273
Én anyám jelentkezett!és a tiéd?
-
Áhhh ez szemétség!!!!Az 50 millió és egy locsolócső maradt bent és a bank 2.5milliót ajánlott!!!!!HÁT NEM TOM? -
Nekem nagyon megtetszett a műsor. Ugyan, nyálasnak tűnhet, ami odabent van, de látszik, hogy tiszta, őszinte a szeretet, ami köztük van. Fantasztikus emberek játszanak! -
Miért, ha tényleg ennyire megszerették egymást, meg tényleg ekkora az összetartás, akkor nagyon szép tőlük. -
djukel #70 Mekkora nyalas omlengo szar. A jatekosok fogtak egymas kezet, (mint a kibaszott Valo Vilagban) mikor az uccso borondot keszultek kinyitni. -
Án is ismerek 1-2 ilyet. Sajnos nem ritka. OK, off vége! -
pilboy #68 pedig annak képzeli magát
de most már ne offoljunk :) -
Tényleg, nem szép, ebben igazad van! -
pilboy #66 nem fogadom el, mert igazi jómódú családból származik (tudtommal), amihez jön a "nagyképűsége" és nagyon megjátsza magát (azt nem tudom, h mire, mert nem is szép csaj) -
Ne szomorkodj miatt. Ő ilyen, őt így kell elfogadni. -
Tényleg? Habár most így visszagondolva van benne valami. -
pilboy #63 kicsit sokat képzel magáról -
Miért nem kedvelted? -
Pedig tök szimpi csaj! -
pilboy #60 Zsófi szakközépben oszt.társam volt
nem kedveltem -
És jól teszik! Nagyon jó volt a tegnapi játék! Szegény lányt, azért sajnálom, hogy nem sikerült neki, de hát mit is kezdene ő 50 Misivel? -
Tegnap majdnem elvitték az 50 misit !!! Mondjuk ehhez a bank is hozzájárult, mert legalább 25 milliót kellett volna ajánlania 8 helyett, idén ezzel ösztökélik játékra az embert. -
Jaj, az úgy szíven vágott, amikor tegnap este Ilona harmadszor nála volt az 50 000 000-s táska és úgy sajnálta Mónikát, hogy elsírta magát. És Mónika megölelte. Ez nagyon szép jelenet volt, soha nem felejtem el. -
eleinte nekem se jött be, de az előző két adás sztem nagyon jó volt -
Barom, nem is kvizjáték, csak egy kérdés van az egész műsorban...
Istenem -
Na, a tegnapi műsor alaposan rácáfolt eme állításodra. 6 000 000-t nyert a csaj, és 1 500 000-s volt a másik táska, és az igazgató 2 000 000-t ajánlott. Úgy tűnik, méegsem tudja, csak a közjegyző. -
Inkább maradtak volna meg annál, hogy a játékos válassza ki a táskát. -
Lehet tovább fokozni, hogyha a bank tudja, akkor a helyes válaszolók között is azt az embert választja ki, akinek a táskájában kevesebb pénz van. Nagyon el lett rontva ezzel. -
Látjátok, csak annyi kell, hogy többször nála legyen az 50 000 000-ós táska, máris országos ismerettségre tesz szert. Lásd Tibi bácsit! -
De az a lényeg, hogy Gundel nem tudja. -
Nem mondasz hülyeséget... Van benne valami! -
Nagyon úgy tűnik, hogy a bank tudja, melyik táskábabn mi van. Ma is az utolsó kettő táska a 300.000 és a 1.500.000 volt erre a bank ajánlott 350.000-t, ezzel mondjuk úgy rákényszerítve a játékost a folytatásra, és nem ez az első eset. -
Ez nem vetélkedő,hanem show. Szórakoztató műsor. A humor meg az inteligencia fokmérője. Szóval öngól. -
ki a ...szom néz vetélkedőt ha van netje max az aluliskolázottak így próbálnak valami ismeretekre szert tenni aztán másnap menőzbek vele hogy " teee tuttad hogy csincsilla nem egy név hanem egy állatfaj" -
Most így harmadjára nézve egész jónak tartom. -
Tényleg jobb volt a régi, de nem annyira rossz az új! Csak szokni kell, szerintem. -
Sajnos egyetértek. -
djukel #42 Ez az egesz jo pelda arra, hogy lehet egy kiraly vetelkedobol egy istentelen szart csinalni. -
Így másodjára tetszik a műsor. Meg kell szokni. -
le van budítva -
winnie #39 ó, gyarló emberek.
eljutottunk odáig, hogy a díszlet miatt búsongunk? ez annyira megalázó.
mindjárt jön valaki, hogy neki gundel takács múltkori nyakkendője jobban tetszett, de ez a mostani teljesen elrontja a műsort:) -
InterestingGirl #38 Tegnap csak az elejét láttam a műsornak...de nagyon nem tetszett. Sokkal jobb volt az előző díszlet szerintem is!
-
ez nem másolás, hanem licensz
minden kész és adott -
hát ez az új műsor, ami ehelyett van, egy kaki -
Én is mostanában néztem a Rai Unón az olasz verziót, tényleg tök ugyanaz. -
Szerintem is.Engem valahogy nem kötött le. A kvízkérdésekben otthon én is tippelgettem :-)