5443
-
simirizsa #999 Na ha az egyik házba bemész kis movie lesz h Leon betolja az ajto elé 1 szekrényt nah ott az ablakok elé is told be a szekrényt aztán huzz fel mert aaa kis paraziták másznak ám létrán is szed le a falrol a shotát lényeg h ha jön a lánc fürészes akkor egyböl öt lödd mert ha nem ezt teszed és közel jön volt 1fejed :D -
#998 Jól! :D -
simirizsa #997 Legegyszerübb ha bebarikádozod magad 1 házba fent a falon még shoti is van :D -
#996 Szerintetek hogy fog menni ezen a gépen?:
AMD 2600+
Geforce 7600GS 256MBRAM
1GB Samsung RAM
Köszönöm a választ előre is!
-
#995 Hát nekikezdhetsz,csak kib@szott nehéz lesz irányítani! -
#994 Ha nincs kontrollerem, akkor hozzá se kezdjek? -
Djemba #993 ti honnan szeditek??? mert nekem naon lassan húzzaja és S.M 3.0 kell neki vagy elég a S.M 2.0??? -
#992 Jól néz ki!!! -
#991 öcsisajt! a legegyszerűbb megoldásra nem gondoltál! Te mit csinálnál ha száz vérszomjas falusi kapával és kaszával (nem beszélve a láncfűrészről)rontana rád! Ok aláírom Shrek néhány pofonnal elintézi!
De a lényeg! SZÉGYEN A FUTÁS DE HASZNOS!!!
Fuss... Gamestarosok is ezt ajánlották... -
simirizsa #990 Minimum Gépigény:
CPU: 1ghz
RAM:256Mb
VGA:128
-----------------------
Ajánlott Gépigény:
CPU:2ghz
RAM:512mb
VGA:256mb
----------------------
Optimális Gépigény:
CPU:3ghz->>
RAM:1gb->>
VGA:256-512mb
-
#989 ok :) -
simirizsa #988 Rugni ugy lehet h arcon lövöd valamelyik kö..ögöt és utána kiirja mivel tod egyébként még lehet valahogy aszem comb vagy térd de suplexelni is igy lehet :D -
#987 Rúgás nem megy egy gombnyomásra, csak akkor lehet használni, ha az ellenfél meggörnyed előtted, akkor ki is írja hogy kick. Túl erős, könnyű lenne ha állandóan lehetne használni :D -
Djemba #986 gépigény???? -
#985 -
#984 a garfikát ne fikázzátok ez teljes egészében tv-re készült nem megy 30 fölé az fps se alá tuti tv re csinálták
a rugás nekem sem megy nekem is két bütyköa joyom a jobbbal a kamerát mozgatom be lehet állitan de rugni nem tok :( -
#983 Hát kurvára nem tudom irányítani ezt a szar, gamepaddal célozni tiszta röhej, mi a titok?
Rúgni hogy lehet, nekem csak a kést kapkodja elő, ami egyébként semmit nem ér. Mozogva nem lehet lőni, szúrni valami? Beértem a faluba ott lehet valamit csinálni, vagy ígyis úgyis rámjön az ezer tetü és elfogya lőszerem? -
#982 OFF
Az aláírásodban mellékelj alá, hogy: NO MAN CAN
Tök ütös lenne. -
#981 de ne vedd készpénznek amit ott találsz... lehet hogy elindul a resi 4... -
#980 hát menni nyilván megy, csak elvárja a játék hogy növessz még egypár pótujjat a 10 mellé :D -
#979 megy billentyűzettel csak akkor kurvajól kell beállítani, ha be lehet...
jah és fx 5200 hát nem ismerem annyira.. nézd meg a
systemrequirementslap.com on ... -
geri486 #978 De ha nincs joystickom, attól még megy billenyűvel? (csak botkormányom van) -
geri486 #977 Hy!
Szerintetek GeForce FX 5200 128mb-vel menni fog ? -
simirizsa #976 paraziták vanak benük többet nem nyilatkozok :D -
simirizsa #975 Na jo nem találtam rola képeket :D majd csinálok :D -
#974 azok nem zombik, de hagyjuk -
#973 nem is lesznek. Látszólag zombiknak tűnnek, de nem azok, inkább maradjunk annyiban hogy gazdatestek :D
Ha végigviszed ebben is lesz időre menő gyilok (mercenaries), plusz ott van még a separate way, ahol Ada-val lehet nyomni(nem az ahol katonai szerkóban van ,hanem a dögös pirosban^^), ez elég jól kitolja a szavatosságot -
#972 Hát de, de hagyjuk! -
#971 én majd csak délben mondok véleményt:D akkor jön le... de biztos jó... -
#970 Én PS2-n toltam, nincs zombi a játékban, plágafertőzött emberek vannak, és kutyák.
Én Billentyűzettel tolom hát mit mondjak eléggé szar így, nincs gamepadom, PS2-n ezerszer könnyebb volt, és gépen még akadozik is.
Beállítani csak a felbontást lehet, semmi mást, a játék szélesvásznú, és nem támogatja az 5.1-et.
-
#969 nagyjából nekem is ez a véleményem. sztem egyész jó ^^ -
simirizsa #968 Khm khm ebbe is van minijáték csak ez idöre lövös és táblákat kell löni és pontokat kapsz érte természetesen ha eléred 1 bábuhoz kellö pont számot mert bábukat lehet nyerni megkapod ha ösze jön 1 sor bábu mindjárt keresek rola képeket akkor jo kis sumát kapsz ért amivel majd uj fegyvereket tudsz venni vagy fejleszteni :D ja amugy az árus ha jol emlékszem a 2. chaptertöl van :D -
#967 min dx9-es vga kell neki
Nohkérem.. hol is kezdjem :)
Lenyomtam 2 chaptert. Nekem baromira begyün. :) A célzás még gamepad-al is szokatlan először (pláne annak aki a billhez meg az egérhez van szokva) de elsajátítható. :)
A hangulat szerintem hozza a régi feelinget. A graf mint említettem nem 1 nagy só, de cserébe nem is kell neki 8800GTX sli :)
Viszont! Az sem mind1 ám hogy milyen gamepadon toljuk. Mert akién nincs analog kar az megen csak rábaxott. Ugyanis a sniper illetve a távcső zoomolásának mértékét azzal kell állítani.
Ami nekem hiányzik belőle (ha jól emléxem a régiekben volt) a minijátékok. Tehát időre/pontra zombigyilok. :)
De összeségében tetszik.
(a gáz az hogy ebben a részben zombi sincs.. legalábbis eddig nem vót) -
#966 hát nem:)
-
#965 Na keresek valami újabb drivert mx440-hez, bár az újak nem hinném, hogy támogatnák. -
#964 Amúgy meg szerintem amit letöltöttél *.nfo -ban van! -
#963 amúgy meg nem a rarban volt hanem az oldalon ahonnan letöltöttem.. -
#962 jó ok megvan.
ha vki nem találná:bh82220691119281 -
#961 Viszont van! -
#960 bazzeg viszont CD key nincs a rarban...