648
  • Salty
    - ez mi?
    - ne kérdezősködj, igyál..
    - nem birod öcsi? Városi béled van-é?

A kedvencem Gaben, jól játsza az autó kereskedőt.
  • DJ Bee18
    Oké, rumom-söröm? :DDDD
  • Bispo
    Na mi van elfogyott a mondanivaló,hát akkior igyunk egyet!
  • Bispo
    hát jah
  • Vlala #117
    De. Végülis nekünk készült.
  • szacsi
    lál, utálom amerikát D:
  • Bispo
    Igazad van az amcsik nem értékelnék azt a filmet amiben nem hal meg senki :) Meg amugy is mit érdekel minket hogy ők nem látják az a lényeg hogy mi láttuk és itt írunk róla akkor már a készítők elértek vele valamit nem ? :)
  • bertino
    Easyrider öcsém
  • Vlala #113
    ezeket még le lehet fordítani, max. gettószleng lesz belőle, inkább az a baj, hogy a külföldiek nem ért(ék)e(l)nék a filmet. Nem ebben élnek, nem ezt szokták meg. A Kontroll még csak-csak, de pl. a Sose halunk meg-en vagy az Üvegtigrisen a legtöbb amcsi elaludna, mer' "milyen film az, amiben nem lőnek". A Magyar Filmet hagyjuk csak meg a Magyaroknak. (szándékos a nagybetű, nem a shiftem rossz :-) )
  • Bispo
    ja ja
  • Dynamic
    Meg mondjuk a legtöbb magyar filmet amúgy is lehetetlen hitelesen visszaadni.Főleg, hohgy pl. a Kontroll is tele van lefordíthatatlan szlengekkel.És pont ez a tipikus magyar nyelvezet adja meg a legtöbb magyar film ízét.Pl. kíváncsi lennék, hogy fordítanák le a "a spanod már vágja", "muszáj neked folyton basztatni" szintű dumákat:DD
  • Garfield
    Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy külföldön akárcsak a poénok felét értékelték volna úgy, ahogy Magyarországon.
    Egy amerikainak miért lenne valami elérhetetlenül fantasztikus dolog egy Chevy Impala? Mondana-e neki valamit a suhogós, rasztafrizurás "vállalkozó"?
  • Bispo
    Értem a filmet,tudom van mondanivalója is,én mégis nem azér ülök le Tv-t nézni hogy a mondani valót megértsem hanem azért hogy egy jót szórakozzak.Ez nálam az Üvegtigrisnél megtörtént,és ez jó,persze mindenkinek más az izlése.és mér nem lett hires világszerte mer kis ország vagyunk és rohadt sok mázli kell ahoz hogy éppen ezt válaszák ki és meg is értse a külföldi közönség.Bocs a hoszú slotért :)
  • MagyaR
    Úgy látszik nem értetted a filmet. Nagyon sok féleképpen lehet értelmezni és van mondanivalója is. Amerikában is neki van a legnagyobb sikere. LESZINKRONIZÁLTÁK ANGOLRA.

Az üvegtigris jó jó, de hova jutott el?
  • Kolbasz
    Mér, az Üvegtigrisnek milyen folytatást lehet kitalálni? Letolják az útról a lakókocsit, aztán ugyanúgy pár gyökér ember szerencsétlenkedik az út mellett. Jöhet kő az arcomba. Szerintem az Üvegtigrist nem kell félteni. Mindenki a folytatásért sír, úgyis lesz szponzor, és megcsinálják nektek! De a Kontrollank szerintem se legyen folytatása.
  • Bispo
    ja ja biztos hogy nem lesz kontroll 2 .mert nem lehet, milyen folytatást lehetne kitalálni annak a marhaságnak? feléled a lökdösödös egyén,és csak egy ellenőr mentheti meg a világot ugyan már. biztos inkább csinálnak belőle valami uj bugyuta filmet,mondjuk ne itéljünk elsőre :)
  • Bispo
    Üvegtigris rulez!!!! :)
  • Dynamic
    Kontroll2?
    Nem kikötés, hogy a nyertes film folytatását kell elkészíteni, hanem egy akármilyen filmet és még ebben az évben el kell kezdeni:)
  • Morpheus
    Hát én is sajnálom. Még ha nem is a második rész miatt, de azért a Kontroll-nál kicsit jobb volt a film. Az se volt rossz, de nem ér az Üvegtigris nyomába...:)
  • Vaxi
    hát basszameg... lehet kontroll2... topic closed...
  • Vaxi
    Ma kell izgulni h azon a rohadt aranycsirkén az üvegtigris nyerjen, mert akkor lesz pénz az Üvegtigris 2-re!!!!!!
  • DJ Bee18
    ugyanazzal a színészgárdával biztos nem lehet elcseszni, csak bízzanak az új filmjükben, mert ilyen folytatásoknál gyakran elő szokott jönni egy poénnál, hogy pl. úgy érzik az első részben ennél a poénnál sokkal jobbak is voltak, és így elkezdik erőltetni a poénokat, amiből sok jó nem szokott kisülni
  • Vaxi
    WTF?
  • Jazz1934
    "Király film"
    Mármint az Üvegtigris (1).
  • Jazz1934
    Király film.

Az a szöveg, hogy "meg esett is", ami annyira berögzült (ja, 4-5. megnézés után), hogy azon veszem észre magam, hogy hosszú mondatok közben mindig a nyelvemre jön, és ki akarom mondani. Sajnos akkor is, amikor épp a főnökömmel beszélek:)
  • deicide
    [IMG][IMG] http://pix.dox.hu/pix4/b9635ba0b3a7ea03d2052bcb4740da26.jpg [/IMG][/IMG]

na erröl beszélek:)
  • deicide
    azt hiszem az a film megérdemli a folytatást...!

az egyik legkedvencebb filmem..az Üvegtigris...!:)

és vannak már szállóigék is...és láttam már bár kabáton az Izirájder öcsém feliratott..!:)
  • Bispo
    Csatlakozom az elöttem szólókhoz, reménykedem hogy a folytatás is olyan bitang jó lesz mint az első rész.Már vagy huszor láttam mer ha jöttek vendégek mindig be kellett nekik rakni,és az az érdekes hogy huszadjára is tudok rajta nevetni.ez azér nagy szó egy Magyar filmnél. Ja és én meg Traubit iszok!!!
  • Vlala #93
    Mikor lesz már? :-)
  • ugot2know
    A Torrente 2 is volt olyan jo,mint a a Torrente!...
  • MagyaR
    A másik jó hír, hogy a külföldi nagypénzes jerekek rájöttek, hogy mégse olyan gagyik a magyar filmek ezér képesek pénzeket is belefektetni.

Azér van most annyi magyar film.
  • Vlala #90
    naaa mikor lesz már?
  • DJ Bee18
    Na jó kicsit túlzásba estem, mert Üvegtigris témában nem ismerek tréfát :))
  • DJ Bee18
    Inkább húzzál, nagy paraszt lehetsz, ha ezen nem tudsz nevetni, mert ez a film szerintem az utóbbi idők legjobban megszerkesztett vígjátéka (világviszonylatban!!) Nem a Retekklubos széjjel, szarrálövöldözős, csupavéres, morbid idétlen vicces, meg Pongós Valóvilágos faszság. SZERINTEM. Vagy ha a TV-t túl alulkultúrizáltnak tartod, menj színházba, és nevess azokon, ha ezen nem tudsz. Unalmas ember lehetsz, mert szerintem ha ezen nem tudsz nevetni, akkor semmin, mert nincs humorérzéked.
  • DJ Bee18
    Ez nagyon sirály!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN De ha valaki lesz olyan zsidó és pénzt nem ad ---> Most kemény voltam mi? (pedig anyámmal élek, macskám van, és babettával járok :))
  • Vaxi
    Éljen!!!
  • sanzik
    Most volt egy riport Rudolf Peterrel a tv2-n es megkerdeztek tole,hogy lesz-e uvegtigris 2.
    Annyit mondott,hogy a forgatokonyv kesz,be van adva es ha kapnak ra penzt akkor lesz.
  • Adam5
    jaja! :D
  • Vaxi
    meg esett is...
  • Adam5
    *BAZD