Winamp 5.03

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Hali!! nem épp ez a verzsön van nekem de sztem nem gond😊 5.24 😊
nyah az lenne a kérdésem h. amit hallgatok rádiot(NGOHT) azt letölti nem? és ezt meglehet ujra hallgatni? ha igen merre találom?😊 jolenne ha meglenne mert most tök jot hallgatok és kénekéne😊

Honda - The Power of Dreams

Skatey26
Hogyan tudok wnamppal Magyar tvcsatornákat nézni?? Mert azt monták(és láttam is) hogy lehet

Padu

Dj Faustus
Nézz szét a jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-ins/Output/Direct-Sound output/Other fülénél a Volume Control résznél. Próbáld meg beikszelni, vagy nem beikszelni a beállításokat...
Ugyancsak nézd meg a jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-ins/Output/Wave Output Volume Control részénél a beállításokat.

SötétBarom
Enyémre semmi gondolat?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dj Faustus
Jobb klikk a lejátszón, a helyi menûbõl Play/URL majd írd be az online adás elérhetõségét: mms://212.108.197.168/RoxyLive

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy a winamp-al hogy tudnék rádiót hallgatni?Pl. Roxy-t.Elõre is köszi.
SötétBarom
Nekem egy olyan problémám van hogy az 5.21 hangerõszabályozó csíkja a wave hangerõt húzogatja fel-le. Tehát ha egy gém alatt akarok zenét hallgatni, hiába húzom le halkra a winampot (a gémben minden hangerõ maxon van), mivel lehúzza a wave-et, ezér a gém is elhakul (nagyon..)

<#help>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A cache beállításai:

Option -> Preferences -> Online Services -> Modify Preferences
Sziasztok!
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?

kosz

Shadowkiller
Szépjóestét!Nos egy olyan jellegû problémám van, hogy a winamp legújabb vezrzióját(Winamp 5.21....) felpakoltam, mellédobtam a flac encodert meg a flac codec-et is mert van pár giga flacem is! Nos a probléma, hogy mp3 hallgatása közben faszán mükszik az equalizer, míg a Flac formátum közben nem! Próbáltam újrarakni és ígyse jó! Kikapcsolt EQ-nál elíndítottam a Flac számot, bekapcsolom EQ-t rámegyek a Rock hangzásra és 2mp múlva egy villanásnyi pillanatra megszólal Rock-EQ-val azt utánna simán szól Rock hangzás mellett, ha egy mp3 számra továbbkattintok ott már a Rock hangzás szól!????
Na erre válom az okos megoldásokat vagy a probléma okának kifejtését ! Az 5.1-es winamop jó volt csak ott meg beszüntették a Southcast net rádió ill. tv adásokat mert áttáltak újjab sugárzásra vagy mittomén, és ezért frissíteni kellet! Válaszokat elõre is kösz! Remélem nem nagy zagyvalék amit írtam (kicsit fáradt vayok!)
Shadowkiller

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Dj Faustus
Streamripper visszahozása: Az ablak jobb sarkában levõ SR ikonra dupla klikk (ha nem látszódna, klikk a balra mutató "Rejtett ikonok megjelenítése" nevû gombra).

Dupla klikk ellen: jobb klikk a lejátszón, Options/Preferences/General preferences/File types/Enqueue files on double click in Windows Explorer... legyen bepipálva.

Pharaoh
Belehet azt valahogy állítani, hogy ha a TC-ban dupla klikkel teszek be egy filet a playlistbe, akkor ne törlõdjön mindig a lista, hanem csak adja hozzá a meglévõkhöz?

GregSB
Zsír, már nekem is szükségem volt egy ilyenre. Egy dologra nem jöttem rá: Volt a plug-in ablakjának jobb felsõ sarkában egy "minimize" gomb. Benyomtam és eltûnt az egész ablak, és sehogy enm tudom visszahozni <#help>

Tufa
köszi

Tufa
Valaki találkozott már olyan pluginnal amivel fellehet venni az online rádió mûsorát?

Ha nem a programot indítod el, hanem a playlist fájlt, akkor automatikusan elkezdi lejátszani, hogy a winamp indulásakor kezdjen el játszani valami: erre nem találtam még megoldást, de a winamp beállításainál semmi nyoma ennek.
Azt tudja, valaki, h hol lehet, vagy h lehet beállítani, h amikor elindul a winamp, egybõl el is indítson egy számot?

BF3: csucsorr

akyyy
há,

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dj Faustus
akyyy
Hol lehet beállítani azt, vagy melyik plugin az, amikor lejátszok egy számot, közeledik a vége, és elkezdi a következõ számot lejátszani halkan, és egyszer csa észrevehetetlenül elkezd szólni amásik szám.... bár igaz, hog ynéha csa rikácsolás lesz belõle, de ha tudjátok mire gondolok, akkor plz help!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nyami
Be lehet azt állítani h a zene 1 adott percben szólaljon meg? mondjuk 4kor beállítom h 8kor kezdjen le lejátszani 1 számot.

lck
Na akkor válaszolok magamnak. ( De hátha mást is érdekel. )

Van ebben a szépséges winampban ez a crossfading lóf@sz ami ugye elõbuffereli a zenét hogy 2 szám közötti szüneteket kiszedhesse. Ez az okoska a TV-t is elõakarja bufferelni.

Na ha ezt kikapcsolom gyönyörûen mennek a TV-adások.

( Már oprencert is cseréltem aztán véletlenül rájöttem. ) <#idiota>
grebber
Miért is?

Next PC upgrade: 2022

lck
Közben megnéztem, az össze winampos SHOUTcast TV-s adással ez van. A mediaplayeres live adások viszont mennek rendesen.
lck
Helló!
A winamp livesream lejátszással van gondom. A Fix.tv az élõ adását újabban winamp nsv formátumban közvetíti innen: http://217.27.212.2:8000;stream.nsv Néhány nappal ezelõtt szépen ment az adás, de újabban rettenetesen szaggatja a képet. Felbufferel 100 %-ig , bead egy képkockát, aztán újra bufferel kb. 30%-tól 100-ig , ami 1-2 másodperc aztán megint egy képkocka - ennyi.
A netes sebességem 2 gigás ADSL, így elvileg simán mennie kellene. ( ugye ment is ) A winampom a legutolsó.
Kipróbáltam már régebbi winamppal is + cfossal és anélkül is, de semmi.
Lehet hogy én tweakeltem túl az xp-t közben, de az is lehet hogy az adással van gond. ( bár fix.tv fórumon senki nem panaszkodik. )
Azt kérném hogy akinek kb. hasonló sebessége van nézze meg nekem hogy rendesen megy e vele a fix.tv Esetleg valakinek van e valami beállítás beli ötlete ?
Amse
Hi!
Nem tudja valaki milyen módon lehetne leszedni/megszerezni (dc-n keresem ami kell, de nem sok sikerrel) azokat az AOL videó klippeket + zenéket (Winamo Video, Winamp Music) amik a media library- ból elérhetõek?Valami progi vagy oldal ahonnan le lehet tölteni?

Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a Winamp nem játszotta le rendesen a 24 bites WAV fájlokat? Ha kicsi a jelszint, akkor semmi gond, de ha hangosabb a zene, akkor nagyon recseg. A WAV teljesen jó, mert más progi lejátsza.
Mitõl lehet ez?
Evin
Nem akar menni a Winamp internetes tv vagy rádió sem. Már többször újra raktam, de mindig ugyanaz: elindítom a linket, és semmi.

Tudja valaki miért csinálja?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ffxi
Winamp 5.08-at használok és azt szeretném tudni, hogyan lehet mármint ha lehetséges. Hogy van 1csomó skinem és a progi indításánál sorsoljon nekem mindig véletlenszerûen 1skint? Köszi

Fákjúal!

Rádugtam a hifimet hátsó hangfalnak a gépemre. Eddig szólt is rendesen. De multkor volt format c: és azóta a winampban nem szól. Minden más program hallatszik a hifiben is,csak a winamp nem. De már máskor is volt így és a windowsban kellett vmit át állítani, de már nem tudom, h mit. Segítsetek légyszi!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ThePartyFace
koszi!
Milyen csillagrol beszelsz?😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

units
kikapcsolod a winampban a netet.
internet kapcsolat típusa: nincs internet.
vegyél még csillagot!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

ThePartyFace
Ha a winamp playlistben lejar egy szam es az ujra ugrik, bejon egy microsoft oldal, ahol arra kernek, h licenszeljem az mp3aimat...ezt hogy tudom letiltani?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

a winamp egy nagy fos<#gun><#levele><#hehe><#violent><#mf1><#duhos2><#eplus2>

polak
sziasztok!
1 idõ után eltünik a winamp felülete és csak tálcán lehet látni! hogy a fenébe lehet megoldani hogy visszahozzam? uninstall utánna install pár napig jo majd megint eltünik... 5.05 de eddig az 5ös mindegyik verziojával ez a gondom volt

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

[oLe]
Help17
Hogyan lehet beállítani hogy a hangzás olyan legyen mint egy élõ koncerten?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

olyan cd-t szeretnék lejátszani, ami

audio + adat

de az audio részt nem akarja lejátszani, mindig csak az adat rész látja
mi erre a megoldás?
ja és 2.8-as Winampom van , de nekem ez is megfelel

Sziasztok

Lenne egy olyan kérdeésem, hogy a Winamp 5.02-ben hogyan tudom beállítani a hangfalakat? Mert nekem 5.1-es hangfalrandszerem van és nem tudom stereo-ból 5.1-re állítani. Pedig a Windows arra van beállítva és úgy is szól csak a Winamp nem. Remélem tud segíteni valaki. Válaszotokat elõre is köszönöm. Sziasztok
windows könyvtárban van egy winamp.ini file arra adj neki modósítás jogot illetve a winamp könyvtára modósítás jogot és nem kel betened power usernek.

bye
repro
Ezt találtam a helpben. Nem tudja szíjjelbszni a windowzt. és a telepítéseidet se bszza L.
Members of the Power Users group can create user accounts, but can modify and delete only those accounts they create. They can create local groups and remove users from local groups they have created. They can also remove users from the Power Users, Users, and Guests groups.

They cannot modify the Administrators or Backup Operators groups, nor can they take ownership of files, back up or restore directories, load or unload device drivers, or manage the security and auditing logs.

N0 TXT TLK PLZ!4!

tud telepíteni is

A Power User az Kiemelt felhasználót jelent?

Úgy mûködik, ... de 1 power júzernek mik még a jogosultságai?
repro
Power User esetleg?

N0 TXT TLK PLZ!4!

"Adj több jogot az öcsédnek!!! 😊"
Ha õ is rendszergazda akkor mûködik nála is az ötös, de pont ezt akarom elkerülni.

"azért a 3 és az 5 között épp akad egy kis különbség 😊"
Pl. a Global Hotkey funkció, multimédiás billentyûzetemmel azt könnyebb vezérelni.
FREAK
azért a 3 és az 5 között épp akad egy kis különbség 😊

Riszpekk

repro
Valszeg olyan dologhoz kellene hozzáférnie, amihez admin jog kell (Windows, System,stb).

Adj több jogot az öcsédnek!!! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

biztos valami belsõ nyûg, nem érdemes ilyeneken problémázni, fõleg hogy a winamp verziók között alig van különbség...