Milyen filmet vársz?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Trója
Holnapután
The Chronicles of Riddick
Alien vs Predator
Harry Potter 3
Shrek2

bigfoot
ajánlom az azonosságot! jó kis film nekem tetszett

Bucser
X-men 3😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tuvok
Trója

zaki
The Day After Tomorrow

Voltan
Hát, arra várhatsz még egy jó darabig!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zaki
Terminator 4?

I.C.ram
World of Tomorrow
Kori
Alien 5
Indiana Jones 4
Terminator 4

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Waterhorse
Legújabb érdekesség a játék alapján készült Alone In The Dark. Ha jól tudom Christian Slater fõszereplésével, a trailer nagyon para, a játék nemkülönben😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Sadun Tryst
The Chronicles of Riddick! 😊
Na az fasza kis film lesz! 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Waterhorse
Igaz! Ennek is utánanéztem és én mindig összebeszélek mindenfélét. Az 1. volt 99-ben majd a 2. 2002-ben.

Van Trailer, de igy semmi kép nincs a filmbõl. A Vader zenéje szól, pár kockában összefoglalja az elõzményeket, majd megjelenik Anakin feje, Vader szuszogása, és Anakin fejét felváltja a fekete sisakos fej.

Punker
még nincs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

van star wars 3 trailer?

Punker
nem mindig 3 év van arészek között szal idén semmikép nem jött volna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Waterhorse
Tudom már! Ennek én nem néztem utána. Az eredeti tervek szerint most tavasszal jött volna a 3. rész aztán vhol olvastam, hogy csak mostanába kezdik meg az utómunkálatokat, így gondoltam majd õsz felé kijön, de már látom az elõzetesbõl, hogy még 1 év.

Punker
ezt mondom idén csak a klasszikus részek DVD és könyv verziói jelennek meg

Waterhorse
Most néztem meg 1 Star Wars 3 trailert és 2005 májusra van írva a premier.

Punker
"Star Wars Episode 3 (idén, de már nyár után esedékes)"

megjelenés 2005 május.....

fifi
Este az IHM-et! 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

0ppika
Nem is tudtam hogy van Indiana Jones 4, vagy a 3. után rögtön az 5. jön

http://epica.nl

zaki
hááát, sztem ezek a legocsmányabb filmek. a sikoly, és a társai, meg az összes tinivígjáték (amerikai pite, és mondjuk a cool-túra kivételével)

Tom3
Erre én is gondoltam.
Egyépként a TV2-n volt nemrég csak nem láttam mert nem tudtam mikor.😞
Punker
töltsd akkor le, vagy mg jobban jársz ha kölcsönzõbõl kiveszed DVD-n

Holnapután, Trója, meg készítsenek valami Sikolyhoz hasonló horrorfilmet, amiben egész végig izgulok, hogy ki a gyilkos. Nemtom miért nincs ilyen film manapság.

Tom3
Star Wars 3
Alien vs. Predator
Garfield
Shrek2 az 1et sajna nem láttam de a 2-nek a bemutatóját igen.
én a matrix 4, 5, 6-ot 😊

Matthewpamer
killbill2,star wars3,pokember2,xmen3

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Botond
Shrek 2 ^^
Sadun Tryst
Kill Bill Vol. 2

Immortel

Ghost In The Shell - Innocence

EuroTrip

Valami új Neon Genesis Evangelion-t (third impact után kiváncsi vagyok legalább 1 film erejéig, hogy mi történet Asuka-val és Shiji-vel)

Van Helsing

dióhéjban most így hirtelen ennyi... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

LezLee
Na akkor én is beállok a sorba 😊)

Amit legjobban várok most: VAN HELSING, naon remélem, hogy nem kell majd benne csalódnom, a trailere az naggyon ultra brutál, fíílinges lett. Remélem nem lesz olyan gagyi,mint az LXG.

Ami még szerintem nagy durranás lesz, az a Day after tomorrow. Naon várom, a trailer alapján szenzációs katasztrófafilm lesz, benne az egyik kedvenc színészemmel, aki a Donnie Darkot jáccotta, tehetséges a gyerek 😊)

Ütõs lesz még szerintem:
Troy
I, Robot
Kill Bill vol. 2
The Punisher
És kíváncsi leszek még Johnny Depp új thrillerjére, a Secret Window-ra, ígéretes alkotásnak tûnik.

ui.: bocs a szófosásért 😊
Waterhorse
Trójának én már vagy fél éve láttam elõzetesét, még a moziban, már várandós egy ideje😊)

Na akkor én is sorolom, nem fontossági sorrendben van.
Amit még nem sikerült beszereznem, de kiváncsi vagyok rá:
Underworld
Van Helsing
Passió
Starsky & Hutch
Hause Of The Dead
Honey
(csak úgy a frisseb filmek közül)

Amit várok:
Spider-Man 2 (Idén már lesz, elõzetes természetesen van róla, Dr. Octopussal)

Hellboy (A képregényt nem ismerem, a játéknak csak demojával játszottam, a trailerje megfogott, idei premier)

Garfield (alapfilm sztem mindenkinek aki kölyökkorában vagy akár most is olvassa, idei premier)

Alien vs. Predator (No comment, ez lesz A Sci-fi, idei megjelenés)

The Punisher (Képregényben magyarul a Megtorló, Pókember lapjain láthattuk, asszem ez nis idei film)

Blade 3 (van róla szó, most nem tudok konkrétat)

X-men 3 (2005-ös vagy 6-os megjelenés, most nem tudom pontosan)

Batman 5 (van ilyen is még nem tudom mikor lesz kész)

Catwoman (ez is készülget Hally Berry-vel)

Indiana Jones 5 (errõl nagyon rég hallottam)

Star Wars Episode 3 (idén, de már nyár után esedékes)

Fantastic Four (képregényadapt.)

Mask 2 (ha jól tudom idén lesz, elõzetese már van)

Resident Evil 2 (premierrõl nem tudok semmit, már utána kéne néznem. Óriási film lesz többek között a legjobban, ha nem a legjobban várom)

Trója (no comment)

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

zaki
persze, több is. nem láttad még? a szád nyitva marad tõle az tuti, mikor mutatják a hajókat 😊

thanx

fifi
Hardwireden asszem volt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

trójának van már trailere?

nekem sem tetszett az 1, a 2 is csak az effektekért érdekel. láttad az elõzetesét?

Trója, Star Wars 3

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

fifi
Nem tom mert nekem az egész film megvan kb. 1/2 éve...Egyszer néztem meg aztán delete. De ha a Penge bejött ez is befog. Bugyuta volt.

zaki
Shrek2-t én is várom, meg a Tróját is, Spiderman 2 nem az esetem 😊

kapj el, ha tudsz nekem is az egyik kedvencem! töltöm ezt a terminal trailert, még nem hallottam róla, majd kiderül... 😊
Viszont az elõzetesek alapján nagyon várom a Shrek2-t és a Spiderman 2-t.

zaki
hát, eléggé fikázzák a filmet, de azért megnézem én is majd vmikor

mukika
Underworld JÓAK csak vannak benne tulzások, bár nem emlékszem mert már vagy 2 hónapja láttam.

DJ Skyline
láttad?trailere jó volt...gondoltam a film sem olyan rossz...

fifi
Starsky és Hutch
Van Helsing
Hellboy
Exorcist4
/az Underworld szvsz. nagyon gyenge volt.../

DJ Skyline
igaz hogy a mozikban van már,de vártam a Starsky & Hutchot,meg várom(ha igaz hogy lesz) a Fast and the Furious 3-at...akkor ez az Underworld is jónak néz ki!

zaki
játékosok fórumában van egy milyen játékot vársz? topic, gondoltam itt is lehetne nyitni egy ilyen topicot...
akkor kezdem én: Kill Bill 2 😊 aztán a Terminal c. filmet, Spielberg és Tom Hanks új filmjét. nekem a kapj el, ha tudsz is nagyon bejött, sztem ez is hasonló sikereket fog elérni. mind2 film igaz történet. itt a sztori az, hogy a csávó New Yorkba utazik, és amikor haza akar térni Európába, nem engedik haza a politikai helyzetek miatt, így kénytelen a reptéren lakni, amíg haza nem engedik. közben meg találkozik egy stewardess-el, akivel összejön (Catherine Zeta-Jones). gamestaron van már 2 trailer is a filmrõl, itt vannak: trailer 1, trailer 2

← ElőzőOldal 3 / 3