Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PS3 ID: kolb@szman
PSN ID.: Beegabor
nem szokott ennyi lenni, tudjátok 😛
egyébként én már fontolgatom ezerrel, hogy szedjem-e le a PS2-s resi4-et, és akkor emuval...de nemtom...végülis, ha belegondolok akkor "lassan" itt van a PC-s port is, és akkor lehet azzal kéne az egészet elkezdenem...csak ugye nem tudom, hogy kibírom-e 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
azaz csak várnánk mert nem lesz szebb 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De nagy csodát szerintem összeségében felesleges várni.Valóban a legnagyobb pozitvum az lesz ha megjelenik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de akkor is ..ha pc-re portolnak/fejlesztenek akkor már legyen normális irányitás 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gamepad csatlakoztat,beállit,könnyedén irányit.
amugy nem a megközelités a rosssz hanem az hogy nem képsek normálisan megcsinálni az irányitást
pl. a PoP trilogiában nagyon jó volt az irányitás és kellett egeret is használni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PS3 ID: kolb@szman
Hát a grafikán nem tuningoltak.De kizártnak tartom hogy a Resident 4-en javitnának.Örüljünk ha a Gamecube verzio lesz az alap,és nem a PS2-es...
sztem vmi iszonyat béna lett =/
se az irányitás(bill-en),se a mentési rendszer(az oké hogy checkpointos..de ha ki kell lépnem akkor legalább az utolsó savegametöl folytassam ne a pálya elejéröl) ,se a grafika nem lett jó szvsz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Bár attól az még egy egész jó játék lett PC-re is.
Nem tudom, valószínûleg a user gépe volt a rossz és help-et kért a fórumon.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mondjuk szerintem be van lõve egy frame limiter a PC-s gameben, ami a 30 FPS =/
Sebaj, most is csak azt tudom mondani, hogy lenne már meg a játék... 😄
lehet ezzel tökölnek ilyen sokáig 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de nézzük a pozotiv oldalát 😄D
szinte mnkinek menni fog maxon 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Miután megnéztem hogy mennyivel szebb a GameCube verzió mint a PS2(amirõl portolták a PC-t is) ...hát inkább lemondtam volna a bõvített tartalomról.
Nincs köd, alacsonyabb felbontásúak és kevésbé részletesek a textúrák, akárcsak a karakterek, ja és a fények is sokkal lightosabbak.
itt van egy csomag:
link
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nembaj, engem nem izgat, csak lenne már itt 😊
már nagyon várom, kíváncsi vagyok rá..ugyanis én még nem is toltam sem GC-n sem PS2-õn <#idiota>#idiota>
ugyanis elhúzták a pc-sek elõtt a mézesmadzagot , hogy a bõvített verziót kapják. Mivel a gc verzióban nincsenek meg ezek a kiegészítések,egyértelmû volt hogy majd a ps2 verziót portolják. Majd egy ezer éve kiadott játékhoz elkészítik külön a pc-sek kedvéért gc grafikával a ps2 extrákat mi? Hûha az nagy munka lett ám volna, szegény programozók nem lehettek volna sokat együtt a családjukkal.....Mert tudniillik ps2 esetében nem egyszerû portolás történt, újra lett írva az egész hóbelebanc hogy a ps2 le tudja egyeltalán kezelni amit a gc röhögve kirakna (megjegyzem azért szép munkát végeztek) Rengeteg pályaelemet egyszerûen ki kellett hagyniuk, nem beszélve az effektekrõl. Dehát ugye õk aszonták hogy a bõvített verziót adják, hát tessék.
szerintem...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ez pedig így van, és ezt lehetett is tudni, hogy nem a GC-s verziót kapják a pc-sek,hanem a jóval gyengébb ps2-est (ami ettõl függetlenül szuper volt ps2-n 😄 )
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬