199
Tankcsapda
  • nemcsakfeel
    ez a zenekar még él?
  • Johnyy
    mi a czíme????????
  • blackgamer
    van új klip, most láttam viván, egy bűnözőpáros autós üldözése, a csaj hadonászik egy pisztollyal a benzinkútnál
    "Azt mondom állj!" számhoz, ez egy válogatás cd-n lesz rajta, és kijön könyv és DVD is, amin az eddigi klippek lesznek fent
  • Johnyy
    Ha szereted őket akkor ne szidd ;)
  • Johnyy
    Akkor most lesz az ősszel konci mert nagyon elmennék, mivel a szigeten nem nyomták :)
  • Lteebee
    Sok éve nem láttam őket élőbben és kiváncsi voltam.
  • Vlala #33
    Szerintem nem szándékosan törte össze magát konci előtt, csak azért, hogy ne kelljen szigetelni...
  • LittleL
    Menyország Tourist - az Rulez. !
  • pikk8
    Bassza mag Lukács! Ménem koncert után törte össze magát!
  • Narancs
    Télleg?
    Kik lépnek majd fel? Van egy csomó zenekar akik hordó sörért meg hasonlókért játszanak bulikon!
  • Johnyy
    Nálunk lehetne! én rendeznék egyéjszakás rockbulit csak nem pesten lakok :(
  • Vlala #28
    Kicsi, abból is a fele krumpli meg bab :-) azt nem egészséges letaposni, erős fejfájással járhat! (anyu, sodrófa)
  • Narancs
    Ez jó ötlet, kéne csinálni egy ilyet, mondjuk azoknak akik nem akarnak/tudnak kimenni a Szigetre!
    Mekkora a kertetek?
  • Vlala #26
    Sebaj, hallgatok otthon a kertben Tankot a gyermekmedence mellett, kért sörrel a kezemben... KertFesztivál2004 :-)
  • Narancs
    ÉN se megyek bazz, tavaly is csak csapdán voltam, az kurva jó volt! A többi meg...
  • Vlala #24
    Nabammeg... most megint nem megyek szigetelni. :-)
  • nemcsakfeel
    lojál!
  • Johnyy
    Ja halotam én is! Friss a cikk! , oh a franc nem lesznek a szigeten a tankok
    Nem baj, szerintem ne is legyen nehogy valami baja legyen Lacinak, Javulást!
  • Narancs
    vazz, tuti nem lesz koncert ha a télleg ennyire gáz a sérülése...
    Amúgy mikori a cikk?
  • ricsi1
    énekes ejtőernyős balesete miatt könnyen elmaradhat a Sziget Fesztiválra tervezett koncert, más, augusztusi fellépésekkel együtt. Lukács László rutinos ugró, de ezúttal elmérte a távolságot - és viszonylag olcsón megúszta.

Ajánlat
    Porra sör - ajánlat

Vizsla
    Tankcsapda-linkek

Augusztus 7-én, szombaton este fél nyolckor lép(het) színpadra a Tankcsapda a Sziget fesztiválon, ám a frontember egészsége mellett a koncert is veszélybe került a napokban: vasárnap - ugrás után - rosszul landolt. "Röviden és tömören: egy ejtőernyős leszállás során elmértem a távolságot, így nagy sebességgel földbe csapódtam. Nyitott ejtőernyővel, persze. A lábam és a gerincem sérült, jelenleg egy kórház foglya vagyok" - újságolta Lukács.

Elárulta, hogy lábsérülése nem annyira komoly ("Nem probléma, kimankózom" - mondta), annál nagyobb gond, hogy ágyhoz van kötve, és biztosat csak holnapra mondanak az orvosok. A tíz éve ejtőernyőző zenész ennek ellenére nem látja túl borongósan a közeljövőt.

"Az orvosok nem biztos, hogy színpadra fognak engedni, mivel sajnos törés van a gerincben. A fellépésekkel kapcsolatban még minden képlékeny. Augusztusi bulit még nem mondtunk le, de talán a Sziget lehet az első. Rövidesen tisztábban látunk majd" - tette hozzá az ágyban fekvő énekes.

• Lteebee
    :D
  • nemcsakfeel
    Szeret sakkozni?
    :))
  • Lteebee
    Hagyjátok!

Ez a gyerek azt mondta St-nek, hogy: anyadat bannolod(vagy valami ilyesmi).

Aztán megkapta.

De már keresték a sakk-körből is:))
  • ZzZz
    nem lehet hogy te inkabb egy egeszseges fejbor koncertrol beszelsz?
  • O0D:
    ekkora segget régen láttam mint te.
    elmondom: tankcsapda koncertre agresszív emberek járnak, és ezek közül nagyon sok a kopasz idióta fasiszta nácigeci.
  • bizar
    Tudom!
  • Lteebee
    Nem is te mondtad.
  • bizar
    Nem toom!
  • Lteebee
    Azért az érdekelne, a nácizás hogy jön a tcs-hez.
  • bizar
  • O0D:
    te meg ne oregkedjel itt.
    kis burnyakok
  • Gabesz89
    Én ismerem!!!
  • Lteebee
    Kicsit próbálj meg visszavenni a fiatalosból!

Köszi.
  • O0D:
    lol.
    lol.
    lol.
    lol.
  • _Vegeta_
  • repro
    Hát van pl. egy olyan pont, hogy DC++ Használata.. egy próbát megér...
  • bizar
    és ezt hogy kell használni?
  • repro
    jézusom itt senki nem ismeri a DC-t???

Találd ki ebből
  • bizar
    Hali
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Tankcsapda legújabb számát?