229
KILLZONE
-
rrroka #29 Mivel ez only PS2 az meg only X nem nagy konkurencia, csak az olyan milkósoknak akiknek van mindkettő, ők meg örüljenek hogy el lesznek látva mindkettőre ehgy jó FPSsel :))) -
IGAZIWILLIAMS #28 kidobják együtt a HALO 2-vel? -
#27 PAL megjelenés november 4-én, NTSC két héttel korábban. -
rrroka #26 Én még sose FPSztem ps2n de PCn se nagyon egy ideje, várom mán a pirosszemű bácsikat. mikor jelenik meg? karácsony tájék? -
#25 Megkaptam (kisebb-nagyobb nehézségek után) az első OPS2M-t, amin van egy 15 perces Killzone video.
Egy PS2 FPS-hez képest brutálisan jól néz ki a játék. Bár a külső területeken elég gagyi a framerate (de hát még készen sincs a játék). A belső tereken tök szép folyamatos.
És túlságosan ütődött, hülye viselkedésű karaktereket sem láttam...
-
rrroka #24 576-ról nyúlja? :))) -
#23 Megbeszélted te ezt valakivel, haver? Forrásmegjelölés? -
#22 Azért illene kiírnod a file forrását, nem valami etikus dolog csak úgy kilinkelni más weboldaláról. -
#21 Egy vagon videó jelent meg a játékból amit itt tölthetitek le! -
#20 egér támogatás köll. Socom-ban sincs, néha olyanokat lövök mellé, hogy az fogalom .) -
#19 Jó hír! -
#18 Jaja én is bajban szoktam lenni ps2-n a FPS/TPS játékokkal......A Killswich játékot nem tudom kezelni,de például egy SWAT-ot igen. -
#17 Egy teljes napig csak ezzel játszottam az E3-on... Nagyon csúcs game. Még csak megközelítőleg sem volt hasonlóan szép FPS PS2-n! -
karfiol #16 Én tökéletesen tudom irányítani PS2-n az FPS-eket,hiszen nem PC-n tanultam FPS-ezni:) -
#15 Meg kell szokni. Tökéletes soha nem lesz, de egészen bele lehet jönni. Én inkább az AI-től félek, mert az eddig mutatott videókon erősen a 0-hoz konvergált... :P -
Gábor #14 Csak meg kell szokni, utána megy a hent rendesen. -
gyurmandia #13 Nem kötözködésből kérdezem, de jó lesz ez? Én nem tudom elképzelni, hogy a PS2-mön normálisan tudok FPS-t játszani. Persze én is olvastam, hogy optimalizálva lesz az irányítás, de nem tudom elképzelni... -
-
#11 Új képek a hardwireden... -
#10 ezek készen vannak (vagyis használhatóak még fogok rajtuk csiszolni):videók
cikkek
linkek
A többit majd késöbb csinálom meg mert az egy kicsit több munka -
#9 jó nemsoká kész minden! -
#8 Tanács: nem létező oldalakat ne linkelj be, jobb, ha látványosan áthúzod s így nem kattints senki feleslegesen. -
#7 mert még nincs semmi kész rajta!
Csak a fórum és a többi link de azokon a linkek még nincsenek megcsinálva!
Tegnap kezdtem mé jó hogy van rajta 404!! -
#6 404 404 hátán -
#5 csináltam neki egy fanoldalt (tegnap keztem el):http://killzonehun.uw.hu -
#4 576 cikk. -
#3 valamelyik korábbi Konzolba már leírtam, amit tudtam, de már mindent elfelejtettem :) -
#2 itt a hivatalos oldal:http://www.killzoneps2.com/ -
#1 Helló ha valaki tud valami infót a játékról akkor azt nyomassa ide! PLEASE!