Játékok gyenge gépre

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
FALLOUT 1-2 ! és Half-Life, CS, és a fifa2002-t javaslom 😊

Tom3
Na mondok egy párat:
Gta1
Gta London
Sztem még a Gta2 is de az lehet hogy akad nem nagyon tudom milyen játékok mennek azon a videókártyán.
Tom3
Ilyen topicra vártam!
Mert nekem egy:
Celeron 433Mhz
384Mb Sd Ram
(2db 256Mb Ram csak az egyiknek a felét látja sajna.)
Geeforce 2 MX400 64Mb van!
Bandew
fps -> Half-Life mint már írtam :-D
rpg -> Baldurs Gate, Diablo (habár számomra az nem rpg)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
fps, rpg

Valen
Tetris rules 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

ricsi1
MARIO RULES!

Valen
3-5 éves játékok hamár az idõnél tartunk 😊)

3P
"evidensen a 2-3 éves játékok gond nélkül, mivel akkor ez kurvajó gép volt....."

Jó az 5-6 évnek is! 😊

A stílust behatárolva biztos lenne jó néhány tippünk...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Valen
milyen stílus érdekel?

CSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
Half-Life

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Negihbours from hell 1-2. Ezek új gamek.

dronkZero
Nem a gép gyenge, hanem az igényeid nagyok. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Taranov
Egyébként nem gonoszkodom, mert nem szégyen, ha vki nem tud weblapot csinálni, meg nekem is volt Xarás oldalam, de az mókás, hogy ott van, hogy design: Davos80

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát a Freeweb regisztrációt 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

akkor mi az amit õ csinált ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Taranov
A belépés gomb meg Xara Webstyle-lal 😊))

Taranov
Ez igaz 😞

Egyébként ha már off legyen kövér :
nekem ez a leximpibb :

"Gta:
Ezt a játékot ingyenesen letöltheted a Rockstar Games honlapjáról, ehhez csupán regisztrálnod kell magad."

a reklám helye papa ! 😄
sikerült az intro a swishel, látom 😄DD

Fs2000, viszont szerintem elég gyenge játék volt.....

Taranov
Flight Simulator 2000.
Nekem egyébként 2002 karácsonyig ugyanilyen gépem volt csak 64 mega rammal 😊

rollercoaster tycoon, unreal, quake 1-2-3, talán unreal tournament...stb...

evidensen a 2-3 éves játékok gond nélkül, mivel akkor ez kurvajó gép volt.....

cSuwwi
test drive 2 😛

shit happens

Gladiator
na, olyan játékok kellenének, amik nem 20 évesek és elindulnak egy kemény 400mhz-es 256mb ramos gépen tnt2-vel.

← ElőzőOldal 2 / 2