5443
-
newc22 #599 Január 4? Kíváncsian várom...... Ez rosszabb mint a S.TA.A.L.K.E.R!!! ááááááá -
#598 Ááááááhh.... nem erről volt szó:( -
#597 Vagy csak jövőre... :( -
#596 Yeeeeeaaaahhhh!!!! -
newc22 #595 Ááá Holnap lesz a nagy nap állítólag....... Ha valaki valami releaset lát akkor mindenképpen írja be ide!!!! :D Lehet holnap már zombikat gyilkolunk...... :D -
#594 hát elég valószínű :) -
newc22 #593 Nem baj csak egy verzió jöjjön ki!!! Aztán úgyis futótűzként fog terjedni....... Szerintem pár nappal az ausztráliai megjelenés után.... :D -
#592 Ausztráliára 2006.12.07-et írnak, szóval az még elképzelhető...
viszont az amcsi meg eu az még mindig TBA :( -
#591 Aha! -
newc22 #590 ÁÁÁÁ Nem vágom!!!! A gamestaros csávók szerint December 8!!!! De szerintem tuti nem fog megjelenni még...... ÁÁÁÁ Mi tart már ennyi időbe!!??!?? ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! -
#589 idén már nem lesz -
#588 mikorra várható?:S mer addig ugy volt h idén szept nem?! :S -
#587 Szerinted ??
Ha kijött volna nem eggyicske komment lenne! -
#586 Ami fenn van torrent oldalakon az fake? -
#585 Sziasztok
Mikor jelenik meg a játék? -
#584 elundult :) 7 perc mulva bele is futottam egy bombába... Viszont valszeg a vidikari miatt, a bokrok rondák meg a fák.. tudjátok a textúra téglalap és arra van ráfestve a bokor... De még így is láccik hogy alapból szép játék lesz ez... -
#583 X -et -
#582 hali
még mindig emulátor :S
Amikor bejön az a kép hogy válasszak nyelvet.. és alapból az angolon van... mit kéne nyomnom ??? Mármint a joystickon( kocka , kör , start.. értitek... -
newc22 #581 Rapidshares linket nem tud valaki? még talán az is jó lenne...... na mind1 délután nekiállok nyomozni a játék ügyében hol is van még fennt........ :D -
#580 Úg látom nyíltan lehet warezolni! -
#579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is elérhető a resi 4.!warezról -
#578 emberek.... itt le tudjátok tölteni a játékot... 400ft/4 nap!!!! -
#577 persze hogy azzal nyomják !!! Mást nem lehet átemulálni PC-re !!!! -
#576 én is pont ugyanigy vagyok vele csak torrentről lehetne leszedni de az meg ki....ott lassú !! -
newc22 #575 ja és Ps2 verzioval nyomjátok?!?!? -
newc22 #574 Én is filózok ezzel az emuval elég erősen!!!! Mivel a megjelenés eléggé ködös!!! :( Ha megjelenik egyáltalán..... Csak az nem okés hogy torrentről tölthetek az meg kitudja hány nap mig lejön...... :( -
#573 Dante köszönöm majd megpróbálom ha hazaértem... -
#572 szerintem mehet vele :) az én gépembe ma vettem uj karit és ebbe AMD 3100 van és működik vele az elején 60-70 fps-el aztán átlag 50-60ra leesik....
A videokari Ati X1600XT 512 mb rammal :D -
#571 max 15. -
#570 30fps körül még játszható a resi,de alatta már nagyon szaggat!
Szerintem ezzel a konfiggal el tudod érni ezt a sebességet! -
newc22 #569 Szasztok szerintetek ezen a configon is menne a game? Athlon 64+ 3000, 1 Giga Ram, Nvidia 6600 Gt 128 mega!!! Szerintetek mennyi fpst produkálni? És mennyi az az fps szám ami alatt még türhetően fut? Thanxxx a választ!!!! :D -
#568 Én billentyűzettel játszok!
Ha te is,akkor a pcsx2-ben/configuration/First controller/PADwinKeyb driver 0.9.0 erre állítsd!!!
Alatta ott a configure,belemész és megadja,hogy melyik gombbal mit csinálsz,át is variálhatod!
Nekem jó volt az alapbeállítás,már megszoktam! -
csoola #567 volt az egy, az ugy kezdödött h leesett a bácsinak a feje /vagy elgurult/ és akkkor megijedtem és kikapcsoltam, aztán volt a 2 és a 3, meg a 4ik konzoltra amit sokan várnak most pc-re. -
#566 mert bármit nyomok a billentyűzeten egyáltalán meg se nyekken... a joystickal szintugy.... analoggal meg még nem próbáltam de mit kéne beállíttani ????? -
#565 következő gondom...
Elindult végre :) A Resident Evil 4....
Bejön hogy vállasszak nyelvet aztán semmilyen gombra nem reagál... Analogos Gamepad kell hozzá vagy mit kell beállítani ??? -
#564 Én mindig keresem azt az illetőt, aki szívesen összefoglalná az eddigi pc-s Resident Evil részeket. -
#563 és hogy kell abban elindítani valamit ? vagy kell hozzá valami , -
#562 de mi az a VM ????? -
#561 hehe ne itt kérdezd ha nem vennéd észre ez a resident evil topik :)
de ha már felteted vállaszolok rá
ha végét olvasod a pirosal irt részt akkor megtudod miért kell VMben inditanod -
#560 miaz h vmbe indítsd el ?