Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tehát így:

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
sokra nem megyünk vele 😄
meg én még vmi piros ékkövet találtam egy háztetõn..gondolom azt is el lehet 😊
ugy vok vele ahogy te 😊
én csak most kezdem megszokni 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PS3 ID: kolb@szman
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
köszke
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mert a nnél a maszknál erösen tetszet neki az ötlet hogy eladjam de nem attam neki .
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szart kezdtem el kibontogatni bazdmeg a befejezetlen torrentest akartam :S ááááááááááááááááááááááá
ilyen hülye is csak én lehetek
egy óra és remélhetõleg lent lesz XP-nn... azt majd vistán jáccok vele...
veygetek TMP-t és azt tuningoljátok 50 vagy még több tárosra, handgunnal nem érdemes nyomulni
zöld+piros=maxra nyomja az életet
sárga+zöld=megnöveli a maximális életet
Ha mindet ösze kevered akkor max élet plusz élet növekedés 😄
Ha maszkot találsz akkor abba majd tudsz tenni különbözö éköveket nemtom már mi volt a nevük aszem Ruby de ez haszálhato más tárgyaknál is pl: aszem valami hajráf szerüségnél de nem mindegyik ékkö használhato erre pl: a Spinel nem ja és 1 tárgyba csak 1 szinüböl 1et tudsz rakni ezzel azt lehet elérni h joval többet kapjál érte 😄
Ja és nemtom ki hol tart majd lesz 1 feladat h löjj szét kék érméket az érdemes meg csinálni mert majd uj handgunt fogsz érte kapni és erösebet 😄
mert abban megnyontam egy gombot és a legközelebbi ellenségre célzott
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
PSN ID.: Beegabor
elég gáz lehet!!!!!!
/me megkönnyebbült
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy érdekes, nem bírom befejezni a játékot...elérek egy ilyen írógépet, nha mondom a következõig játszok, aztán kilépek...de azért is játszom tovább 😄 Mellesleg, milyen hosszú a játék? minap azt olvastam, hogy kb 20 órányi a játékidõ...most hogy ebbõl mi az igaz? De csak nem rövid annyira =/
Torrentel próbálom szedni, de behal, megy 0.1 %-ig, azt lemegy 4-7 kb/s-re és nem mozdul... Ti milyen klienst használtok ?
Still Alive
tudja valaki hogy hogyan kell továbbmenni? Már megtaláltam Ashley-t és visszamentem abba a faluba. De nem tudok tovább menni. pls help
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1 lövés 5 fej <#idiota>#idiota>
1ébként elõször én is a handgunt fejlesztettem (reload speed, firepower) 😊
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nagyon jól osztja. Nameg a soti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye azt tudod hogy a faládákban meg a hordókba van majdnem mindig cucc? 😄DDDDD Én nem régen jöttem csak rá <#idiota>#idiota>
háhhá, én billentyûzettel tolom, nekem aztán semmi bajom vele 😄
megszokom én simán a szar irányítást... 😄 jól belõttem magamnak a configban, így jó...
csak jha, akkor volt gáz, mikor a számokat mutatja ez a szarság, hogy azt nyomd le...hát jah, de nyomkodtam mindent egyszerre, és akkor eddig megúsztam ezt a dolgot 😄D