101
kérdések-válaszok
-
#21 Winamp 5.08-at használok és azt szeretném tudni, hogyan lehet mármint ha lehetséges. Hogy van 1csomó skinem és a progi indításánál sorsoljon nekem mindig véletlenszerűen 1skint? Köszi -
ricky #20 Rádugtam a hifimet hátsó hangfalnak a gépemre. Eddig szólt is rendesen. De multkor volt format c: és azóta a winampban nem szól. Minden más program hallatszik a hifiben is,csak a winamp nem. De már máskor is volt így és a windowsban kellett vmit át állítani, de már nem tudom, h mit. Segítsetek légyszi!!! -
#19 koszi!
Milyen csillagrol beszelsz?:) -
#18 kikapcsolod a winampban a netet.
internet kapcsolat típusa: nincs internet.
vegyél még csillagot! -
#17 Ha a winamp playlistben lejar egy szam es az ujra ugrik, bejon egy microsoft oldal, ahol arra kernek, h licenszeljem az mp3aimat...ezt hogy tudom letiltani? -
flashX #16 a winamp egy nagy fos -
#15 sziasztok!
1 idő után eltünik a winamp felülete és csak tálcán lehet látni! hogy a fenébe lehet megoldani hogy visszahozzam? uninstall utánna install pár napig jo majd megint eltünik... 5.05 de eddig az 5ös mindegyik verziojával ez a gondom volt -
#14 Probald meg ezzel...ha meg nem oldottad meg :)
http://www.mp3portal.hu/modules.php?op=modload&name=UpDownload&file=index&req=getit&lid=547 -
#13 Hogyan lehet beállítani hogy a hangzás olyan legyen mint egy élő koncerten? -
blackgamer #12 olyan cd-t szeretnék lejátszani, ami
audio + adat
de az audio részt nem akarja lejátszani, mindig csak az adat rész látja
mi erre a megoldás?
ja és 2.8-as Winampom van , de nekem ez is megfelel -
Zsömbi #11 Sziasztok
Lenne egy olyan kérdeésem, hogy a Winamp 5.02-ben hogyan tudom beállítani a hangfalakat? Mert nekem 5.1-es hangfalrandszerem van és nem tudom stereo-ból 5.1-re állítani. Pedig a Windows arra van beállítva és úgy is szól csak a Winamp nem. Remélem tud segíteni valaki. Válaszotokat előre is köszönöm. Sziasztok -
drag #10 windows könyvtárban van egy winamp.ini file arra adj neki modósítás jogot illetve a winamp könyvtára modósítás jogot és nem kel betened power usernek.
bye -
#9 Ezt találtam a helpben. Nem tudja szíjjelbszni a windowzt. és a telepítéseidet se bszza L.
Members of the Power Users group can create user accounts, but can modify and delete only those accounts they create. They can create local groups and remove users from local groups they have created. They can also remove users from the Power Users, Users, and Guests groups.
They cannot modify the Administrators or Backup Operators groups, nor can they take ownership of files, back up or restore directories, load or unload device drivers, or manage the security and auditing logs.
-
Cat #8 tud telepíteni is -
jetpilot #7 A Power User az Kiemelt felhasználót jelent?
Úgy működik, ... de 1 power júzernek mik még a jogosultságai? -
#6 Power User esetleg? -
jetpilot #5 "Adj több jogot az öcsédnek!!! :)"
Ha ő is rendszergazda akkor működik nála is az ötös, de pont ezt akarom elkerülni.
"azért a 3 és az 5 között épp akad egy kis különbség :)"
Pl. a Global Hotkey funkció, multimédiás billentyűzetemmel azt könnyebb vezérelni.
-
#4 azért a 3 és az 5 között épp akad egy kis különbség :) -
#3 Valszeg olyan dologhoz kellene hozzáférnie, amihez admin jog kell (Windows, System,stb).
Adj több jogot az öcsédnek!!! :) -
Cat #2 biztos valami belső nyűg, nem érdemes ilyeneken problémázni, főleg hogy a winamp verziók között alig van különbség... -
jetpilot #1 Sziasztok!
Aki tud kérem segítsen:
Két felhasználó használhatja a gépem, Én (rendszergazda), Testvérem (korlátozott felhasználó).
A problémám a következő: ha Winamp 2.95-öt rakok fel az gond nélkül mindkettőnknél fut, de viszont ha 5.03-as verziót akkor a korlátozott felhasználónál súlyos hibával leáll. mi lehet a baj?