Winamp 5.03

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangerõt tudsz még ráadni a "Gain" nevû beépülövel: Elvileg alapból benne van, külön nem kell felrakni. (Opciók/Lejátszás/ jobbra a Replay Gain fül és ott van két "db"-s csúszka.
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a gépembe a bemenetre rákötök mondjuk egy cd lejátszót, és ami a cd lejátszóból jön hangjel, az bemegy a winamp-ba, és a visualization arra a jelre mozog.
gergely1991
Valószínûleg kodek probléma lehet...
A winamp pl.:támogatja a mpg,avi,wmv(videókat képmegjelenítéssel)

#97: És a Equalizert is ellenõrizted(mondjuk pl.:a bal oldalon az elsõt)?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

joeperry
Sziasztok!

Létezik olyan winamp plugin, amivel plusz kakaót tudok adni a hangerõre? Sajnos az új fülesemmel elég halk még max hangerõn is, a régivel nem volt ilyen gond.

http://joeperry.blog.hu/

a winamp nem jeleníti meg a képet filmlejátszás közben, ugyanez a helyzet más lejátszókkal is. mit tegyek, h lássam a képet? választ elõre kössz

A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem

cicai
az(H)
😛

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hunbasser
fu,aláírásod meg csak most veszem észre... (Y) 😄 nagy zene.

ReaL MaDRid x siempre

cicai
EZAAAAAAZ!!!!!
Köszii😛(L)

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hunbasser
olyat keress winampban,hogy global hotkeys és ott szerintem át tudod állítani a multimédiás gombokra

ReaL MaDRid x siempre

cicai
Sziasztok!
Nem tudjátok h hol lehet beállítani azt h a multimédiás billentyûmön, ne a media playert hanem a winampot irányítsa a play/stop gomb? mmint winampon vagy a windowson bellül?
Minden a winamphoz van társítva...

Sziasztok az miért van hogy ha rádiót hallgatok akkor nagyon gyakori bufferelés miatt hallgathatatlan?
hunbasser
sziasztok

az miért van,hogy nem ugrik a következõ számra a winamp? :\ tehát be van töltve a playlist és ahogy vége van a számnak,nem ugrik a következõ számra.

ReaL MaDRid x siempre

fery02
Nemrég váltottam az 5.541-es verzióra, és az vele a bajom csak, hogy lejátszás közbe, ha egy egész képernyõs ablak esetében felhozom elõtérbe a winamp-ot (tálcáról rákattintok) és ha már nem kívánom, hogy elõtérbe legyen, ha úgy tüntetem el, hogy csak mellékattintok (az ablakra, amin dolgoztam), akkor legközelebb, ha ismét elõtérbe akarom hozni a winampot, akkor csak a playlist jön elõ, és csak akkor jön elõ lejátszóstul, ha a legutolsó kattintásom magán a lejátszó felületen történt, nem pedig a playlist-ben. Nem tudom érthetõ-e a problémám. Elõre is köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hi, lehet alapismeret, de hogy lehet kiírtani az azonos számokat egy lejátszási listából? Pl.: playlist egy folderbõl amiben több album van és ezért sok egyforma szám lesz.
McGrady
segítsetek, légyszi!
újraindítottam elõbb a gépet, feláll a rendszer, winamp beindít, látom hogy az összes playlist, meg egyáltalán minden beállításom eltûnt...most ott tartok hogy ahogy elndul a winamp, hibát észlel és leáll...volt több száz zeném ott, meg lehet valahogy menteni a playlisteket??

Kuss!-magyarázta.

Benny04
Sziasztok!
Nemrégóta a winamp mindig megjeleníti ezt az ablakot indításnál:

Hogy lehet kikapcsolni ezt?
Mert ha rákattintok, akkor csak ilyen hülyeséget ír ki...

nesto
ha él még ez a topic:
hogy lehet kikapcsolni a felugró ablakocskát ami minden új szám (következõ) indulásánál felugrik(címmel hosszúsággal ellátva)
??????????????????????????????????????????????????????????????

Balazs15
hogy kell beállitani 5.1 hangzást a winamp-ban mert sehol se találom<#boxer>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

prezi
Hi all !!
Valaki tudja annak a pluginnak a nevét amivel 2 tracket össze lehet rakni, van benne tempo, pitch, meg ilyen egyszerû effektek 😄
Hiába keresek winamp.com-on be van halva az oldal -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sziasztok!
Van egy 5.1 es logitech hangcuccom és nemtudom mit állítsak és hogyan hogy a hátsó 2 hangszóró is szoljon. Mert hangkártyát már átállítottam 5.1-re,de winamp továbbra is sztereoba nyomja ki. Azt tudom hogy egy mp3 zene nem 5.1,de valahogy rálehet birni hogy hátsó hangfalak is szóljanak? Esetleg plugin vagy bármi megoldás érdekelne! Help!

ndaveed
kösz

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ndaveed
Hi
Kellene nekem a legújabb winamp küldenétek egy linket?
Köszke.

Shiwo
hali !

az lenne a kérdésem, hogy a media playerben van valami hangerõ-kiegyenlítés nevü dolog ... winampba van ilyen ? illetve van-e hozzá valami plugin, hogy legyen benne ilyen ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Balo
Köszi szépen!

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Dj Faustus
"A .kar file-ok lejátszásához: jobb klikk a lejátszón/Options/Preferences/Plug-Ins/Input/Nullsoft MIDI Player/Display fülön a Show lyrics window while playing legyen beikszelve!"
Forrás: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1062151435&mit=%23114

Balo
Üdv! Az lenne a problémám, hogy .kar kiterjesztésû fájlnál nem jelenik meg a szöveg. Régebben megjelent, de tudom ilyen nincs, de "kikapcsolódott". Menüben nem nagyon találtadm, hogy lehetne visszarakni. Köszi a segítséget elõre is!

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

köszi

Options / Preferences. Plugins / Output. Directsound Output / Configure, utána Fading. és mindenhol jelöld vissza az Enabled-et.

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet kiszedni a winampból azt hogy fadelje az elejét meg a végét, mert így most ha egy nagyon rövid hangot játszok le, semmi sem hallatszik.

Helo!!vki próbálta már letölteni a rapidshire-rõl a legujjabb winamp pro 5.32-t??????egy rar fájlt tölt le, de kitömörítésnél kér egy jelszavat, amit nem mellékeltek hozzá:S:S😄😄
nesto
<#idiota>

nesto
Heló
Valamit megnyomhattam mert nem mûködnek a parancsgombok (nem reagál a C-re, B-re, Z-re) és nem csinál semmi csak ha egérrel megnyomom a gombokat. <#nemtudom>

Sziasztok.
Vaamiért nem szól a Winamp-om 5.1 egyben. Csak a két elsõ. Másik verzió kellene vagy csak beállitás?
Köszke
vedd ki a hangkártyát...
vagy tiltasd le a biosban..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok!

Hogy tudom átállítani a winampot hogy ne az 5.1 es hankartyat hasznalja hanem az alaplapi hangkártyát?

nesto
én már utánajártam de nem találtam sehol se. Jim Beam-es skint véletlenül nem tud valaki?

Halfer
Nagyon szépen köszönöm <#awink>

a Plugins-nél az Output-ban a Directsound-on belül a Fading-et tiltsd le mindenhol. ilyenkor elvileg nem halkul el.

Halfer
Nem tudjátok hol van az a beállítás, amivel kikapcsolhatom hogy ne halkan induljon egy szám és ne halkulva zárja le? Nem találtam semmilyen beállítást, 5.24-et használok.

Dj Faustus
Mert a megmaradó idõt számolja, nem az elteltet.
Jobb klikk a számlálón és a Time Remaining-et állítsd át Time Elapsed-re.
Vagy csak szimplán kattints rá.

Harly18
Az mitõl lehet, hogy a winamp visszafelé számol? pl.: -02:05 és visszafelé megy a számláló, persze a dal rendesen megy elehétõl a végéig...Esetleg elállíthattam valamit?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Dj Faustus
Itt egy másik.

Dj Faustus
Némi keresés, és megtalálod. Nekem egy percembe telt.

spongya
Nem tudja valaki hogy hol lehetne winamphoz Jägermeister-es skin-t leszedni?

AlieN911
megvan <#eljen><#integet2> nem láttam h. elinditotta, és az ora mellett van <#szomoru1>

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Köszi! és ezt hogy kell használni?<#rolleyes><#conf> leszedtem felraktam.

Honda - The Power of Dreams

hyyb
üdv.. lenne egy hülye kérdésem.. szóval a winampban hogy lehet az éppen lejátszott videóról egy képet csinálni ? tudom hogy erre most az lenne az auto válasz hogy printscreen de nem 😊 legalábbis nekem az nemjó mert utána a beillesztésnél csak egy nagy feketeség van :/

Dj Faustus
Letölti, de csak egy igen kis részt belõle.
Hogy a teljes adást lementsd pluginra van szükséged.
Ilyesmi plugin a streamripper.

Oldal 1 / 3Következő →