Üvegtigris 2

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
És te ki vagy? És pont te kritizálod? Még kritikus se vagy. Bár egy kritikus véleménye sem jelentene semmit, ha mindenkinek tetszik a film, bár vannak akiknek nincs humorérzékük, a kritikusok általában tudják mik az értékelési szempontok.
Biztos neked is szar a humorérzéked vagy te is csak a james bondot, meg a horrorfilmeket/passió féle filmeket szereted.
Szánalmas.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

wizy
hát én az Üvegtigrist egyszer láttam, asszem fél évvel ezelõtt, amikor ment az rtlklubbon. ugy kezdtem el nézni, hogy szülõk azt mondták, hogy errõl jokat hallottak, meg magyar meg minden, nézzük meg. elkezdtük nézni, és nagyon jo volt!! olyan részek voltak benne, hogy fetrengtünk a röhögéstõl:-))) bár nem emlékszem részletekre, mert már rég láttam, de nagyon jo volt:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Hali Lalipapi. Papi kuki mami...

cSuwwi
Én sem láttam az üvegtigrist, csak a múlt héten, de ezen az egy filmen annyit röghögtem, mint az elmúlt egy hónapban látott filmeken összesen...
(és a napi 1 új film, az megvan)

shit happens

cSuwwi
Hagyjad, akik az retekklubbos dudikoffon meg erik roberszten nõttek fel, azoknak a magyar filmek ismeretlenek. Ha nincs benne bunyó, emberrablás, zsarolás stb. akkor az már nem számít filmnek náluk...

shit happens

ricsi1
hát.."nemtom"
én az ilyen filmes poénokon nem tudok röhögni-nem mintha nem érteném-inkább a spontán jött szarokon

Punker
abban az egy filmben több poént lõnek el mint 10 amerikai szarban összesen, ráadásul nem is gagyi poénokat....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ricsi1
hát..nemtom..egy unalom volt,egész végig abban a kocsmában,v. miben ül 2fasz aztán mondja a hülyeségeit,meg húha..easyrider ecsém..HÁHÁHHÁ

Punker
ezt kifejtenéd?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ricsi1
nemtom,én az elsõt csak azér néztem,mert ne tudtam aludni...szvsz egy rakás szar!

cseri001
Ez a rész nekem is nagyon bejött! :) (#22-es erre utal)

Úristen hód, fújd már ki!!!

Nem volt jó bazmeg ?
Tudod mit ? sose volt ilyen jó bazmeg !
Sokkot kaptál bazmeg !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Punker
mert?

Taranov
Attól tartok, hogy nem lesz ez az Üvegtigris 2 egy nagy szám, mert ha ilyen humort csinálnának más témában, akkor nem lenne ez a címe a filmnek, ha pedig az Üvegtigris története folytatódik, akkor az nem lehet olyan jó, mint az elsõ rész.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
Hat ha vmi ilyesmi humort csinalnak, de mas temaban, akkor az szuper lesz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ugy vanm, ez a te hibad

ilyen logoval meg mar el is kezdenek a helyedben asni
:)))))

(ha felreertened, a logo + nem ismerem a magyar filmket osszefuggest ertsd, szal nem a logodba kotottem bele)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
-És ne legyek kemény?

cSuwwi
AnyámmalélekBabettávaljárokMacskámvan! :DD

shit happens

cseri001

cseri001
Sokkot kaptatok! Az a ti bajotok! :))

benzin a benzinhez, olaj az olajhoz
nyugodj békében impala...

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Blasta
Már attól hülyét kapok, hogy egybõl ÜVEGTIGRIS 1-rõl beszélünk, nem csak simán AZ üvegtigrisrõl...
Gáz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Nézd meg inkább!
Nem fox csalódni (vagy igen, csak akkor nem a filmben van a hiba, hanem eccerûen nem neked csinálták)

Gladiator
hmmm... télleg jó az üvegtigris? mondták már páran, de nem gondoltam volna, hogy télleg. a bemutatójából nem sok jót szûrtem le. mirõl szól?

kiderül, hogy csak rossz helyen van az a kocsi te lalli !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

BaLeeX
Attól az egy még ugyanolyan jó marad, bármennyire basszák is el a kettõt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Voltan
Pontosan. Lásd anno Tanú 2. Brrrrrrrr....

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Blasta
Õszíntén kívánom, hogy soha ne szülessen meg eme "mû"!!!

Szánalom lenne!
Egy alapmû szétbaszása!
Úgysem lesz jobb (vagy olyan jó) mint az alapfilm (EZ TUTI) és csak saját magukat égetnék le!
Remélem csak kacsa a hír...

Dynamic
Az Indul a bakterháznak is mióta ígérték a 2. részét aztán semmi.Remélem legalább ebbõl lesz valami.
nemtudom
bár sajna sok magyar SIKERfilmet sem ismerekúbiztos az én hibám

football without ultras is nothing

BaLeeX
Nem tudom mit lehet a 2. részbe beletenni azaz mirõl fog szólni, mert az elsõ jó volt de egy komplett befejezett történetnek tûnt.

Ha igaz a hír én kíváncsian várom. Ha legalább fele olyan jó lesz, mint az 1 akkor már megnézzük. :)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sephi
Volt mar ra pelda hogy egy magyar sikerfilmnek csinaltak e volna masodik reszt?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike at home
WOW

Vaxi
nahát séfbácsimilyenképeidvannak. vanmég?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Punker

csabawarchief
izirájder öcsém, izirájder !!!

Vaxi
én is kurvára remélem :D nagy ÜT fun vagyok, még HUBom is van, üvegtigris nével /uvegtigris.no-ip.org/
:DD:D:

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Taranov
jaja

Punker
remélem nem szúrják el az elsõ hatalmas volt

Taranov
A Bumerángban mondták, hogy lesz, a Sláger Rádióban.

Punker
ezt hol hallottad?

← ElőzőOldal 13 / 13