101
kérdések-válaszok
  • Halfer
    Nem tudjátok hol van az a beállítás, amivel kikapcsolhatom hogy ne halkan induljon egy szám és ne halkulva zárja le? Nem találtam semmilyen beállítást, 5.24-et használok.
  • Dj Faustus #60
    Mert a megmaradó időt számolja, nem az elteltet.
    Jobb klikk a számlálón és a Time Remaining-et állítsd át Time Elapsed-re.
    Vagy csak szimplán kattints rá.
  • Harly18
    Az mitől lehet, hogy a winamp visszafelé számol? pl.: -02:05 és visszafelé megy a számláló, persze a dal rendesen megy elehétől a végéig...Esetleg elállíthattam valamit?
  • Dj Faustus #58
    Itt egy másik.
  • Dj Faustus #57
    Némi keresés, és megtalálod. Nekem egy percembe telt.
  • spongya
    Nem tudja valaki hogy hol lehetne winamphoz Jägermeister-es skin-t leszedni?
  • AlieN911
    megvan nem láttam h. elinditotta, és az ora mellett van
  • AlieN911
    Köszi! és ezt hogy kell használni? leszedtem felraktam.
  • hyyb
    üdv.. lenne egy hülye kérdésem.. szóval a winampban hogy lehet az éppen lejátszott videóról egy képet csinálni ? tudom hogy erre most az lenne az auto válasz hogy printscreen de nem :) legalábbis nekem az nemjó mert utána a beillesztésnél csak egy nagy feketeség van :/
  • Dj Faustus #52
    Letölti, de csak egy igen kis részt belőle.
    Hogy a teljes adást lementsd pluginra van szükséged.
    Ilyesmi plugin a streamripper.
  • AlieN911
    Hali!! nem épp ez a verzsön van nekem de sztem nem gond:) 5.24 :)
    nyah az lenne a kérdésem h. amit hallgatok rádiot(NGOHT) azt letölti nem? és ezt meglehet ujra hallgatni? ha igen merre találom?:) jolenne ha meglenne mert most tök jot hallgatok és kénekéne:)
  • Skatey26
    Hogyan tudok wnamppal Magyar tvcsatornákat nézni?? Mert azt monták(és láttam is) hogy lehet
  • Dj Faustus #49
    Nézz szét a jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-ins/Output/Direct-Sound output/Other fülénél a Volume Control résznél. Próbáld meg beikszelni, vagy nem beikszelni a beállításokat...
    Ugyancsak nézd meg a jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-ins/Output/Wave Output Volume Control részénél a beállításokat.
  • SötétBarom
    Enyémre semmi gondolat?
  • Dj Faustus #47
    Jobb klikk a lejátszón, a helyi menűből Play/URL majd írd be az online adás elérhetőségét: mms://212.108.197.168/RoxyLive
  • bujdy4
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni abban,hogy a winamp-al hogy tudnék rádiót hallgatni?Pl. Roxy-t.Előre is köszi.
  • SötétBarom
    Nekem egy olyan problémám van hogy az 5.21 hangerőszabályozó csíkja a wave hangerőt húzogatja fel-le. Tehát ha egy gém alatt akarok zenét hallgatni, hiába húzom le halkra a winampot (a gémben minden hangerő maxon van), mivel lehúzza a wave-et, ezér a gém is elhakul (nagyon..)

• Tom Polsky
    A cache beállításai:

Option -> Preferences -> Online Services -> Modify Preferences
  • Bassboy
    Sziasztok!
    Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
    Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
    Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?

kosz
  • Shadowkiller
    Szépjóestét!Nos egy olyan jellegű problémám van, hogy a winamp legújabb vezrzióját(Winamp 5.21....) felpakoltam, mellédobtam a flac encodert meg a flac codec-et is mert van pár giga flacem is! Nos a probléma, hogy mp3 hallgatása közben faszán mükszik az equalizer, míg a Flac formátum közben nem! Próbáltam újrarakni és ígyse jó! Kikapcsolt EQ-nál elíndítottam a Flac számot, bekapcsolom EQ-t rámegyek a Rock hangzásra és 2mp múlva egy villanásnyi pillanatra megszólal Rock-EQ-val azt utánna simán szól Rock hangzás mellett, ha egy mp3 számra továbbkattintok ott már a Rock hangzás szól!????
    Na erre válom az okos megoldásokat vagy a probléma okának kifejtését ! Az 5.1-es winamop jó volt csak ott meg beszüntették a Southcast net rádió ill. tv adásokat mert áttáltak újjab sugárzásra vagy mittomén, és ezért frissíteni kellet! Válaszokat előre is kösz! Remélem nem nagy zagyvalék amit írtam (kicsit fáradt vayok!)
    Shadowkiller
  • Dj Faustus #41
    Streamripper visszahozása: Az ablak jobb sarkában levő SR ikonra dupla klikk (ha nem látszódna, klikk a balra mutató "Rejtett ikonok megjelenítése" nevű gombra).

Dupla klikk ellen: jobb klikk a lejátszón, Options/Preferences/General preferences/File types/Enqueue files on double click in Windows Explorer... legyen bepipálva.
  • Pharaoh
    Belehet azt valahogy állítani, hogy ha a TC-ban dupla klikkel teszek be egy filet a playlistbe, akkor ne törlődjön mindig a lista, hanem csak adja hozzá a meglévőkhöz?
  • GregSB
    Zsír, már nekem is szükségem volt egy ilyenre. Egy dologra nem jöttem rá: Volt a plug-in ablakjának jobb felső sarkában egy "minimize" gomb. Benyomtam és eltűnt az egész ablak, és sehogy enm tudom visszahozni
  • Tufa
    köszi
  • pbes
    Streamripper plug-in
  • Tufa
    Valaki találkozott már olyan pluginnal amivel fellehet venni az online rádió műsorát?
  • pbes
    Ha nem a programot indítod el, hanem a playlist fájlt, akkor automatikusan elkezdi lejátszani, hogy a winamp indulásakor kezdjen el játszani valami: erre nem találtam még megoldást, de a winamp beállításainál semmi nyoma ennek.
  • LittleBirdY
    Azt tudja, valaki, h hol lehet, vagy h lehet beállítani, h amikor elindul a winamp, egyből el is indítson egy számot?
  • akyyy
    há,
  • Dj Faustus #32
    DSP crossfade
  • akyyy
    Hol lehet beállítani azt, vagy melyik plugin az, amikor lejátszok egy számot, közeledik a vége, és elkezdi a következő számot lejátszani halkan, és egyszer csa észrevehetetlenül elkezd szólni amásik szám.... bár igaz, hog ynéha csa rikácsolás lesz belőle, de ha tudjátok mire gondolok, akkor plz help!
  • nyami
    Be lehet azt állítani h a zene 1 adott percben szólaljon meg? mondjuk 4kor beállítom h 8kor kezdjen le lejátszani 1 számot.
  • lck
    Na akkor válaszolok magamnak. ( De hátha mást is érdekel. )

Van ebben a szépséges winampban ez a crossfading lóf@sz ami ugye előbuffereli a zenét hogy 2 szám közötti szüneteket kiszedhesse. Ez az okoska a TV-t is előakarja bufferelni.

Na ha ezt kikapcsolom gyönyörűen mennek a TV-adások.

( Már oprencert is cseréltem aztán véletlenül rájöttem. )
  • grebber
    Miért is?
  • lck
    Közben megnéztem, az össze winampos SHOUTcast TV-s adással ez van. A mediaplayeres live adások viszont mennek rendesen.
  • lck
    Helló!
    A winamp livesream lejátszással van gondom. A Fix.tv az élő adását újabban winamp nsv formátumban közvetíti innen: http://217.27.212.2:8000;stream.nsv Néhány nappal ezelőtt szépen ment az adás, de újabban rettenetesen szaggatja a képet. Felbufferel 100 %-ig , bead egy képkockát, aztán újra bufferel kb. 30%-tól 100-ig , ami 1-2 másodperc aztán megint egy képkocka - ennyi.
    A netes sebességem 2 gigás ADSL, így elvileg simán mennie kellene. ( ugye ment is ) A winampom a legutolsó.
    Kipróbáltam már régebbi winamppal is + cfossal és anélkül is, de semmi.
    Lehet hogy én tweakeltem túl az xp-t közben, de az is lehet hogy az adással van gond. ( bár fix.tv fórumon senki nem panaszkodik. )
    Azt kérném hogy akinek kb. hasonló sebessége van nézze meg nekem hogy rendesen megy e vele a fix.tv Esetleg valakinek van e valami beállítás beli ötlete ?
  • Amse
    Hi!
    Nem tudja valaki milyen módon lehetne leszedni/megszerezni (dc-n keresem ami kell, de nem sok sikerrel) azokat az AOL videó klippeket + zenéket (Winamo Video, Winamp Music) amik a media library- ból elérhetőek?Valami progi vagy oldal ahonnan le lehet tölteni?
  • Equino
    Sziasztok!
    Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a Winamp nem játszotta le rendesen a 24 bites WAV fájlokat? Ha kicsi a jelszint, akkor semmi gond, de ha hangosabb a zene, akkor nagyon recseg. A WAV teljesen jó, mert más progi lejátsza.
    Mitől lehet ez?
  • Evin
    Nem akar menni a Winamp internetes tv vagy rádió sem. Már többször újra raktam, de mindig ugyanaz: elindítom a linket, és semmi.

Tudja valaki miért csinálja?
  • ibrik