147
Milyen filmet vársz?
-
#147 -AvP3
-star ship troopers 3
-Hulk 2
-Jurassic park 4
-Dragon ball film
-Szörnyecskék 3
-Super hiro film
-venom
-Harry Potter 6
-
blackgamer #146 Nemzet Aranya 2-t már nem -
reanimator #145 Harry Potter Vs Predator
Alien Vs Saw
Batman Vs Resident Evil -
Csaba007 #144 Aline vd Predator 2,Nemzet Aranya 2,Hitman,Iniana Jones 4,D-war,Batman The Dark Knight,John Rambo,Mutant Chronicles, Shoot Em UP,Beowulf, Resident Evil 3, 30 Days of Night,Cloverfield,Sweeney Todd, Bourne Ultimátum,Hulk 2,Vasember,Amerikai Pite 6........... Ennyi jutott eszembe! -
#143 Resident Evil 3 Saw 4 Alien Versus Predator 2 -
blackgamer #142 Jurassic Park 4
Indiana Jones 4
Nemzet Aranya 2 -
#141 Én amiket várok :HP4, King kong, saw 2, serenity -
teamwork100 #140 Első képek Gubás Gabi floridai thrilleréből:
Valley of Tears -
#139 Kiváncsian várom a Final Destination 3-at -
#138 hazárdmegyésat -
#137 ja meg a saw 2-t -
#136 king kong, aeon flux, the departed -
#135 én most a King Kongot... meg a Münchent -
#134 Hát remélem is. Cristoper Nolan (Álmatlanság) és Cristian Bale (Equilibrium, The machinist) neve már egy kicsit megnyugtat, ja meg aki Ras'hal Ghoult jácca, Az utolsó szamurájból.
Ha kukacoskodni akarnék, egyenlőre két dolog nem tetszik, de a sztorihoz és a hangulathoz ennek semmi köze. Mindkettő a jelmezzel van kapcsolatban: 1. Nem sárga a jele, hát komoly baklövés. 2. Nem tetszik az ahogy Batman arcát takarja a maszk, szinte csak a szája látszik ki, elég furcsa, mondhatni röhejes ha profilból ránéz az ember. Na ezeket el lehet nézni, mert amúgy előreláthatólag minden okés lesz. Az X-menben sem adtak sárga-kék ruhát Rozsomákra, és mégis szinte tökéletes film lett belőle. -
#133 sokkal hitelesebb és darkosabb lesz ugyan ugy mint az eredeti képregény... -
#132 War of the Worlds -
#131 Meg a 2. rész és az előzetes videókat nézve a Begins sem lesz különb, sőt ha lehet még hitelesebb lesz. -
#130 Indy-ből mind jó volt, még az Ifjú is csak azoknak már nem sok közük volt a nagy filmhez, de mint különálló történetek nagyon érdekesek voltak, legalább tanított egy kis történelmet a műveletlen taknyosoknak:)) -
#129 100% hogy ford lesz, mivel együtt olvassák 3-an a forgatókönyveket (Spielberg, Lucas, Ford) azért is kell ennyit várni rá mert eddig egyik forgatókönyv sem tetszett nekik, csak akkor kezdik el ha mind3-an egyetértenek, és megfelel nekik a méltó folytatásra. -
#128 betmenből az 1. rész volt jó csak... -
#127 Indy-ből a 3. rész volt a legjobb..... -
#126 na, erre én is kíváncsi leszek -
khamwass #125 Teljesen mindegy, a folytatások sosem tudják visszaadni az eredeti fílingetö. -
#124 Swarciból is 30-40-es csókát csináltak a terminator 3ban, akkor az indynél sem lesz gond, bár nem hinném, hogy Ford les za főszereplő. Mostanában divat szarabbnál szarabb színészeket berakni a jó hírnevű filmek folytatásaiba. -
#123 erre kiváncsi leszek:
-
#122 anno elkövettem azt, hogy nagfyon vártam az új SW részeket, mondhatni életem értelme volt, de nagyot csalódtam
játékprogramoknál dettó
vagyis én már filmre, játékra, egyáltalán nem várok -
#121 Lolka Bolka Special director edition 2004 !!! -
#120 ja de, csak haver rosszul mondta a magyar címét :P -
#119 Az nem a Vejedre ütök véletlenül? (Meet the Fockers) -
#118 az lol -
#117 én most az Anyádra ütök c. filmet várom :) -
#116 lol: topic guminyelven -
#115 igen? mutasd már meg plz, hogy hol -
#114 MOndjátok már el mi az a topig???? -
#113 amcsi Juon-t -
#112 lol..:) -
#111 ilyen topig mar van.. joval tobb hozzaszolassal -
#110 Léteznek 60 év küröli kalandorok is, szal sztem ebben semmi kivetnivaló nincsen:) -
#109 indy 4 uram isten a ford már egy öreg csóka helyére mást meg inkább ne -
#108 Valójában a huszon valahanyadik része, Indiana 5. történetét már láttam.