648
-
Q #162 Már alig birom kivárni. -
ZsoMe #161 Hali!
Itt forgatják a FILMET , ahol lakunk mert ugye JO HELYEN VAN A KOCSI és ki van irva a február.
Üdv -
#160 -
Forevör! -
#158 Ízi rájder, öcsém, megint -
#157 Közérdekű közlemény
Holnap Fókuszban benne lesz a második rész egyéb részlete és forgatásának menete a műsorban, nézzétek :) -
#156 honnan való az info ? -
ZsoMe #155 Hali!!
Filmbemutató 2006 február.
Üdv -
#154 milyen oldalt,? -
ZsoMe #153 Hi! Már kb 2hete forgatják a Filmet csak eddig nem találtuk ezt az oldalt. Mindenn nap ellenörizzük a folyamatot:) TINNYÉN élünk babettával járunk s ne legyünk kemények???
Üdv.
-
#152 Csinálj jobbat kis**csög :P -
Kolbasz #151 Osztom, bár nem ilyen mértékben. -
sooters #150 Ha nem tetszik, mit keresel itt??? Egyél mást!!! -
#149 néztétek a forgatást? nagyon durva fejek voltak benne, Gaben tökkopasz :) -
Roll #148 Te miről beszélsz? Biztos nem az Üvegtigrisről. Topikot tévesztettél. -
Angyisz #147 Ember nem vagy Te magadnál, ez a Magyar filmipar egyik remeke igazi kultuszfilmé nőtte ki magát.
Könnyen emészthető ütős kis poénok az "ízirájder öcsém.." beépült a magyar köztudatba (már lassan az értelmező szótárba is)
"csodaszar szinészekkel" ??? no comment -
Mentol #146 Ez komoly? -
Mentol #144 Már forgatják! -
#143 :) -
PlayStation2 #142 -
#141 melyik műsorban? -
Mentol #140 Ne ásd el előre! Még akármi lehet belőle. -
#139 Easyrider Ámen -
Cricket #138 Azért csapódtam közétek mert szeretem a filmet...
Várom a 2-t. Tegnap Kokó megerősítette az RTL Klubon 1 műsorban, hogy készül a 2. rész. Ami meg azért jó, mert JÓ !
-
#137 ne is -
#136 Aha, annak, hogy meglovagolva az elős rész sikerét, a -minden bizonnyal több és nagyobb- szponzorok miatt egy popcorn múvit csinálnak, minél több embert becsábítandó...
Ne legyen igazam -
#135 ennél a brigádnál megvan az esélye. -
#134 Jajj most öszíntén :-)))
Adott egy magyar -valljuk be- igen pocsék filmipar, amiben NÉHA NÉHA, évente egyszer, de max 2x készül egy jó film. De ennek is örülni kell és megbecsülni ezeket a műveket.
Még hálivúdban is szökőévente születik egy-egy első résznél JOBB folytatás.
Szted ennek tükrében mennyi az esély rá, hogy a folytatás übereli az alapfilmet? -
#133 miért? lehet mégjobb lesz. -
#132 Na remek, ezt aztán kurvára nem kellene... -
#131 az jóóóóóó reméljük -
#130 elméletileg csinálják lassan. -
#129 kész ? wow elkezdték már ? :D -
#128 Nem tudjátok, hogy mikor lesz kész? -
Kokaki #127 Q = hosszú ö :DDD -
Kokaki #126 A Gaben nem is kereskedQ hanem Nepper:DDDDDDDD -
PlayStation2 #125 Az a Róka!
Róka : "Üzletember vagyok Lajoskám"
Gaben : "ÜZLET? EMBER?" -
#124 jah ezt én is leakartam irni mer ide való csak má én is elfelejtettem :)) grat -
#123 "Itt ez a szemüveg, ezt (csak mondok egyet, pontosan nem emlékszem, rég láttam)
2500-ért vettem. -Gaben
-... boltba mennyi ? - Lali
-800. - Mondjuk ezzel pont átbasztak..."
:_ )))))))))) -
#122 Gaben nem autó kereskedő hanem válalkozó :) (mer mindennel kereskedik)