5443
-
#1680 Nálam tuti,hogy jó a Célzás fegyverrel utána meg Futás!!!
Én is átálítottam magamnak,hogy kénylemesebb legyen -
haxoror #1679 oké oké leesett, azért nem ment mert átállítottam pár doglot szal VALAMELYIK KÉT GOMB ÉS ÚJRATÖLT!
Majd kipróbálok minden kombinációt. -
haxoror #1678 "The Another Order"
Ez micsoda? Soha nem hallottam róla egyik konzolos verziónál sem. -
haxoror #1677 Aha szal akkor a fegyver célzás + kés célzás = reload.
THX! -
#1676 Nálam ezek lettek aktívak:
- The Another Order
- Ada The Spy
- Mercenaries
Újratárazni jobb shift+ jobb ctrl
-
#1675 Az 1 -es gombot kell megnyomni...Aszem az a futás (célzás aztán 1 és újra is tölt...feltéve,ha van töltönyed!! :) ) -
haxoror #1674 Aki már végigvitte az plz árulja már el hogy a Separate Ways benne van-e ebben a verzióban -
haxoror #1673 YESYESYES! -
haxoror #1672 Setupban az átállítás után még el is kell menteni a változásokat. -
haxoror #1671 Ha a pisztolyban már csak fél tárnyi lőszer van akkor hogyan lehet újratölteni?
Próbáltam inventoryban kombinálni a pisztolyt a lőszerrel de nem ment, Resi2-3-ban még így működött..
Ja és van az a sanda gyanum hogy ez nem a végleges játék hanem egy majdnem gamma verzió, mint amikor a Jedy Academy is kijött warezban sokkal korábban, kurva jó minőségű volt de voltak benne bugok amik a végleges verzióra javítva lettek szal szerintem most itt is ez van, kilopták mielőtt a grafikai tuning rákerült volna.
Legalább is remélem hogy ez történt mert az azt jelenti hogy hamarosan egy sokkal jobb minőségű cucc is meg fog jelenni a neten :) -
#1670 Elvileg a SETUP -ba lehet,de nekem is mindig az első töltés után átmegy wide -ba. Szal' elvileg ott! -
#1669 Nem tudjátok ,hogyan lehet átrakni a képet wide screenről?
mert eddig minden játékot át lehetett rakni csak ezt nem.(az igazi Resident evilben majd át lehet rakni, az 100) -
IgH #1668 1,2,3,4 asszem .. -
#1667 Sziasztok!
A képeket a kastélyban hogyan kell forgatni, hogy továbbjussak?
-
#1666 Vágom...csak azt mondtam hassssssssonló,nem hogy olyan. Nekem billel is elég könnyen megy már. 1-2 óra és hozzászokik az ember! SZTEM! -
Zenty #1665 Ha cold feares lenne akkor nem lenne obégatás. Ugyanis ott volt rendes egér használat leglábis lövészetnél -
#1664 Tök zsír... ha játszok vele akkor a procim csak 2-3 % -on megy a memóriám meg 13-15% -a van kihasználva :D:D:D
(3.2GHz,1 GB) Ilyent még.... -
geri486 #1663 Nekem nem tudja kicsomagolni -
#1662 Nem a célzás a lényeg. Én csak bak+jobb klikk miatt raktam fel. Ugyanúgy célzom bill.-vel(WASD). Érzékenységet minizáltam, hogy ne zavarjon, ennyi. -
#1661 Hát sztem elég kaka, túl érzékeny, ha lejjebb viszem a sensitivityt akkor meg darabos. Finomabb mozgásokra nem is reagál, szal semmivel se különb mint a bill. (vagy csak nálam megy szarul) -
#1660 Tök jó!! Műxik egérrel. :D -
dolfy #1659 Nem ismerem a gamepados célzást nekem nincs ilyen. Amúgy már egy órája így játszom és meg lehet szokni. Mondjuk a billentyűvel is elég jól elboldogultam. -
#1658 Van felirat az átvezetőknél? Be lehet vhogy kapcsolni? -
Mentoloshurkaka #1657 Ez mennyivel jobb a gamepados célzásnál? Mert azzal mire normálisan becélzom 6* kinyírnak! -
dolfy #1656 http://down.modchina.com/USER/fiNAL/MouseAim11.zip
Csomagoljátok ki majd másoljátok be a játék főkönyvtárába és már tolhatjátok is egérrel!
A progin van még mit javítani de kezdésnek nem rossz. Nekem működik. -
nasser666 #1655 http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/show_msgs.php?topic_id=m-1-33474016&pid=931851
Elméletileg ittírnak hogy lehet használni egeret, van pőrogi ami letölthető(nekem csak félig jött le) de hátha ti kitaláltok valami okosat :D -
#1654 Hát nem tudom... Most már én is kezdek gyanakodni. -
sorrow #1653 Mi a forrásod linkje?
Még ha igaz is akkor is max. kap egy UBI intro videot vagy logot és kész. -
#1652 Az átvezetőkhöz be lehet kapcsolni vhol a feliratot? -
Boroskóla #1651 Bakker erre mennyi idő alatt jöttél rá?
A lottó ötöst könnyebb eltalálni :) -
#1650 Szerintem billen is jáccható... Aki sokat játszott a 2-vel 3-al annak szerintem kicsit könnyebb. Az irányítás kicsit Cold Fear -es (mármint a célzás,lövés), a mászkálás pedig olyan Tomb Raider + Resident (előzők).
Véleményem szerint -
#1649 Elvileg be lehet állítani az egeret, mint játékvezérlőt, csak elég bonyolult... -
#1648 most van vagy nincs egér patch? -
#1647 Nem füstös, vizes :D -
geri486 #1646 hajjajj, elég kétértelmű X-D -
geri486 #1645 ajánlatos shotival arcba és hátba keményen, miközben fel-le mész a kötéllel -
exes #1644 Hali all!!!!
Szerintem a game állat csak a graf kicsit fos!
Lenne hozzátok 1 kérdésem van az a rész mikor jön 2 kükli meghúzok 1 kart beleesik az 1gyik a lávába a másikat hogy csináljam ki?
Már tele vágtam ólommal de nem akaródzik kijönni a hátából az a parazita mint a game eleje felé! -
geri486 #1643 bazz, most vok a második templom után, iszonyat szar így, emlékezetem szerint itt egy szép vihar volt ps2-n, itt meg csak 1 randa tópart :( -
#1642 Egy ucsó kérdésem lenne (gondolom,már mindenkinek herótja van belőlem :) )!
Szal' a térképen kiírja azt hogy a küldetésben hova kell menni? Láttam több dolgot rajta, de nem vágom melyik az igazi...Netalántán a villogó piros kör?????
Előre is THX
EvilRicky -
haxoror #1641 Nekem is ez a trükköm ^^