Winamp 5.03
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a gépembe a bemenetre rákötök mondjuk egy cd lejátszót, és ami a cd lejátszóból jön hangjel, az bemegy a winamp-ba, és a visualization arra a jelre mozog.
A winamp pl.:támogatja a mpg,avi,wmv(videókat képmegjelenítéssel)
#97: És a Equalizert is ellenõrizted(mondjuk pl.:a bal oldalon az elsõt)?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Létezik olyan winamp plugin, amivel plusz kakaót tudok adni a hangerõre? Sajnos az új fülesemmel elég halk még max hangerõn is, a régivel nem volt ilyen gond.
http://joeperry.blog.hu/
A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem
😛
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Köszii😛(L)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ReaL MaDRid x siempre
Nem tudjátok h hol lehet beállítani azt h a multimédiás billentyûmön, ne a media playert hanem a winampot irányítsa a play/stop gomb? mmint winampon vagy a windowson bellül?
Minden a winamphoz van társítva...
az miért van,hogy nem ugrik a következõ számra a winamp? :\ tehát be van töltve a playlist és ahogy vége van a számnak,nem ugrik a következõ számra.
ReaL MaDRid x siempre
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
újraindítottam elõbb a gépet, feláll a rendszer, winamp beindít, látom hogy az összes playlist, meg egyáltalán minden beállításom eltûnt...most ott tartok hogy ahogy elndul a winamp, hibát észlel és leáll...volt több száz zeném ott, meg lehet valahogy menteni a playlisteket??
Kuss!-magyarázta.
Nemrégóta a winamp mindig megjeleníti ezt az ablakot indításnál:
Hogy lehet kikapcsolni ezt?
Mert ha rákattintok, akkor csak ilyen hülyeséget ír ki...
hogy lehet kikapcsolni a felugró ablakocskát ami minden új szám (következõ) indulásánál felugrik(címmel hosszúsággal ellátva)
??????????????????????????????????????????????????????????????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Valaki tudja annak a pluginnak a nevét amivel 2 tracket össze lehet rakni, van benne tempo, pitch, meg ilyen egyszerû effektek 😄
Hiába keresek winamp.com-on be van halva az oldal -.-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Van egy 5.1 es logitech hangcuccom és nemtudom mit állítsak és hogyan hogy a hátsó 2 hangszóró is szoljon. Mert hangkártyát már átállítottam 5.1-re,de winamp továbbra is sztereoba nyomja ki. Azt tudom hogy egy mp3 zene nem 5.1,de valahogy rálehet birni hogy hátsó hangfalak is szóljanak? Esetleg plugin vagy bármi megoldás érdekelne! Help!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az lenne a kérdésem, hogy a media playerben van valami hangerõ-kiegyenlítés nevü dolog ... winampba van ilyen ? illetve van-e hozzá valami plugin, hogy legyen benne ilyen ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Forrás: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1062151435&mit=%23114
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Valamit megnyomhattam mert nem mûködnek a parancsgombok (nem reagál a C-re, B-re, Z-re) és nem csinál semmi csak ha egérrel megnyomom a gombokat. <#nemtudom>#nemtudom>
Vaamiért nem szól a Winamp-om 5.1 egyben. Csak a két elsõ. Másik verzió kellene vagy csak beállitás?
Köszke
vagy tiltasd le a biosban..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Hogy tudom átállítani a winampot hogy ne az 5.1 es hankartyat hasznalja hanem az alaplapi hangkártyát?
Jobb klikk a számlálón és a Time Remaining-et állítsd át Time Elapsed-re.
Vagy csak szimplán kattints rá.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Honda - The Power of Dreams
Honda - The Power of Dreams
Hogy a teljes adást lementsd pluginra van szükséged.
Ilyesmi plugin a streamripper.