Játékok gyenge gépre

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
GTA2!
32Mb-os vidkarin megy! MAXON! Márha az OPTionS-ba az kimaxolásnak számít!
400Mhz...
Prince of Máté
Doom3

Sztem úgy 20K-ból is ENNÉL 2x gyorsabb konfigot hozhatsz ki, ha elnézel vmi bontóba...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

gordonmail
Kérek midnenkit, aki szereti a régi gameket az írjon már a [email protected]!

(O_o)

Próbáljátok ki a Resident Evil 2-3-at. Azok régi gépen jól mennek.

Fejlemények:
Link az összes valaha készült fps adatbázisához. Nem találtam olyat, ami az "izomnotimon" elmenne és nem toltam volna már végig.

Megnéztem a HL1 demot, és kicsi hiányzik, hogy ne szaggasson (320*240), de szaggat, pedig mindent minimumra vettem. A Q2 nagyon erõsen szaggat.

A nagyon régi fps-ek extra buktatója: nem támogatják (rendesen) az egeret. DoomI, Chasm, Future Shock pl. ebbe a kategóriába esik. A Future Shock már közel van hozzá, de csak invertbe kezel rágcsálót.

Nem hinném hogy találok még játszható fps-t...
Azért jól elvoltam magammal a topikban <#vigyor>
_Atti_
fps-rpg : Deus ex

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

prince<#worship><#worship><#worship>

SötétBarom
Bazz a Little Big adventure az mekkora király volt.. <#taps>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Senki?

Pedig "kell még ötlet".
Az "izommasina" (noti, 1996): P1 133Mhz, 32MB tetû EDO, 800MB igencsaklassú HDD amin max 600 MB helyet lehet felszabadítani, 10XCD (RW-t persze hogy nem olvas), kõkorszaki delegalább vesa2-es C&T 2MB VGA 😄
Mondjuk nem is játékra találták ki, de néha csak ez van a közelben, ezzel kell beérni. Az eddigi lehetséges klasszikusokat már milliószor végigvittem (Doom I-II, Heretic, Hexen, Duke3D, Quake1, stb-stb...), igaz volt amelyiket csak demo formájában (pl. Chasm). A Descent 1-2 és klónjai is mind lerágott csontok nálam. Mégis fõleg fps-javaslatok érdekelnének.

- Ott lenne a HL1 kiegészítõk nélkül, a leírások, specifikációk szerint az említett gépen elmenne. Lehetséges ez? Azért megizzaszt az ennél "brutálisabb" konfigokat is. Már a Quake1 is csak 300x200-ba fut rendesen, a 640x480 alatti nonvesa hibridfelbontásokon már szép szolidan szaggat. Érdemes lenne beszerezni csak ezért a HL1-et?
- A Quake2 pl. biztos kizárva, diavetítés a köbön, legjobb esetben is.
- A Chasm megvan valakinek? Esetleg van valakinek róla részletesebb infója? Tudom, hogy a maga korában sem számított jónak (hanem bukásnak), kevesen tolták végig a full változatot, alig ismeri valaki. Hány MB küröl van? Azt tudom, hogy hasítana.
- A Future Shock... személy szerint nekem nem jött be soha.
- Egyéb ötlet?
nem tudjákok hogy a worms armageddont honnal lehet letölteni?
Köcce elõre is
dronkZero
FPS: Doom, Duke Nukem, Shadow Warrior, Blood, Quake, Chasm, System Shock(!!!), Magic Carpet
RTS: Warcraft I-II, Command&Conquer, Syndicate, Syndicate Wars, Gene Wars, Transport Tycoon, Theme Hospital
RPG: Baldurs Gate, Planescape:Torment, Wizardry 6-7, Elder Scrolls: Arena és Darrgerfall, Betrayal at Krondor
Adventure: Little Big Adventure, Sanitarium, Monkey Island 1-3, Grim Fandango, Full Throttle

Kell még ötlet? 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

szoltan
Worms Armageddon

Hala Madrid!

a gta2 honnan töltöttétek le???

O0D:
azert szvsz cseeeeee nek nem art egy jobb gep hogy ne 10 fpssel menjen

Hajrá Dózsa György!

repro
Régebbi Theme cuccok sztem elpöfögnek 486on is

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tom3
Akkor a Theme Hospital még talán megy 486-os gépeken?
Tom3
Akkor P5 csak 2006-2007ben lesz?
Valen
486 -os gépekre : 1997-ig készült gamék
P-1 -es gépekre : 1999-ig készült gamék
P-2 -es gépekre : 2001-ig készült gamék
P-3 -es gépekre : 2003-ig készült gamék
P-4 -es gépekre : 2006-ig készült gamék

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

M@TriX
Mostanában inkább gyenge játékok vannak erõs gépre. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fifa,nba,nhl kb.'97-ig, nfs kb.3-ig, kknd, és hasonló jóóóó öreg gamék... nekem ilyen gépem volt sokáig! tök jól elvoltam vele

repro
Vagy elég az, ha a guruk megmondják, h kb. milyen régi gémek mennek rajta.😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
OK feladom akkor a leckét:
Pentuim MMX 200
32MB RAM
4MB RAM video

na erre kérek ötleteket😊

X-COM mennek gondolom, Jagged 2Gold már nem akart.

N0 TXT TLK PLZ!4!

ricsi1
akkor is a marió a legjobb!

Baz de jók voltak azok!

War. War never changes.

DBoy
régen én PIII 700mhz gef2 mxem 200eFT volt 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Valen
Hexen 1-2, Heretic 1-2

Banyapapa
Serious sam

Tom3
Hát Mohaa a procinak sztem jó a és a ram is.
Tom3
Azt még én is használok.
Tom3
Hát hány mb-os a viedókártya?
A 433Mhz elött meg volt egy 300Mhz-es csak elcseréltük anna volt 1 4mb-os videó kártyája és a Gta2 olyan gagyin ment...
rorr
régi gépen is jól fut:wizardry8 ,jagged alliance2,x com1,2,3 vagy játsz emulátoron c-64,amiga,snes,megadrive játékokkal még mindig nagyon jók!!!

Red Alert 2

Caesar 3
Need For Speed 4
Fifa 99,2000,2001,2002
Nhl,NBA
MDK 2
Grand Prix 3

Ok.Akkor nem szóltam.(írtam)

én mondtam a gta-t de nem fikáztam, hanem azt mondtam h szimpi a rockstartól hogy a régi játékot ingyenessé, ezáltal mindenkinek hozzáférhetõvé teszi....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nem reklám, csak segítséget kért, én meg adtam.Nem is kell reklámozni, akkor kéne, ha ebbõl pénzem lenne, de nincs.

DJ Skyline
nekem simán elment a GTA3 is alacsonyabb felbontással...jó akadozott de nem vészesen...ezért én felülnézetben toltam az autós jeleneteket...de ma már más a helyzet a mostani atomerõmûvem segítségével!😛

Davidus
Popsi 3

V9ykn8_TZL0

Davidus
Dungeon Keeper 2

V9ykn8_TZL0

Ja sikerült, tényleg egyszerû használni.

Nem a honlap külseje a lényeg, hanem a tartalom.Nálam a design
egyet jelent, hogy én csináltam az oldalt.De ha nagyon fáj, kicserélhetem ilyenre: By : davos80 vagy: készítette:davos80.
Aki fikázta: Mit kell fikázni a grand theft auto-t?Nem mindenki tudja, hogy ingyenes.

Bandew
Akkor meg?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tom3
Az enyémen még a Gta3 és a Vice City is megy.
Tom3
Duke Nukem 3D
Valen
FPS : Q2, Blood2, UT, HL, CS, SOF
RPG : Baldurs GAte, Diablo 1-2, IceWinddale, Dungeon Siege,

Bandew
Ne viccelj GTA2 simán elmegy azon.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fm
ja most látom az alcímet..ezek nem újak sry

Oldal 1 / 2Következő →