjuk elég jó üzlet lehet tibiás karit árulni tegnap néztem 305 USDért adta el a gyerek a 80+os kariját ^^
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
Thou art a very pleasant little rabbit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Banished: until May 25 2006, 17:06:38 CET because of account trading"

arra legalábbis emléxem, hogy nagyon rosszul esett nekem az a sarokrész 😊
[/spam]™
[/spam]™
Port Hope föld alatt CS
Innen a -1 szinten még nincsenek CS-k, viszont a -2-tõl óvatonak kell lenni. Ha nincs lurolva, elvileg nincsnek a lejáratnál, hanem a szint minden barlangjáratában 1-2. És arról a szintrõl még van egy lejárat, ami egy nagyobb terem, ahol majdnem kihaltam, mert sok vudó + sok CS egyszerre. Tehát para, részegség és nagy ütések. Asszem itt csak jobbra vannak CS-k, de nem egyesével jönnek.
[/spam]™
Jó ez valamire?
Vagy csak kveszt dísz?
08:28 You see a giant smithhammer (Atk:24 Def:14).
It weighs 68.00 oz.
This cyclopean hammer seems to be an awesome smithing tool.
[/spam]™
Itten vannak a képek:
Képek
Ezekrõl a helyekrõl érdekelne bármiféle infó/legenda, hogy lehet bejutni, feljutni, átjutni, stb... ha tudsz/tud valaki, akkor szóljon plx.
Engem sajnos csak a Bansee quest érdekel.
Ha éppen ingame leszek, akkor megyek.
Bár ha lesz idõpont, akkor majd megpróbálom úgy intézni, hogy akkor bent legyek.
:*
Catti
[/spam]™
Nem unatkozik, szórakoztatja magát.
És nagyon kevés ahhoz, hogy hogy bármit it tenni tudjon "ellenünk".
[/spam]™
Nem értem, miért kell lebuziköcsögözni azt, aki így játszik. Naés? Mindenki tudja, hogy makrózol, de naés? Mint ember, ezért nem foglak megvetni, legfejjebb a karakteredet.
Az meg, hogy ide beíraom sg-re, hogy "én játék közben segédalkalmazásokat használok" az baromira nem bionyíték semmire. lol
[/spam]™
sajnos nem pedig én birom a gyekerek, úgy feltudja dobni a kedvemet a sok hülyeségével 😄D
Tényleg... nem ismeri valaki személyesen ezt az idiótát?
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
<#hehe>#hehe>
ezt plz vki mondja el érthetõen mert nem tudom mit akart mondani
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Ankrahmun
Csõ buzi csiter!
Figyu van elég bizonyitékom elened hogy macrozol és már beszéltem egy GM el hogy ha több bizonyitékot szerzek elened akkor kirug de ha nemtok szerezni több bizonyitékot akkor sajna munám hiábavolt!
De elmondanám hogy legyél ovatos mert egyszer énáltalam kifognak rugni réged ha lesz elég bizonyitékom hogy macrozol.SG-n is látam párat szal már van 10 és seritnem játszál legálisan vagy bann! ,,I,,
Moszuke The Predator
U.I.:
Remélem egyszer egy nagy deletet fogsz kapni egyik GM tõl! Na, Sayonara Sucker!"
loál
szánalom a gyerek ^^