Empire Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új vagyok és segítségre szorulok,vagy valami. Nem indul el a játék a windows 7-en. Próbáltam már az ikonnal a kompatibilitás problémát +oldani de semmi...van ötlete valakinek?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Üdv
Már sokan feltöltöttétek a magyar nyelvi fájlokat,de minden letöltõoldalról törölték.Megköszönném ha valaki feltöltené újra és belinkelné vagy ide vagy elküldené a linket erre a címre:[email protected]ár mindent felraktam csak az kéne!elõre is köszi!
Bocs a hülye kérdésért de fölmentem a lejjebb említett hamachi szerverre meg haverom is és hogy lehet játszani ?
Elõre is köszi
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Harder,better,faster,stronger XD
nincs más akkor részemrõl, rá kéne keresni a hibaüzikre google-ban
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
C😛rogram Files/Sierra/Empire Earth2/movies_ee2x/fe_loop_EE2X.bik
egyéb 5let...amugy ha átirom a myconfig-ot akko azt irja ki 1böl h nem kompatibilis<#rinya>#rinya><#sniffles>#sniffles><#confused>#confused><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#ejnye1>#ejnye1>
Hát mind a 2 eredeti cd!és nincs vistám!<#nyes>#nyes><#wave>#wave><#confused>#confused>
Am eredeti a CD
Összetevö átviteli hiba
meg vmi
Fájl: H:\data2.cab
Hiba: Adathiba (CRC)
Nekem egy kérdésem a következõ lenne az Empire Earth 2 vel kapcsolatban.
Mégpedig, hog hogyan lehet megoldani, ha egyáltalán meg lehet, hogy multiplayerben direct ip-s kapcsolat esetén, elmenteni úgy a játékot, hogy azt a késöbbiekben is tudjuk folytatni? Eddig csak azt sikerült elérni, hogy a mentés megtörténte után, miután be lett töltve, az akivel eredetileg játszottam, annak a helyét a gép vette át.
Remélem tudtok erre megoldást mondani.
Üdv: Sidower
Vki nem tudja h miért nem müködik nekem a kiegészitö?mert eredeti meg minden de amikor telepitem vmi errort ir ki?és néha sikerül néha meg nem:S:S Thx elöre
én szivesen jatszanek veled felmentem a hamachi szerverre de még ott nem találkoztunk.nincs msn-ed vagy valami hogy meg tudjunk beszelni egy idõpontot?
üdv: dahutiusz
Játokosokat várok egy új hamachi szerverre!
Haamchi hálózat neve: EE2_Attila2012
jelszó: EmpireEarth2
Remélem sokan fogtok jönni! 😉
CSAK tört játékkal mûködik ez a hálózat, szóval ide csak olyanokat várok akinek a tört EE2 van meg!
Mivel nekem is ez van meg, és neten nem tudom nyomni, ezért csináltam meg ezt a hálózatot.
Gyertek minél többen hogy jó nagyokat játszhassunk! 😊
Üdv, Attila
Viszonylag kezdõ játékos vagyok, ezt vegyétek figyelembe 😊
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
megvettem az EE2-t és ugyan abba a csomagba benne volt az Art of Supermacy!na elötte instaláltam a rendes game-t és utána akartam a kiegészitöt.na azt irta ki hogy ERROR.De miért?hiszen eredeti a CD és vadonat uj
Csak töltsd le a Hamachit innen:
http://hamachi.workforyou.hu/letoltes/HamachiSetup-1.0.2.1-en.exe
(A honosítás letölthetõ innen:
http://hamachi.workforyou.hu/letoltes/hamachi%20hun.zip )
Lépjen be erre a szerverre: EMPIRE 2
Jelszó: EMPIRE
Gyertek minnél többen!
Remélem minnél többen leszünk és komoly csatákat vívhatunk!
Ui: Ha valami hiba van a hozzászólásaimban vagy segítség kellene ezekkel kapcsolatban, akkor írjatok!<#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint>
ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/empireearth2/updates/ee2_update_uk_100-110_120.exe
Másodszor másold be ezt a játék fõmappájába a kibontott fájlokat:
http://data.hu/get/384304/empireearth2-nocd-1_2-ENG.zip.html
FIGYELEM! A fájlok csak akkor mûködnek, ha teljes telepítést választottad a játék feltelepítésénél!! (Kihagyható ez a lépés, ha eredeti a játék!)
Harmadszor másold be ezt a játék "zips" mappájába (Köszönet Nyigunak):
http://data.hu/get/384298/db.zip.html
Ezek után élvezd a játék 1.2-es verzióját MAGYARUL!
100%-ig MÛKÖDÕKÉPES!
Meg lehet oldani hogy magyarul is menjen?
Nagyon kellene az 1.2-es patch!
Leszedtem egyet a gamecopyworld-rõl, de azzal elindul a játék, majd 2 másodperc után kilép!!!!!
AMíg nem volt fent patch addig ment!
És nagyon kellene!
Már egy csomó oldalt megnéztem, de nem találtam mást!
Mi lehet ezzel a crackkel a gond?
Most 1.2-es UK patch van fent!
Valaki kérem segítsen!!!!
Pls help!
Elõre is nagyon köszönöm!!!
Üdv.
Mert én szivesen tolnám vele, bár kedden már utazom el, de utánna meg holnap esetéleg még játszhatunk
Meglehet vhogy álítani a multit ha mondjuk pihenni akarunk?
Nyomkodtam már a pause-t de semmi.
Akkor mi mást kéne nyomkodni?(lányokat, tudom😊)
THX
HElp mee!!
http://spacetarget.com/games/pc_empire_earth_2.shtml<#violent>#violent><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)