199
Tankcsapda
-
ez a zenekar még él? -
mi a czíme???????? -
blackgamer #37 van új klip, most láttam viván, egy bűnözőpáros autós üldözése, a csaj hadonászik egy pisztollyal a benzinkútnál
"Azt mondom állj!" számhoz, ez egy válogatás cd-n lesz rajta, és kijön könyv és DVD is, amin az eddigi klippek lesznek fent -
Ha szereted őket akkor ne szidd ;) -
Akkor most lesz az ősszel konci mert nagyon elmennék, mivel a szigeten nem nyomták :) -
Sok éve nem láttam őket élőbben és kiváncsi voltam. -
Vlala #33 Szerintem nem szándékosan törte össze magát konci előtt, csak azért, hogy ne kelljen szigetelni...
-
Menyország Tourist - az Rulez. ! -
Bassza mag Lukács! Ménem koncert után törte össze magát! -
Télleg?
Kik lépnek majd fel? Van egy csomó zenekar akik hordó sörért meg hasonlókért játszanak bulikon!
-
Nálunk lehetne! én rendeznék egyéjszakás rockbulit csak nem pesten lakok :( -
Vlala #28 Kicsi, abból is a fele krumpli meg bab :-) azt nem egészséges letaposni, erős fejfájással járhat! (anyu, sodrófa)
-
Ez jó ötlet, kéne csinálni egy ilyet, mondjuk azoknak akik nem akarnak/tudnak kimenni a Szigetre!
Mekkora a kertetek? -
Vlala #26 Sebaj, hallgatok otthon a kertben Tankot a gyermekmedence mellett, kért sörrel a kezemben... KertFesztivál2004 :-) -
ÉN se megyek bazz, tavaly is csak csapdán voltam, az kurva jó volt! A többi meg... -
Vlala #24 Nabammeg... most megint nem megyek szigetelni. :-)
-
lojál! -
Ja halotam én is! Friss a cikk! , oh a franc nem lesznek a szigeten a tankok
Nem baj, szerintem ne is legyen nehogy valami baja legyen Lacinak, Javulást! -
vazz, tuti nem lesz koncert ha a télleg ennyire gáz a sérülése...
Amúgy mikori a cikk? -
énekes ejtőernyős balesete miatt könnyen elmaradhat a Sziget Fesztiválra tervezett koncert, más, augusztusi fellépésekkel együtt. Lukács László rutinos ugró, de ezúttal elmérte a távolságot - és viszonylag olcsón megúszta.
Ajánlat
Porra sör - ajánlat
Vizsla
Tankcsapda-linkek
Augusztus 7-én, szombaton este fél nyolckor lép(het) színpadra a Tankcsapda a Sziget fesztiválon, ám a frontember egészsége mellett a koncert is veszélybe került a napokban: vasárnap - ugrás után - rosszul landolt. "Röviden és tömören: egy ejtőernyős leszállás során elmértem a távolságot, így nagy sebességgel földbe csapódtam. Nyitott ejtőernyővel, persze. A lábam és a gerincem sérült, jelenleg egy kórház foglya vagyok" - újságolta Lukács.
Elárulta, hogy lábsérülése nem annyira komoly ("Nem probléma, kimankózom" - mondta), annál nagyobb gond, hogy ágyhoz van kötve, és biztosat csak holnapra mondanak az orvosok. A tíz éve ejtőernyőző zenész ennek ellenére nem látja túl borongósan a közeljövőt.
"Az orvosok nem biztos, hogy színpadra fognak engedni, mivel sajnos törés van a gerincben. A fellépésekkel kapcsolatban még minden képlékeny. Augusztusi bulit még nem mondtunk le, de talán a Sziget lehet az első. Rövidesen tisztábban látunk majd" - tette hozzá az ágyban fekvő énekes.
-
:D -
Szeret sakkozni?
:)) -
Hagyjátok!
Ez a gyerek azt mondta St-nek, hogy: anyadat bannolod(vagy valami ilyesmi).
Aztán megkapta.
De már keresték a sakk-körből is:)) -
ZzZz #16 nem lehet hogy te inkabb egy egeszseges fejbor koncertrol beszelsz? -
ekkora segget régen láttam mint te.
elmondom: tankcsapda koncertre agresszív emberek járnak, és ezek közül nagyon sok a kopasz idióta fasiszta nácigeci. -
Tudom! -
Nem is te mondtad. -
Nem toom! -
Azért az érdekelne, a nácizás hogy jön a tcs-hez. -
-
te meg ne oregkedjel itt.
kis burnyakok -
Gabesz89 #8 Én ismerem!!! -
Kicsit próbálj meg visszavenni a fiatalosból!
Köszi. -
lol.
lol.
lol.
lol. -
_Vegeta_ #5 -
Hát van pl. egy olyan pont, hogy DC++ Használata.. egy próbát megér... -
és ezt hogy kell használni?
-
jézusom itt senki nem ismeri a DC-t???
Találd ki ebből -
Hali
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Tankcsapda legújabb számát?