Készül a Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videója nagyon tetszett szerintem jó lesz
Remélem jobb lesz mint a 2. része jobbnál jobb küldtésekkel.
amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp

nagyon tetszik az oldal üdvözletel klészátl
Pluskast
Marha jó a videó!!
Csak egyszer már megcsinálhatnák azt is hogy nem csak visszintesen, hanem függõlegesen is elsûlyednének a hajók. Meg mondjuk ketté is törhetnének a torpedótalálattól.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

M@TriX
Azért érdemes vetni egy pillantást a nemrég megjelent videóra, nekem tetszik... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nos a csapat által fejlesztett Downtown run viszont kifejezetten szar volt szóval ez sajnos rossze elõjel....remélhetõleg román pc-szintre optimalizálják
Bucser
hát nem tudom, hogy a te géped képes lenne-e többszázezer négyzetkilométernyi vizet shaderekkel renderelni.... És nehogy FarCry vize legyen.... nem FPS akar ez lenni hanem szimuláció és Silent Hunter2 is isten volt ez is ütni fog... A graf mellékes ha megvan a HANGULAT!!!😊 És szerintem nem olyan vészes a grafika sem... Sõt kifejezetten zsír!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M@TriX
Jah, akinek ez a stílus nem jön be az ne is nézze, pedig király lesz... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fluga
azért trükköztek a srácok...a felsõ négy képen 2-n igen jól látni, hogy a távolban a tenger csak egy textúra

fluga
nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

Loxa
Akkor csend kedves barátom!
Hagyd meg nekünk az élvezeteket! Aki ismeri a játéksorozatot, és persze a tengeralattjárókat, annak tetszeni fog. Én is alig várom!

traXion
😞

Punker
még soká jön ki 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"