Az EMI beperelte az Electronic Arts-ot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis b@ssz@ a csõrét, hogy szépen megkerülték.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Lehet, hogy az EA kamuzik de valószinûbb, hogy az EMI-nek kell nagyon a hiányzó szelet a tortából.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
mármint az EA állítása szerint... ha olyan egyértelmû lenne a helyzet az EMI nem perelt volna, neki se sikhülye ügyvédei vannak
"az adott mûvészek - természetesen a megfelelõ licencdíjak ellenében - minden esetben engedélyezték a szövegek felhasználását az Electronic Arts számára"
At EMI ezekután bek@*hatja!
At EMI ezekután bek@*hatja!
A dolog másik fele viszont az, hogy az EA szépen tarol a fent említett játékokkal...
Szerintem a háttérben az állhat, hogy az EMI amiatt orrolt meg, hogy a háta mögött egyezett meg az EA egyes zenészekkel...
Szerintem a háttérben az állhat, hogy az EMI amiatt orrolt meg, hogy a háta mögött egyezett meg az EA egyes zenészekkel...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!