Üvegtigris 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos neked is szar a humorérzéked vagy te is csak a james bondot, meg a horrorfilmeket/passió féle filmeket szereted.
Szánalmas.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

(és a napi 1 új film, az megvan)
shit happens
shit happens
én az ilyen filmes poénokon nem tudok röhögni-nem mintha nem érteném-inkább a spontán jött szarokon
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Tudod mit ? sose volt ilyen jó bazmeg !
Sokkot kaptál bazmeg !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ilyen logoval meg mar el is kezdenek a helyedben asni
:)))))
(ha felreertened, a logo + nem ismerem a magyar filmket osszefuggest ertsd, szal nem a logodba kotottem bele)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nyugodj békében impala...
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Gáz
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem fox csalódni (vagy igen, csak akkor nem a filmben van a hiba, hanem eccerûen nem neked csinálták)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szánalom lenne!
Egy alapmû szétbaszása!
Úgysem lesz jobb (vagy olyan jó) mint az alapfilm (EZ TUTI) és csak saját magukat égetnék le!
Remélem csak kacsa a hír...
bár sajna sok magyar SIKERfilmet sem ismerekúbiztos az én hibám
football without ultras is nothing
Ha igaz a hír én kíváncsian várom. Ha legalább fele olyan jó lesz, mint az 1 akkor már megnézzük. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

:DD:D:
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.