Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
21:39 Catti-bia: hi* 😊
21:39 Bemete: Hi -
21:40 Griet on Secura: Hello, how can I help you?
21:40 Catti-bia: i would like to be afk. but yesterday when i was afk somebody repoted me for macro-using. today i dontwant see GM when i will be back
21:41 Catti-bia: or what can i do?
21:41 Acorort Kreara: Hello
21:41 Daryl the Crude: Aslong as you get kicked at the warning for being afk for too long it should be ok
21:41 Bemete: Well the ppl that reported you must have evedence¨.
21:42 Acorort Kreara: I guess my map is bugged.., not the one i can see myself on, the little one in the right corner....
21:42 Tona Criid: the people that reported her had suspicions, nothing more....theres not really anything you can do catti
21:42 Acorort Kreara: When i am in dragon lair(on my way their) i can see darashia desert......
21:42 Tona Criid: yes Acorort, other people ahve this problem, and cip is fixing it now
21:42 Acorort Kreara: Besides the real map..
21:42 Redgoblin: I have the same problem as Acort~
21:42 Acorort Kreara: Lucky.. i though i was the only one.. :>
21:43 Catti-bia: i have a mate.. he said the gm didnt wait that 15 mins, he got a report
21:43 Master Malog: why is it alll freezing, is there some kinda of problem now?
21:43 Dark Knight Obprzemo: g
21:43 Redgoblin: Catti~ tell your friend to be patient. GM's have a lot of work to do
21:43 Tona Criid: the gm will always wait until he has proof a macro is being used
21:43 Master Malog: why is it alll freezing, is there some kinda of problem now?
21:43 Acorort Kreara: Is the servers suppost to restart after the bug is fixed? ...
21:44 Catti-bia: ok! 😊 i said to you: Catti will be afk! 😊
[/spam]™
22:26 Sumaron: you should be very happy
22:26 Skitzo Jitson: lol
22:26 Sumaron: I think it is next bug
[/spam]™
azért remélem a zene jó volt :-)
Thou art a very pleasant little rabbit.
21:32 Abri: hi i wonder why my map is so strange
21:32 Abri: i mean i can see the desert twice
21:32 Abri: now when i walk to carlin it shows that im in dwarven bridge:S
21:32 Tona Criid: its a known bug that CIP is trying to fix
[/spam]™
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De én nem így értem. A lovag semmi kézzelfoghatót nem tud manából csinálni,max magára varászolni valamit,így tök értelmetlen,hogy 1 helyben álljon a városban,akkor már nagyobb értelme van,hogy tréningel,s közben varázsolgat magára...
menet közben is fejlõdik a mlvl-je
[/spam]™
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
[/spam]™
[/spam]™
Elöre is kösz.
[/spam]™
Én is csatlakoztam a Tibia tárborhoz.
Van két 8 szintú lovag karim : Grotenix (Celesta server)-> evvel játszom, mert no pvp serveren van, a másik karim Nergalix(Berylia server).
Vki tudja hol tudom megtanulni a light heal varázslatot, mert Thais -ban Gregor nem tud megtanítani nekem (csak min 8 szintû varikat tud tanítani).
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
15:44 You lose 115 hitpoints due to an attack by a dragon.
15:44 Hacathra: utamo vita
15:44 You lose 83 mana blocking an attack by a dragon.
15:44 You lose 114 mana blocking an attack by a dragon.
15:44 Hacathra: Aaaah...
15:44 You lose 84 mana blocking an attack by a dragon.
15:44 You lose 95 mana blocking an attack by a dragon.
15:44 You lose 68 mana blocking an attack by a dragon.
15:44 You lose 53 mana blocking an attack by a dragon.
15:45 You lose 84 mana blocking an attack by a dragon.
15:45 Hacathra: Aaaah...
15:45 You lose 54 mana blocking an attack by a dragon.
15:45 You lose 72 mana blocking an attack by a dragon.
15:45 You lose 18 mana.
15:45 You lose 145 mana blocking an attack by a dragon.
15:45 You lose 79 mana blocking an attack by a dragon.
15:45 You lose 9 hitpoints due to an attack by a dragon.
15:45 You lose 107 mana blocking an attack by a dragon.
Akkor te vagy az, aki le szokta nyúlni elõlem!! 😛
Hátööö nagyjából amit az index ír reális...kurva sokat kellett rájuk várni..C
11:33 Zak Dourden: hi
11:33 Hoggle: Welcome to my humble home!
11:33 Zak Dourden: secret
11:33 Hoggle: Can you keep a secret? I think fish can't breath on land!
DFTBA ಠ_ಠ
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
#70177 : Tele : Anno se értettem minek két fórum !
#70178 : Shiwo : uez, + uis itt hangzik el minden értelmes kérdés és válasz
#70180 : Shiwo : én anno is elleneztem a GH megvételét, elõre megjósoltam hogy ez lesz. Amúgy akik anno nagyon akarták 2 fõ, azok közül az egyik eltûnt Békéscsaba magasságában lvl48-on, a másik kisebb guild nélküli lét után a PG kötelékéhez csatlakozott. Szóval NEM kell GH, add el!
[/spam]™
Állítólag ezt a "bugot" javították tegnap, nem?
[/spam]™