54
  • Cat #54
    robert merle - védett férfiak
  • Dredd
    Nem tudom ti láttáok-e azt az ősrégi lengyel sci-fi filmet, amelyik arról szólt, hogy a korai kísérleti hibernálásból magához tér 2 férfi tudós... egy olyan világban, ahol csak nők vannak, futószlagon gyártják egymást. Nincs szex, nincs család, nincs dohányzás, nincs káros anyag, stb. Jó kis negatív utópia, a film végén a két faszi feljut a felszínre két csajszival és hatalmasat dugnak :)) (mert a sztori szerint az emberiség - nők a föld alatt élnek, mert az atomháború után olyan sugárzás van a felszínen, amit nem lehet szerintük túlélni. Persze semmilyen sugárzás sincs fent.)
  • Dredd
    Pedig az nagyon király kis film, nekem tetszett. Főleg azok a fegyver-katás jelenetek :)
  • Sliders
    Nagyon egyet értek Heyel. A mai csajok 80% szinte mindegyik csak bulizni tud, aki szerényebb vagy okosabb esetleg nem vágja a disco vagy buli témát az már húzhat a budösbe.

Ha megfigyeltétek a nők azé eszméletlen mekkkora álszentek tudnak lenni, s milyen szemetek is olykor. :(
  • Tikal #46
    " lol. ez epphogy az az eset amikor a ti istenetek jatszik velunk.."

mi bajod?
  • Tetsuo
    Mind1 hogy ráírják-e v nem a génkezeltséget, a többség úgyis az olcsóbb terméket választja. :(

Mesefilm rajongó mibajod a leszbikkel, nincs nőd? :)
  • Sliders
    lehet hogy azt hiszik most sikerült nekik, de lehet hogy felléphetnek komplikációk, szóval ez az egész DNS cucc szerintem meg fog bukni, bármi lehet. Ember nem fog embert teremteni shoha. Még egy mesterséges környezetet sem tudtak létrehozni (ürhajósoknak) szal ez halott ügy.
    annak a női beszólónak az eején üzenem, hogy ez a sex dolog kicsit egyoldalú volt, mert a lányok is akarnak keffinteni csak játszák a szűz kislányt de kell a dákó. (direkt voltam köcsög stílusú, mert kb az jött le róla, hogy a fiúk meg is dögölhetnek. Lehet hogy nincsenek sikerélményei? :)
    Nemtom pintyőke de majd uncsi lesz mikor csak nőkből áll a világ, akkor majd kéne a szex, nem? Sliders sorozat azon részét érdemes megnézni ahol csak nők voltak, enyhén ki voltak éhezve.
    Amúgy meg ha ez elterjedne akkor ehhez a ffiaknak is lenne egy két szavuk, és asszem ti huznátok a rövidebbet. Bocsi mindenkitől de én ezt úgy érztem mintha a ffi nem ellen lenne kifogás, és ezek a beszúlások nem dijazandók.
    Amúgy érdekes hogy divatleszbiból millió van. Hát 70% fogadok hogy a "barátnőmnél aludtam" szövegből indult. Hallottam ilyenről. Ott nem volt pasi mégis nyalakodás lett. Szal hogy is van ez? A többi meg megunta a pasikat? Na de 21-24 évesen? Áhh szal a lányoknak is teremtett észt az Isten, és van agyad hogy eldönntsd kit engedsz közel magadhoz. Az egy másik tény hogy kiégsz. Aztén bele sem merek gondolni hogy 40évesen szegény háziállatra kerül a sor :) mert már a nők a nőket is megunták (na ez köcsög volt) de ez egy alternatíva
  • O0D:
    mint ha ez vmi nagyon uj dolog lenne, megint ez a nagy hirhajsza... ez mar egy regi dolog.

Isten jatszas??? lol. ez epphogy az az eset amikor a ti istenetek jatszik velunk..
  • Inquisitor
    Ehem. Véletlen nem kishazánk menő mezőgazdasági növények genetikai buherálásában? Pl. rövidszárú búza, betegségeknek ellenálló kukorica ,stb?
    Azt eddig ezek szerint nem forgalmazták???
    (Egyébként rá KELL írni, ez EU előírás ... Amcsik nagy-nagy bánatára!)
  • Tikal #40
    rá kell irni.. de ebben én nem nagyon bizom....
  • SoDI---
    "most hogy belépunk az unioba elméletilge nálunk is kaphatoak lesznek génkezelt termékek, nagyon öürülok neki, de remélem kis hazánk faszszopo pénzéhes politikusai nem engedik ezt"

El kell olvasni, mi van ráírva.
    Ha génkezelt, kötelező ráírni.
  • Tikal #38
    k :)
  • Tikal #36
    ha be is vetted a poént akkor végképp nincs mint mondanom
  • Tikal #34
    a világbékében :DDD
    egyébként, hogy érted? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    8 ... legalább! milliárd
  • Lazarus
    Aki füvezik az tiszteli a természetet!
  • Tikal #29
    most hogy belépunk az unioba elméletilge nálunk is kaphatoak lesznek génkezelt termékek, nagyon öürülok neki, de remélem kis hazánk faszszopo pénzéhes politikusai nem engedik ezt
  • Tikal #28
    uff :) ne haragudj de ez nagyon buta hsz volt.

persze az atombombát sem akadályozta meg, vmire csak jo lett...fogjuk rá a nyuszira.

Istenjátszás: genetikailag modositani a zoldségeket gyumolcsoket hogy nagyobbak legyenek meg zoldebbek. Szerinted ez mire jo? Nem azon kéne inkább gondolkodni hogyan ne basszuk szét a környezetunket és inkább természetes uton bazi nagyra nevelni a paradicsomot? miért kell beleavatkozni abba ami már egyszer meg lett teremtve, méghozzá tokéletesre?
  • Piscator
    Ja.
    Isten játszanak már megint.
    Nem akarok (gén)szabáylozott világban élni, csakmert a emberiség 10%ának még jobb legyen, sok profittal, a maradék 90% (fejlődő áll.-k) szépen tovább éhezenek.
    és remélem, nem terjesztik az emberre ezt.
    Hányan is vagyunk most kábé? 6 milliárd?
  • Piscator
    Kb így érzem magam mindennap az iskolában...
  • Tikal #24
    ennek a kisérletnek meg nem látom értelmét, már megint ez az Isten játszás, nem elég a klonozás most még ez is.. előbb utobb nagyon ráfaragunk erre.
  • Tikal #23
    én ugy hallottam hogy van kapcsolat, pl mikor ppen a vágohidra vonszolnak egy állatot, elég stressze állapotba kerul, ideges stb hiszen érzi a halálát, érzi a vért stb és ilyenkor mindenféle anyagok szabadulnak fel benne amik kihatnak a husára meg mittudmén mi :)
    szoval van ilyen elméletileg.
    de jozan ésszel is el lehet képzelni hogy egy 40x40 cellában nevelkedett csirke vagy más szárnyas milyen lekiállapottal rendelkezhet...
  • Danzig
    Na de hogy is működik ez a dolog?
    Eccerűen magától vemhes lett az egérke, vagy mi?
  • [HUN]PAStheLoD
    a macska is azér jáccik az egérrel hogy jobb legyen a husa ... a sok adrenalintól :)
  • Cat #15
    lehet, nem zárom ki, habár nem vagyok biztos benne hogy az állat húsa és az idegállapota között van bármilyen összefüggés :) ez kb. olyan mint hogy az elmegyógyintézetbe zárt őrülteknek másképp müködik a szervezetük - az orvostudomány semmifajta ilyen kapcsolatot nem állapított meg, és a dolog annyira valószerűtlen, hogy vizsgálatról se hallottam... (persze lehet hogy van)
  • Cat #12
    pl. jelenleg súlyos milliókba kerülnek a nagyon jó tenyészbikák, viszont ha futószalagon lehetne tenyészteni bármit, akkor jelentősen csökkenne a marhahus/birhakus/stb. ára
  • ReTeK
    "Kono elmondta, az új technika hasznos lehet a mezőgazdasági és tudományos célú állatok esetében is"
    hasznos ?
  • FtranX
    gyereket akaró leszbikusok, most biztos örülnek...
  • [HUN]PAStheLoD
    tök jó fülei vannak :DDD
  • horbykeee
    igenis szükség van a teremtés koronáira(mert gondolom ezután majd az ember jön...)
  • Mighty
    Azt nem értem, hogy ennek mi értelme van?
  • Shadow_THH
    nem értem, akkor most ez azt is bizonyitja, hogy nélkülözhetetlen nálnuk az apai dns, vagy éppen, hogy elhanyagolható?..
  • davos80
    -Kisfiam, anyukád hogy hívják?
    -Márta
    -És apukád?
    -Katalin.
  • BubaMester
    Lezbikus egerek:))