Winamp 5.03
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyah az lenne a kérdésem h. amit hallgatok rádiot(NGOHT) azt letölti nem? és ezt meglehet ujra hallgatni? ha igen merre találom?😊 jolenne ha meglenne mert most tök jot hallgatok és kénekéne😊
Honda - The Power of Dreams
Ugyancsak nézd meg a jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-ins/Output/Wave Output Volume Control részénél a beállításokat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tudna valaki segíteni abban,hogy a winamp-al hogy tudnék rádiót hallgatni?Pl. Roxy-t.Elõre is köszi.
<#help>#help>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Option -> Preferences -> Online Services -> Modify Preferences
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?
kosz
Na erre válom az okos megoldásokat vagy a probléma okának kifejtését ! Az 5.1-es winamop jó volt csak ott meg beszüntették a Southcast net rádió ill. tv adásokat mert áttáltak újjab sugárzásra vagy mittomén, és ezért frissíteni kellet! Válaszokat elõre is kösz! Remélem nem nagy zagyvalék amit írtam (kicsit fáradt vayok!)
Shadowkiller
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Dupla klikk ellen: jobb klikk a lejátszón, Options/Preferences/General preferences/File types/Enqueue files on double click in Windows Explorer... legyen bepipálva.
BF3: csucsorr

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van ebben a szépséges winampban ez a crossfading lóf@sz ami ugye elõbuffereli a zenét hogy 2 szám közötti szüneteket kiszedhesse. Ez az okoska a TV-t is elõakarja bufferelni.
Na ha ezt kikapcsolom gyönyörûen mennek a TV-adások.
( Már oprencert is cseréltem aztán véletlenül rájöttem. ) <#idiota>#idiota>
A winamp livesream lejátszással van gondom. A Fix.tv az élõ adását újabban winamp nsv formátumban közvetíti innen: http://217.27.212.2:8000;stream.nsv Néhány nappal ezelõtt szépen ment az adás, de újabban rettenetesen szaggatja a képet. Felbufferel 100 %-ig , bead egy képkockát, aztán újra bufferel kb. 30%-tól 100-ig , ami 1-2 másodperc aztán megint egy képkocka - ennyi.
A netes sebességem 2 gigás ADSL, így elvileg simán mennie kellene. ( ugye ment is ) A winampom a legutolsó.
Kipróbáltam már régebbi winamppal is + cfossal és anélkül is, de semmi.
Lehet hogy én tweakeltem túl az xp-t közben, de az is lehet hogy az adással van gond. ( bár fix.tv fórumon senki nem panaszkodik. )
Azt kérném hogy akinek kb. hasonló sebessége van nézze meg nekem hogy rendesen megy e vele a fix.tv Esetleg valakinek van e valami beállítás beli ötlete ?
Nem tudja valaki milyen módon lehetne leszedni/megszerezni (dc-n keresem ami kell, de nem sok sikerrel) azokat az AOL videó klippeket + zenéket (Winamo Video, Winamp Music) amik a media library- ból elérhetõek?Valami progi vagy oldal ahonnan le lehet tölteni?
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a Winamp nem játszotta le rendesen a 24 bites WAV fájlokat? Ha kicsi a jelszint, akkor semmi gond, de ha hangosabb a zene, akkor nagyon recseg. A WAV teljesen jó, mert más progi lejátsza.
Mitõl lehet ez?
Tudja valaki miért csinálja?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fákjúal!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
internet kapcsolat típusa: nincs internet.
vegyél még csillagot!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
1 idõ után eltünik a winamp felülete és csak tálcán lehet látni! hogy a fenébe lehet megoldani hogy visszahozzam? uninstall utánna install pár napig jo majd megint eltünik... 5.05 de eddig az 5ös mindegyik verziojával ez a gondom volt
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
http://www.mp3portal.hu/modules.php?op=modload&name=UpDownload&file=index&req=getit&lid=547
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
audio + adat
de az audio részt nem akarja lejátszani, mindig csak az adat rész látja
mi erre a megoldás?
ja és 2.8-as Winampom van
, de nekem ez is megfelel
Lenne egy olyan kérdeésem, hogy a Winamp 5.02-ben hogyan tudom beállítani a hangfalakat? Mert nekem 5.1-es hangfalrandszerem van és nem tudom stereo-ból 5.1-re állítani. Pedig a Windows arra van beállítva és úgy is szól csak a Winamp nem. Remélem tud segíteni valaki. Válaszotokat elõre is köszönöm. Sziasztok
bye
Members of the Power Users group can create user accounts, but can modify and delete only those accounts they create. They can create local groups and remove users from local groups they have created. They can also remove users from the Power Users, Users, and Guests groups.
They cannot modify the Administrators or Backup Operators groups, nor can they take ownership of files, back up or restore directories, load or unload device drivers, or manage the security and auditing logs.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Úgy mûködik, ... de 1 power júzernek mik még a jogosultságai?
Ha õ is rendszergazda akkor mûködik nála is az ötös, de pont ezt akarom elkerülni.
"azért a 3 és az 5 között épp akad egy kis különbség 😊"
Pl. a Global Hotkey funkció, multimédiás billentyûzetemmel azt könnyebb vezérelni.
Adj több jogot az öcsédnek!!! 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!