14
  • Skyline
    #14
    Hát gratulálok hozzá...Szutyok szar agyonkorlűtozott szoftverek..Maradok pannonnál az gyárit pakol fel:)
  • deep
    #13
    május 3-a is hónapokon belül van:)
  • deep
    #11
    A Vodafone-nak valóban van saját szoftvere.Olyan amilyen:)
    A T-mobile viszont a Westel társaság új neve, amit hónapokon belül fel is vesz.
  • Skyline
    #10
    hgmmm...
    Vodafonenak van saját szoftverszabványa héé:)
    Tudtommal külföldön úgy hívják hogy Tmobile...Nem a gyári szoftver kerül a telefonra hanem a gagyi korlátozgatott szar (pl vodafone sw).
    Élő példa a Motorola V500 (amit tudtommal nállunk nem lehet kapni) és a v525.
    A két telefon között semmi különbség pusztán annyi hogy a v500-ason a gyári motorola szoftver a v525-ön pedig a vodafone-os van amibe vannak bizonyos korlátozások az ostoba liveos dolgokon kívül.
  • Ratty
    #8
    Nem tudom, miért kötekedtek megint:P Ez télleg anyira jellemző a amyagrokra:) Láttetok már oylan szoftvert ami még nem fagy? Még a konozlokon ios előfordulnka, pedig azoknak fix a hardevere...Ez inkább egy lépés afelé, hogy legyen egy egységes mobil szabvány is a szoftverekre...Enyi szerintem, csak még kezdeti stádiumban van:)
  • valaé valaé ná
    #7
    Biztos lesz egységes platform előbb-utóbb.
    Csak attól tartok, hogy ablakok fognak szálldosni rajta.
  • deep
    #4
    Hát igen.Mindazonáltal lehetne jó az, hogy egységes szoftver lesz a telókban.De valószínűbb az általatok is lefestett jövőkép.
    Ennek legfőbb oka, hogy túl sok funkciót próbálnak belezsúfolni a készülékekbe és erőltetik a trendi, szép, színes megjelenést, ami kétségkívül lassítja és bizonytalanná teszi a telefon működését.De sajnos ez kell a népnek.
    Épp a minap mondta az egyik kolleginám, hogy új telefont szeretne.Kérdezem tőle milyet?Erre ő: kéket. Nabazzeg mondom okos!Tőzsdézhetnél is:)