147
Milyen filmet vársz?
-
#27 Nem is tudtam hogy van Indiana Jones 4, vagy a 3. után rögtön az 5. jön -
#26 hááát, sztem ezek a legocsmányabb filmek. a sikoly, és a társai, meg az összes tinivígjáték (amerikai pite, és mondjuk a cool-túra kivételével) -
#25 Erre én is gondoltam.
Egyépként a TV2-n volt nemrég csak nem láttam mert nem tudtam mikor.:( -
#24 töltsd akkor le, vagy mg jobban jársz ha kölcsönzőből kiveszed DVD-n -
mochee #23 Holnapután, Trója, meg készítsenek valami Sikolyhoz hasonló horrorfilmet, amiben egész végig izgulok, hogy ki a gyilkos. Nemtom miért nincs ilyen film manapság. -
#22 Star Wars 3
Alien vs. Predator
Garfield
Shrek2 az 1et sajna nem láttam de a 2-nek a bemutatóját igen. -
Gregi #21 én a matrix 4, 5, 6-ot :) -
#20 killbill2,star wars3,pokember2,xmen3 -
#19 Shrek 2 ^^ -
#18 Kill Bill Vol. 2
Immortel
Ghost In The Shell - Innocence
EuroTrip
Valami új Neon Genesis Evangelion-t (third impact után kiváncsi vagyok legalább 1 film erejéig, hogy mi történet Asuka-val és Shiji-vel)
Van Helsing
dióhéjban most így hirtelen ennyi... :) -
#17 Na akkor én is beállok a sorba :))
Amit legjobban várok most: VAN HELSING, naon remélem, hogy nem kell majd benne csalódnom, a trailere az naggyon ultra brutál, fíílinges lett. Remélem nem lesz olyan gagyi,mint az LXG.
Ami még szerintem nagy durranás lesz, az a Day after tomorrow. Naon várom, a trailer alapján szenzációs katasztrófafilm lesz, benne az egyik kedvenc színészemmel, aki a Donnie Darkot jáccotta, tehetséges a gyerek :))
Ütős lesz még szerintem:
Troy
I, Robot
Kill Bill vol. 2
The Punisher
És kíváncsi leszek még Johnny Depp új thrillerjére, a Secret Window-ra, ígéretes alkotásnak tűnik.
ui.: bocs a szófosásért :) -
#16 Trójának én már vagy fél éve láttam előzetesét, még a moziban, már várandós egy ideje:))
Na akkor én is sorolom, nem fontossági sorrendben van.
Amit még nem sikerült beszereznem, de kiváncsi vagyok rá:
Underworld
Van Helsing
Passió
Starsky & Hutch
Hause Of The Dead
Honey
(csak úgy a frisseb filmek közül)
Amit várok:
Spider-Man 2 (Idén már lesz, előzetes természetesen van róla, Dr. Octopussal)
Hellboy (A képregényt nem ismerem, a játéknak csak demojával játszottam, a trailerje megfogott, idei premier)
Garfield (alapfilm sztem mindenkinek aki kölyökkorában vagy akár most is olvassa, idei premier)
Alien vs. Predator (No comment, ez lesz A Sci-fi, idei megjelenés)
The Punisher (Képregényben magyarul a Megtorló, Pókember lapjain láthattuk, asszem ez nis idei film)
Blade 3 (van róla szó, most nem tudok konkrétat)
X-men 3 (2005-ös vagy 6-os megjelenés, most nem tudom pontosan)
Batman 5 (van ilyen is még nem tudom mikor lesz kész)
Catwoman (ez is készülget Hally Berry-vel)
Indiana Jones 5 (erről nagyon rég hallottam)
Star Wars Episode 3 (idén, de már nyár után esedékes)
Fantastic Four (képregényadapt.)
Mask 2 (ha jól tudom idén lesz, előzetese már van)
Resident Evil 2 (premierről nem tudok semmit, már utána kéne néznem. Óriási film lesz többek között a legjobban, ha nem a legjobban várom)
Trója (no comment)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
#15 persze, több is. nem láttad még? a szád nyitva marad tőle az tuti, mikor mutatják a hajókat :) -
OPM #14 thanx -
#13 Hardwireden asszem volt! -
OPM #12 trójának van már trailere? -
OPM #11 nekem sem tetszett az 1, a 2 is csak az effektekért érdekel. láttad az előzetesét? -
Gandibá #10 Trója, Star Wars 3 -
#9 Nem tom mert nekem az egész film megvan kb. 1/2 éve...Egyszer néztem meg aztán delete. De ha a Penge bejött ez is befog. Bugyuta volt. -
#8 Shrek2-t én is várom, meg a Tróját is, Spiderman 2 nem az esetem :) -
OPM #7 kapj el, ha tudsz nekem is az egyik kedvencem! töltöm ezt a terminal trailert, még nem hallottam róla, majd kiderül... :)
Viszont az előzetesek alapján nagyon várom a Shrek2-t és a Spiderman 2-t. -
#6 hát, eléggé fikázzák a filmet, de azért megnézem én is majd vmikor -
#5 Underworld JÓAK csak vannak benne tulzások, bár nem emlékszem mert már vagy 2 hónapja láttam. -
#4 láttad?trailere jó volt...gondoltam a film sem olyan rossz... -
#3 Starsky és Hutch
Van Helsing
Hellboy
Exorcist4
/az Underworld szvsz. nagyon gyenge volt.../ -
#2 igaz hogy a mozikban van már,de vártam a Starsky & Hutchot,meg várom(ha igaz hogy lesz) a Fast and the Furious 3-at...akkor ez az Underworld is jónak néz ki! -
#1 játékosok fórumában van egy milyen játékot vársz? topic, gondoltam itt is lehetne nyitni egy ilyen topicot...
akkor kezdem én: Kill Bill 2 :) aztán a Terminal c. filmet, Spielberg és Tom Hanks új filmjét. nekem a kapj el, ha tudsz is nagyon bejött, sztem ez is hasonló sikereket fog elérni. mind2 film igaz történet. itt a sztori az, hogy a csávó New Yorkba utazik, és amikor haza akar térni Európába, nem engedik haza a politikai helyzetek miatt, így kénytelen a reptéren lakni, amíg haza nem engedik. közben meg találkozik egy stewardess-el, akivel összejön (Catherine Zeta-Jones). gamestaron van már 2 trailer is a filmről, itt vannak: trailer 1, trailer 2