5443
-
#959 Nekem GeForce 4 MX440-el így néz ki:
Videó az jó, de a kép 90% a tök fekete, itt pl. csak a tűz lobogását látni. -
#958 szarok az irányításra az engem nem érdekel... van gamepadom nyomom azzal egérrel nekem még furább lenne az első 3 rész után... -
#957 PS2-n riceg ficeg az egész, mégis szuper,mert élvezetes, ne rinyyáljatok má a graf miatt. Egyedül az irányítás miatt kellene aggódnotok -
#956 thx,,, akkor no problém... bár ahogy nézegetem ez az erdős rész nem valami hú de szép...:D Játékélmény forever....:P -
#955 teljesen angol nyelvű -
Hellsing47 #954 csak hogy 128 mega DDR3-as az..
szal tutira elég lesz
amugy meg az utolsó mondatod tök hülyeség -.-
-
#953 akkor a netshowban van angol nyelv is még mindig nem kaptam választ.. a képek abból vannak? -
#952 Mellesleg ehhez az "egér problémához" lesz patch higyjétek el! -
#951 elég lenne, csak mivel 128 mb-os az már kevés..
hát igen én sem értem ehhez minek 256 mb vga memória mikor a PS2-m-nek 2mbos a memóriája és ez nem sokkal szebb... -
#950 jee király 6 óra alatt le is jött!
majd kipróbálom! -
#949 Eddig se volt egér?
Nem is emlékszek.:)
Akkor jó, mert nekem nincs kontrollerem, billentyűzettel nyomom majd. -
#948 helo én próbálkoztam ezzel a mouse joystick-kal de a játékvezérlő hozzá adásnál nem engedi mert valami illesztőprogram hibát ír pedig fennt van.
a játokot pedig meg várom resi 4 néven hátha az angoloson lesz egér. -
#947 Na most kezdtem neki az egynek dsen, ott van érintőkijelzős célzás. Remek lett a port. Azt hiszem a 4et pcn kihagyom talán majd később az extrák miatt, bár egy althon 1200asom van 128 as gforce fx 5600. -
#946 azért gond mert azokat konzolon nyomtam pcn alap az egér használata azért szar hogy nincs -
#945 én is erről beszélek... meg sztem most a kamerakezelés sokkal jobb.. látom h mire lövök nem pedig csak sejtem h van arra valaki...
Kérdés..én még csak emun nyomattam most fog egy másfél óra mulva lejönni... milyen az aláfestő zene ?? mert az emun idegesítő zümmögésszerű valami volt.. -
#944 az elözö részekben sem volt egér irányitás ,akkor meg mi a gond? -
#943 na átálttam wanadoora
nem tom mi a bajotok hogy nincs egér...persze biztos zavaró de ahhoz képest első 3 rész... amit psxen nyomtam ahhoz képest sztem jó
a grafika meg kit érdekel ha jó a játékélmény? sztem a karakterek szépek és graf 10/7es ami elég a jó élményhez,,, -
#942 szinte az összes részt végig vittem,de ez szörnyü(nem maga a játék)hanem az hogy meddig vártunk rá és 1 egyszerü gombkiosztást nem raktak bele,nem kezelei egeret stb szoval nem igazán értem ennyi modositásért miért kelett eddig várni -
duwy #941 http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364
Nem tudom, hogy a Residenttel is működik-e, de egy próbát talán megér. -
#940 mit nyavajogtok ????? ez egy KONZOL játék!! örüljetek hogy kaptatok egy port-ot! amugyis ps2n ennél 50szer szebb és jobb játékok vannak. elégedjetek emg ezzel a kis morzsával. -
#939 Istenem grafika szar, irányítás szar mást se tudtok mondani, van itt néhány nyavalygó ember akinek szerintem fingja sincs erről a játékról hogy milyen.
Nekem már az első rész is magával ragadott jó story és még durvább játékélmény. -
#938 Widescreen szépségei :P
-
Pleomax365 #937 Valaki írta hogy a Cold fearnál szebb lesz...
Hát szerintem egyáltalán nem szebb nála inkább rondább. meghogy nincs benne egér, kész röhej, de amúgy nem lenne rossz a játék -
#936 ehhh...ezt pofáztam pár sorral ezelőtt...szánalom :(
regelj szépen valami jó drága smswebre, hááátha fennt van valahol! ;)
ha már ennyi nincs benned, hogy használni tudjad a neted ami előtt ülsz...vagy csak szimplán lusta vagy keresni?
-
Mentoloshurkaka #935 De amúgy mi nehézség van egy torrent keresésében? -
geri486 #934 Biohazard 4 Gyerekek, bannolva leszek, de nesztek..... -
geri486 #933 Lécci, akkor valaki msn-re egy torrentet!!!!
[email protected] -
Mentoloshurkaka #932 Az irányítás mennyire gázos? -
IgH #931 látom nemsokan foglalkoznak az általam belinkelt oldalla,de megpróbálkozom mégegyszer:http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364..szal itt mit jelent ez a mouse joystick? -
#930 Hát nekem ez egér nélkül felejtős ! :( -
geri486 #929 PLZ!!! Valaki linket torrenthez!!! -
#928 hát az tényleg röhej lenne aztán.... -
#927 7300GT ha nem elég ehhez a gamehez akkor el is mehetnek a picsába a tisztelt portolok. -
#926 persze!Minimum Gépigény:
CPU: 1ghz
RAM:256Mb
VGA:128
-----------------------
Ajánlott Gépigény:
CPU:2ghz
RAM:512mb
VGA:256mb
----------------------
Optimális Gépigény:
CPU:3ghz->>
RAM:1gb->>
VGA:256-512mb -
tessék -
#924 képet a#914-es hsz-ban linkeltem! -
#923 hát a videókártyád miatt max grafikán nem, de amúgy akadás mentesen lazán elmeyg rajta. -
Mentoloshurkaka #922 Szerintetek futni fog a játék a gépemen?:
P4 2,8 GHZ
Geforce 7300 GT 128MB GDDR3
1024 MB RAM -
Hellsing47 #921 furcsa hogy nem kapjuk töled a már megszokott képeket :DD -
#920 Én mondjuk digitallal nyomom az irányt :) (ehhez szoktam ez van)
Az 1ik analog kar kihasználattlan, a másikkal a távcső zoomolásának mértékét állítom :D
1ébkénr elég ehhez only digital karos gamepad is, csak jó sok gomb legyen rajta :)